موضوعات = مهندسی صنایع غذایی
تعداد مقالات: 78
1. بهینه یابی شرایط هموژنیزاسیون فراصوت خامه شیر شتر با استفاده از الگوریتم ازدحام ذرات چند هدفه

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 17 تیر 1399

مرتضی کاشانی نژاد؛ سید محمد علی رضوی


2. بهینه‌‌یابی و مدل‌سازی سینتیک انتقال جرم طی فرآیند خشک‌‌کردن کف‏پوشی شیره خرما

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 30 فروردین 1399

محمد نوشاد؛ پریسا قاسمی؛ محمد حجتی؛ احمد مستعان


3. تعیین مشخصه های عملکردی خشک کن های مادون قرمز به منظور افزایش راندمان خشک کردن و یکنواختی توزیع حرارتی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 18 آذر 1398

حبیبه نعلبندی؛ سیدصادق سیدلو هریس؛ امیر بداغی


4. طراحی و ساخت سامانه تشخیص خودکار عیوب پرتقال با استفاده از الگوریتم تصحیح نور تطبیقی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 23 دی 1398

حدیث بی آبی؛ سامان آبدانان مهدی زاده


5. بررسی تاثیر فرآیند حرارتی اهمیک بر خواص حرارتی غلاف لوبیا سبز

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 22 اردیبهشت 1399

محسن آزادبخت؛ آرش رخبین؛ علی اصغری


6. تجزیه و تحلیل صدای حاصل از اعمال ضربه به میوه انار به منظور تعیین رسیدگی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 16 آذر 1398

سولماز جنتی؛ سامان آبدانان مهدی زاده؛ مختار حیدری


7. بررسی روند خشک‌کردن ارقام مختلف برنج ایرانی با پیش تیمار اهمیک در خشک‌کن ماکروویو و مدل‌سازی با روش سطح پاسخ و شبکه عصبی مصنوعی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 21 خرداد 1399

محسن آزادبخت؛ محمد واحدی ترشیزی؛ حسن جعفری


8. پیش‌بینی برخی خواص کیفی ارقام مختلف برنج سفید با استفاده از فناوری پردازش تصویر

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 18 اسفند 1398

نصراله فاضلی بورستان؛ امیرحسین افکاری سیاح؛ ابراهیم تقی نژاد


9. بررسی اثر پیش تیمارهای فراصوت و روش های مختلف خشک کردن بر پارامترهای انتقال جرم در خشک کردن میوه به

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 24 اردیبهشت 1398

علی متولی؛ رضا طباطبائی کلور؛ وحید نیساری


10. استفاده از سیستم ماشین بینایی برای طبقه‌بندی ازگیل Mespilus germanica)) طی دوران رسیدگی در سردخانه

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 07 مهر 1398

محسن زندی؛ علی گنجلو؛ ماندانا بی مکر


11. مدل‌سازی خشک‌کردن توت سیاه با سامانه مادون‌قرمز به روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی

دوره 7، شماره 2، زمستان 1398، صفحه 201-210

علیرضا اسدی امیرآبادی؛ مهدی شوندی؛ مهدی کاشانی نژاد

مدل‌سازی خشک‌کردن توت سیاه با سامانه مادون‌قرمز به روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی


12. بررسی تأثیر گرمایش تیمار اهمیک بر برخی ویژگی‌های مکانیکی پسته دهان بسته

دوره 7، شماره 2، زمستان 1398، صفحه 189-200

محسن آزادبخت؛ حمید راینی مقبلی؛ محمد واحدی ترشیزی

بررسی تأثیر گرمایش تیمار اهمیک بر برخی ویژگی‌های مکانیکی پسته دهان بسته


13. اثرات دما، سرعت جابه جایی هوا و تابش مادون قرمز بر سینیتیک خشک کردن و برخی ویژگیهای کیفی زعفران

دوره 7، شماره 1، پاییز 1398، صفحه 97-113

مرتضی محمدزاده مقدم؛ مسعود تقی زاده؛ حسن صدرنیا؛ حمیدرضا پوررضا

اثرات دما، سرعت جابه جایی هوا و تابش مادون قرمز بر سینیتیک خشک کردن و برخی ویژگیهای کیفی زعفران


14. بررسی تاثیر عوامل فیزیکی بر عملکرد فرآیند حرارتی اهمیک در فرآوری آب نارنج

دوره 7، شماره 1، پاییز 1398، صفحه 1-15

محمد واحدی ترشیزی؛ محسن آزادبخت؛ مهدی کاشانی نژاد

بررسی تاثیر عوامل فیزیکی بر عملکرد فرآیند حرارتی اهمیک در فرآوری آب نارنج


15. رفتار گرمایش اهمیک آب هویج متاثر از نوع الکترود و گرادیان ولتاژ

دوره 7، شماره 1، پاییز 1398، صفحه 31-40

اردشیر کرمیان؛ عیسی حزباوی؛ فیض اله شهبازی

رفتار گرمایش اهمیک آب هویج متاثر از نوع الکترود و گرادیان ولتاژ


16. مدلسازی و بهینه‌یابی پارامترهای انرژی در خشک کردن گیاه رزماری با پیش‌تیمار مایکروویو پالسی

دوره 7، شماره 1، پاییز 1398، صفحه 17-29

ولی رسولی شربیانی؛ ابراهیم تقی نژاد؛ رمضان هادی پور رکنی

مدلسازی و بهینه‌یابی پارامترهای انرژی در خشک کردن گیاه رزماری با پیش‌تیمار مایکروویو پالسی


17. پیش‌بینی برخی خواص شیمیایی و فیزیکوشیمیایی نمونه‌های برنج سفید با استفاده از آنالیز طیف سنجی فروسرخ نزدیک (NIRS)

دوره 7، شماره 1، پاییز 1398، صفحه 85-95

نصراله فاضلی بورستان؛ امیرحسین افکاری سیاح؛ ابراهیم تقی نژاد؛ مهدی صفی

پیش‌بینی برخی خواص شیمیایی و فیزیکوشیمیایی نمونه‌های برنج سفید با استفاده از آنالیز طیف سنجی فروسرخ نزدیک (NIRS)


19. تعیین میزان کبودی میوه گلابی در اثر بار فشاری لبه نازک با روش سی‌تی‌اسکن

دوره 6، شماره 3، بهار 1398، صفحه 305-321

محسن آزادبخت؛ محمد واحدی ترشیزی؛ محمد جواد محمودی

تعیین میزان کبودی میوه گلابی در اثر بار فشاری لبه نازک با روش سی‌تی‌اسکن


21. طراحی و توسعه سامانه بینایی ماشین به منظور تعیین خودکار عیوب ظاهری سیب

دوره 6، شماره 3، بهار 1398، صفحه 341-350

سولماز جنتی؛ سامان آبدانان مهدی زاده؛ هادی اورک

طراحی و توسعه سامانه بینایی ماشین به منظور تعیین خودکار عیوب ظاهری سیب


22. بررسی روند تغییرات ویژگی های رنگی و بافتی گوشت ماهی کپور با کمک پردازش تصویر

دوره 6، شماره 2، زمستان 1397، صفحه 257-276

فاطمه کاظمی کرجی؛ سامان آبدانان مهدی زاده؛ هادی اورک

بررسی روند تغییرات ویژگی های رنگی و بافتی گوشت ماهی کپور با کمک پردازش تصویر


24. سینتیک خشک کردن مادون قرمز برش های میوه به و مدلسازی آن با روش الگوریتم ژنتیک-شبکه‌های عصبی مصنوعی

دوره 6، شماره 2، زمستان 1397، صفحه 175-186

علیرضا یوسفی؛ سونیا دیلمقانیان؛ امین ضیافروغی؛ میثم معزی

سینتیک خشک کردن مادون قرمز برش های میوه به و مدلسازی آن با روش الگوریتم ژنتیک-شبکه‌های عصبی مصنوعی