کلیدواژه‌ها = اکسیداسیون
تعداد مقالات: 3
1. امکان سنجی سس تولید مایونز بدون نگهدارنده به کمک فراصوت: بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی محصول در زمان نگهداری

دوره 8، شماره 1، پاییز 1399، صفحه 139-156

روژین توکلی؛ مصطفی کرمی؛ سمیرا بهرامیان؛ آریو امامی فر

امکان سنجی سس تولید مایونز بدون نگهدارنده به کمک فراصوت: بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی محصول در زمان نگهداری


2. مطالعه کارآیی عصاره آبی گلرنگ در جلوگیری از اکسیداسیون چیپس سیب زمینی

دوره 5، شماره 2، زمستان 1396، صفحه 177-188

محمدجواد جانی؛ سمیه رحیمی؛ سارا کوهی کمالی


3. نظارت بر اکسیداسیون روغن زیتون طی دوره نگهداری تسریع شده با استفاده از سامانه ماشین بینایی

دوره 4، شماره 3، بهار 1396، صفحه 77-88

علیرضا ثنایی فر؛ عبدالعباس جعفری؛ سید مهدی نصیری؛ محمدتقی گلمکانی؛ محمد اقتصاد