موضوعات = مهندسی صنایع غذایی
تعداد مقالات: 73
1. پیش‌بینی برخی خواص شیمیایی و فیزیکوشیمیایی نمونه‌های برنج سفید با استفاده از آنالیز طیف سنجی فروسرخ نزدیک (NIRS)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 26 تیر 1398

نصراله فاضلی بورستان؛ امیرحسین افکاری سیاح؛ ابراهیم تقی نژاد؛ مهدی صفی


2. بررسی اثر پیش تیمارهای فراصوت و روش های مختلف خشک کردن بر پارامترهای انتقال جرم در خشک کردن میوه به

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 24 اردیبهشت 1398

علی متولی؛ رضا طباطبائی کلور؛ وحید نیساری


3. مدلسازی و بهینه‌یابی پارامترهای انرژی در خشک کردن گیاه رزماری با پیش‌تیمار مایکروویو پالسی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 16 تیر 1398

ولی رسولی شربیانی؛ ابراهیم تقی نژاد؛ رمضان هادی پور


4. استفاده از سیستم ماشین بینایی برای طبقه‌بندی ازگیل Mespilus germanica)) طی دوران رسیدگی در سردخانه

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 07 مهر 1398

محسن زندی؛ علی گنجلو؛ ماندانا بی مکر


5. پیش‌بینی برخی خواص کیفی ارقام مختلف برنج سفید با استفاده از فناوری پردازش تصویر

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 18 اسفند 1398

نصراله فاضلی بورستان؛ امیرحسین افکاری سیاح؛ ابراهیم تقی نژاد


6. اثرات دما، سرعت جابه جایی هوا و تابش مادون قرمز بر سینیتیک خشک کردن و برخی ویژگیهای کیفی زعفران در خشک کن ترکیبی هوای داغ-مادون قرمز

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 24 بهمن 1397

مرتضی محمدزاده؛ مسعود تقی زاده؛ حسن صدرنیا؛ حمیدرضا پوررضا


7. مدل‌سازی فرآیند خشک‌کردن توت سیاه با سامانه مادون‌قرمز دوطرفه به روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 25 شهریور 1397

علیرضا اسدی امیرآبادی؛ مهدی شوندی؛ مهدی کاشانی نژاد


8. رفتار گرمایش اهمیک آب هویج متاثر از نوع الکترود و گرادیان ولتاژ

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 01 بهمن 1397

اردشیر کرمیان؛ عیسی حزباوی؛ فیض اله شهبازی


9. تعیین مشخصه های عملکردی خشک کن های مادون قرمز به منظور افزایش راندمان خشک کردن و یکنواختی توزیع حرارتی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 18 آذر 1398

حبیبه نعلبندی؛ سیدصادق سیدلو هریس؛ امیر بداغی


10. بررسی تأثیر گرمایش تیمار اهمیک بر برخی ویژگی‌های مکانیکی پسته دهان بسته

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 14 اردیبهشت 1398

محسن آزادبخت؛ محمد واحدی ترشیزی؛ حمید راینی مقبلی


11. تجزیه و تحلیل صدای حاصل از اعمال ضربه به میوه انار به منظور تعیین رسیدگی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 16 آذر 1398

سولماز جنتی؛ سامان آبدانان مهدی زاده؛ مختار حیدری


12. بررسی تاثیر عوامل فیزیکی بر عملکرد فرآیند حرارتی اهمیک در فرآوری آب نارنج

دوره 7، شماره 1، پاییز 1398، صفحه 1-15

محمد واحدی ترشیزی؛ محسن آزادبخت؛ مهدی کاشانی نژاد

بررسی تاثیر عوامل فیزیکی بر عملکرد فرآیند حرارتی اهمیک در فرآوری آب نارنج


14. تعیین میزان کبودی میوه گلابی در اثر بار فشاری لبه نازک با روش سی‌تی‌اسکن

دوره 6، شماره 3، بهار 1398، صفحه 305-321

محسن آزادبخت؛ محمد واحدی ترشیزی؛ محمد جواد محمودی

تعیین میزان کبودی میوه گلابی در اثر بار فشاری لبه نازک با روش سی‌تی‌اسکن


16. طراحی و توسعه سامانه بینایی ماشین به منظور تعیین خودکار عیوب ظاهری سیب

دوره 6، شماره 3، بهار 1398، صفحه 341-350

سولماز جنتی؛ سامان آبدانان مهدی زاده؛ هادی اورک

طراحی و توسعه سامانه بینایی ماشین به منظور تعیین خودکار عیوب ظاهری سیب


17. بررسی روند تغییرات ویژگی های رنگی و بافتی گوشت ماهی کپور با کمک پردازش تصویر

دوره 6، شماره 2، زمستان 1397، صفحه 257-276

فاطمه کاظمی کرجی؛ سامان آبدانان مهدی زاده؛ هادی اورک

بررسی روند تغییرات ویژگی های رنگی و بافتی گوشت ماهی کپور با کمک پردازش تصویر


19. سینتیک خشک کردن مادون قرمز برش های میوه به و مدلسازی آن با روش الگوریتم ژنتیک-شبکه‌های عصبی مصنوعی

دوره 6، شماره 2، زمستان 1397، صفحه 175-186

علیرضا یوسفی؛ سونیا دیلمقانیان؛ امین ضیافروغی؛ میثم معزی

سینتیک خشک کردن مادون قرمز برش های میوه به و مدلسازی آن با روش الگوریتم ژنتیک-شبکه‌های عصبی مصنوعی


20. بهینه یابی فرایند برشته کردن مادون قرمز رقم های مهم تجاری مغز پسته با روش سطح پاسخ

دوره 6، شماره 1، پاییز 1397، صفحه 121-136

افسانه مرشدی؛ سید محمد علی رضوی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ احمد شاکر اردکانی؛ علی مصطفوی

بهینه یابی فرایند برشته کردن مادون قرمز رقم های مهم تجاری مغز پسته با روش سطح پاسخ


22. استفاده از پردازش تصاویر رنگی و روش سطح پاسخ در تخمین تازگی گوشت مرغ

دوره 6، شماره 1، پاییز 1397، صفحه 91-103

امین طاهری گراوند؛ سودابه فتاحی؛ فیض اله شهبازی؛ امین نصیری

استفاده از پردازش تصاویر رنگی و روش سطح پاسخ در تخمین تازگی گوشت مرغ


23. تاثیر روش‌های مختلف برشته کردن بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی بادام کوهی

دوره 6، شماره 1، پاییز 1397، صفحه 55-73

زهره مختاری؛ امان محمد ضیائی فر

تاثیر روش‌های مختلف برشته کردن بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی بادام کوهی


24. برآورد میزان دو آنزیم‏ PPO و POD موز با استفاده از پردازش تصاویر دیجیتالی و آنالیز رگرسیونی چندگانه در طول دوره انبارمانی

دوره 5، شماره 4، تابستان 1397، صفحه 597-612

مریم سلطانی کاظمی؛ سامان آبدانان مهدی زاده؛ مریم نداف زاده

برآورد میزان دو آنزیم‏ PPO و POD موز با استفاده از پردازش تصاویر دیجیتالی و آنالیز رگرسیونی چندگانه در طول دوره انبارمانی


25. مدل سازی تغییرات کیفی روغن کنجد طی فرآیند استخراج با استفاده از سیستم های هوشمند و رگرسیونی

دوره 5، شماره 4، تابستان 1397، صفحه 627-636

منصور عسافی؛ رسول معمار دستجردی؛ محمد نوشاد

مدل سازی تغییرات کیفی روغن کنجد طی فرآیند استخراج با استفاده از سیستم های هوشمند و رگرسیونی