فناوریهای نوین غذایی (JIFT) - فهرست مقالات
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
پرسشهای متداول
فرایند پذیرش مقالات
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
ارسال مقاله
داوران
تماس با ما
ورود به سامانه ▼
ورود به سامانه
ثبت نام در سامانه
English
صفحه اصلی
فهرست مقالات
|
|
|
|
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 6 (1397)
دوره 5 (1396-97)
دوره 4 (1395-96)
دوره 3 (1394-95)
دوره 2 (1393-94)
دوره 1 (1392-93)
موضوعات =
فناوری های نوین
تعداد مقالات:
16
1
خشک کردن توت سیاه با پیش تیمارهای مختلف حرارتی، پالسی، شیمیایی و مکانیکی به روش ترکیبی مادون قرمز- هوای گرم
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ
18 تیر 1398
ابراهیم تقی نژاد؛ محمد کاوه؛ ولی رسولی شربیانی
مشاهده مقاله
2
بررسی ویژگیهای ریزپوشانی توام لاکتوباسیلوس پلانتاروم و فیتواسترول با استفاده از روش کواسرواسیون
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ
06 مهر 1398
سهراب شریفی؛ محمود رضازادباری؛ محمد علیزاده خالد آباد؛ هادی الماسی
مشاهده مقاله
3
تأثیر شستشو با اوزون و تابش دهی نور فرابنفش بر میزان باقیمانده سموم و ویژگیهای فیزیکی و حسی برگهی خشک شدهی سیب تهیه شده از مناطق مختلف شهرستان ارومیه
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ
06 شهریور 1398
الهام صادقی؛ هادی الماسی؛ میرخلیل پیروزی فرد
مشاهده مقاله
4
به کارگیری سامانه بینی الکترونیک به منظور درجه بندی کیفی چای سیاه ایرانی
دوره 6، شماره 3، بهار 1398، صفحه
361-372
سید حسین پیمان؛ عادل بخشی پور زیارتگاهی؛ علیرضا ثنایی فر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
1.27 MB
5
تأثیر پارامترهای فیزیکی بر یکنواختی توزیع دمای محصول پسته رقم فندقی در حرارت دهی با مایکروویو
دوره 6، شماره 3، بهار 1398، صفحه
373-388
امین رستمی؛ حسن صدرنیا؛ مهدی خجسته پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
1.34 MB
6
ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی نشاسته مقاوم ذرت حاصل از روش اتوکلاو
دوره 6، شماره 2، زمستان 1397، صفحه
187-200
مجید هاشمی؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ سید محمد علی رضوی؛ الناز میلانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
1.37 MB
7
مدلسازی و تعیین شرایط بهینه فرآیند حرارتی پسته رقم احمدآقایی با مایکروویو به روش سطح پاسخ
دوره 6، شماره 2، زمستان 1397، صفحه
277-292
امین رستمی؛ حسن صدرنیا؛ مهدی خجسته پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
2.01 MB
8
قابلیت بینی الکترونیک با حسگرهای اکسید فلزی تحت مدولاسیون دمایی در تشخیص منشاء جغرافیایی ادویه جات
دوره 6، شماره 2، زمستان 1397، صفحه
219-231
مجتبی توحیدی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ مهدی قاسمی نافچی؛ مجتبی نادری بلداجی؛ فائزه جمالیزاده؛ سید محمد صفی الدین اردبیلی؛ مهدی خانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
1.6 MB
9
سامانه ماشین بویایی، رهیافتی موثر برای تشخیص تقلب درگلاب
دوره 6، شماره 1، پاییز 1397، صفحه
75-89
پریا شعبانی؛ زهرا ایزدی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ مجتبی توحیدی؛ سعید ریزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
2.1 MB
10
تشخیص تقلب پوره کدو در رب گوجه فرنگی با استفاده از آرایه حسگری گازی
دوره 6، شماره 1، پاییز 1397، صفحه
137-148
آیت محمدرزداری؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ سیده هدی یوسفیان؛ مریم سیادت؛ زهرا ایزدی؛ سجاد رستمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
1.26 MB
11
کاربرد روش طیف نگاری توان دیالکتریک با یک حسگر صفحه موازی برای تشخیص تازگی شیر
دوره 4، شماره 3، بهار 1396، صفحه
53-63
نوشین قطره سامانی؛ مجتبی نادری بلداجی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ حسین مهربان؛ مجتبی بنیادیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
900.88 K
12
استفاده از میکروهیدروژل های بارگذارى شده با نیوزوم و لیپوزوم در ریزپوشانی و رهش طولانی مدت ترکیبات کوچک مولکول آبدوست
دوره 4، شماره 3، بهار 1396، صفحه
11-24
علیرضا مهرگان نیکو؛ رسول کدخدایی؛ بهروز قرآنی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
1.06 MB
13
نظارت بر اکسیداسیون روغن زیتون طی دوره نگهداری تسریع شده با استفاده از سامانه ماشین بینایی
دوره 4، شماره 3، بهار 1396، صفحه
77-88
علیرضا ثنایی فر؛ عبدالعباس جعفری؛ سید مهدی نصیری؛ محمدتقی گلمکانی؛ محمد اقتصاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
2.03 MB
14
ارزیابی اثر ریزپوشانی دو لایه با آلژینات کلسیم بر زندهمانی باکتری Lactobacillus acidophilus طی دوره نگهداری آب گوجه فرنگی
دوره 4، شماره 2، زمستان 1395، صفحه
151-160
مریم قبادی دانا؛ طاهره رشنوادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
339.49 K
15
سنجش میزان قهوه ای شدن آنزیمی با استفاده از فوریه بافت فرکتال تصویر در نمونه های سیب و موز برش خورده
دوره 4، شماره 2، زمستان 1395، صفحه
43-54
سامان آبدانان مهدی زاده؛ الهام نعمتی نیا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
1.28 MB
16
اندازهگیری مقادیر جزئی سرب و کادمیوم در شیرهای پاستوریزه و استریلیزه به روش میکرو استخراج مایع مایع پخشی بر اساس شناورسازی قطره آلی منجمد و دستگاه اسپکترومتری جذب اتمی الکتروترمال
دوره 3، شماره 3، بهار 1395، صفحه
99-109
سمیه اسفندیاری؛ حسین شیخلوئی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
340.56 K
تعداد رکورد در صفحه
10
25
50
100