دوره و شماره: مقالات آماده انتشار
1. افزودن عصاره‌ی درون‌پوشانی‌شده برگ گیاه کوله‌خاس (Ruscus hyrcanus L.) به منظور بهبود زمان ماندگاری کیک روغنی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 01 اردیبهشت 1400

لاله محمودی؛ لیلا روزبه نصیرایی؛ حمید توکلی پور؛ احمد کلباسی اشتری


2. ساخت و توصیف فیلم های زیست کامپوزیت بر پایه کربوکسی متیل سلولز/پلی وینیل الکل/ژلاتین ماهی جهت اهداف بسته بندی مواد غذایی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 19 خرداد 1400

سید فخرالدین حسینی؛ جابر قادری؛ ایمان شابازاده؛ ماریا کارمن گومز گیلن


3. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی باکتری لاکتوباسیلوس روتری ریزدرون پوشانی شده دو لایه با آلژینات سدیم و صمغ بنه

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 19 خرداد 1400

سید سعید سخاوتی زاده؛ محسن عابدی؛ فاطمه همتی؛ ریحانه گودرزی نژاد؛ نجمه میرزایی؛ نجمه افراء


4. اثر فناوری مادون‌قرمز پالسی بر شاخص های کیفی و رنگ زعفران (Crocus sativus L.)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 19 خرداد 1400

مجید جوانمرد داخلی؛ مهدی شوندی


5. بررسی امکان تشخیص انواع قند محلول با استفاده از یک حسگر تشدیدگر دی الکتریک

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 27 تیر 1400

فریده کیوانی؛ مجتبی نادری بلداجی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ زهرا ایزدی


6. بهینه سازی ریزپوشانی و بررسی پایداری عصاره پوسته میگو غنی از آستاگزانتین

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 27 تیر 1400

پروین شرایعی؛ الهام آذرپژوه؛ شهین زمردی؛ سودابه عین افشار