دوره و شماره: مقالات آماده انتشار

ویژگی‌های رئولوژیکی محلول صمغ دانه مرو: تأثیر غلظت‌های مختلف اسید آسکوربیک، اسید سیتریک، اسید مالیک و اسید تارتاریک

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 27 مرداد 1403

10.22104/ift.2024.6941.2175

فخرالدین صالحی؛ کیمیا ثمری؛ مریم تشکری


مدلسازی و بهینه سازی خشک کردن نان بیات با سه خشک کن مختلف

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 20 آذر 1403

10.22104/ift.2024.7082.2181

سمانه حیرانی؛ کامیار موقرنژاد؛ سارا نانواکناری


امکان سنجی کاربرد طیف سنج تحرک یونی در تلفیق با روش‌های ‏شیمی سنجی در تشخیص رنگ‌های سنتزی در آب آلبالو و زرشک‎ ‎‏‌‏

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 30 دی 1403

10.22104/ift.2024.7203.2187

فاطمه مهرپور؛ مریم قادری قهفرخی؛ محسن برزگر؛ رضا فتاحی