دوره و شماره: مقالات آماده انتشار

تأثیر پودر پسماند هویج بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی سس مایونز

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 21 اردیبهشت 1404

10.22104/ift.2025.7542.2209

محمد نوشاد؛ محمد حجتی؛ بهاره گودرزی شمس آبادی


تغلیظ آب انگور سیاه با استفاده از سیستم ترکیبی گرمایش اهمی-خلاء: پارامترهای کیفی، انرژی مصرفی و راندمان اکسرژی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 10 خرداد 1404

10.22104/ift.2025.7587.2212

حسین درویشی؛ جلال خدائی؛ ناصر بهروزی خزائی؛ محمود کوشش صبا؛ نازیلا زندی


Ultrasound-Assisted Extraction of Bioactive Compounds from Potato Peel: A Sustainable Approach for Tannin Recovery

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 12 خرداد 1404

10.22104/ift.2025.7578.2211

فاطمه مرتضوی؛ رسول خدابخشیان