فناوریهای نوین غذایی (JIFT) - فهرست مقالات
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
پرسشهای متداول
فرایند پذیرش مقالات
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
ارسال مقاله
داوران
تماس با ما
ورود به سامانه ▼
ورود به سامانه
ثبت نام در سامانه
English
صفحه اصلی
فهرست مقالات
|
|
|
|
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 6 (1397)
دوره 5 (1396-97)
دوره 4 (1395-96)
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 3 (1394-95)
دوره 2 (1393-94)
دوره 1 (1392-93)
دوره و شماره:
شماره 2
1
اثر دمای هوای ورودی و میزان مالتودکسترین بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی پودر شیره خرمای خشک شده به روش پاششی
صفحه
1-15
خشایار سرابندی؛ علیرضا صادقی ماهونک
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
1017.74 K
2
بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضدباکتری فیلمهای نانوبیوکامپوزیتی بر پایه نشاسته حاوی نانوذرات فلزی نقره، اکسید روی و اکسید مس
صفحه
17-32
نیلوفر پورنصیر؛ سید جمال الدین پیغمبردوست؛ سید هادی پیغمبردوست
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
3.56 MB
3
اثر شرایط تخمیر و آغازگرهای Saccharomyces cerevisiae (PTCC 5052) و Lactobacillus Plantarum (PTCC 1058) بر مقدار اسید فیتیک سبوس گندم
صفحه
33-41
ملیکا کمالی شهری؛ محمد علی نجفی؛ اسماعیل عطا صالحی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
336.86 K
4
سنجش میزان قهوه ای شدن آنزیمی با استفاده از فوریه بافت فرکتال تصویر در نمونه های سیب و موز برش خورده
صفحه
43-54
سامان آبدانان مهدی زاده؛ الهام نعمتی نیا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
1.28 MB
5
بررسی رفتار هالوکرومیک فیلم استات سلولز حاوی شناساگر رنگی بروموتیمول بلو
صفحه
55-66
زهرا آقائی؛ بهاره عمادزاده؛ بهروز قرآنی؛ رسول کدخدایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
629.11 K
6
تاثیر نوع نشاسته و مقدار گلیسرول بر خواص کششی و جذب رطوبت فیلم نشاسته های گرمانرم تهیه شده به روش اختلاط مذاب
صفحه
67-80
محمدرضا عبدالهی مقدم؛ سیدمحمدعلی رضوی؛ یوسف جهانی؛ ناصر صداقت
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
311.33 K
7
ارزیابی ویژگی های حسی و مدلسازی سینتیک شاخص های رنگی فندق در حین برشته شدن توسط امواج مادون قرمز
صفحه
81-99
امیر پورفرزاد؛ سیامک غیبی؛ زهرا احمدیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
641.5 K
8
مدل سازی المان محدود خشک شدن همرفتی موز با اثر چروکیدگی شعاعی به روش اویلر-لاگرانژ دلخواه
صفحه
101-114
اسماعیل سیدآبادی؛ مهدی خجسته پور؛ محمد حسین عباسپور فرد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
2.29 MB
9
تهیه و فرمولاسیون گرید خوراکی رنگ طبیعی قرمز بتالایین از چغندر قرمز و میوه کاکتوس قرمز
صفحه
115-129
ذاکر بحرینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
606.28 K
10
آزمون در حال جریان یک حسگر دیالکتریک استوانهای برای اندازهگیری غلظت قند شربت چغندرقند
صفحه
131-140
حامد خلیلیان؛ مجتبی نادری بلداجی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ سجاد رستمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
522.6 K
11
بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ویژگیهای فیزیکی حاملهای لیپیدی نانوساختار (NLC) حاوی عصاره آویشن شیرازی
صفحه
141-149
صحرا هاشمی زاده؛ بابک قنبرزاده؛ حامد همیشه کار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
396.87 K
12
ارزیابی اثر ریزپوشانی دو لایه با آلژینات کلسیم بر زندهمانی باکتری Lactobacillus acidophilus طی دوره نگهداری آب گوجه فرنگی
صفحه
151-160
مریم قبادی دانا؛ طاهره رشنوادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
339.49 K