موضوعات = فناوری های نوین
تعداد مقالات: 19
1. ارزیابی برخی ویژگی‌های ترمودینامیکی و فیزیکی برش‌های مختلف سیر تحت خشک‌کردن به روش مایکروویو با پیش‌تیمار فراصوت

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 26 خرداد 1399

ابراهیم تقی نژاد؛ محمد کاوه


2. استفاده از بینایی کامپیوتر در تشخیص غیر مخرب تقلبات شیره انگور

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 22 اردیبهشت 1399

امین طاهری گراوند؛ مجید یوسفیان


3. بررسی ویژگی‌های ریزپوشانی توام لاکتوباسیلوس پلانتاروم و فیتواسترول با استفاده از روش کواسرواسیون

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 06 مهر 1398

سهراب شریفی؛ محمود رضازادباری؛ محمد علیزاده خالد آباد؛ هادی الماسی


4. توسعه و ارزیابی سامانه غیر‌مخرب تلفیقی امواج فراصوت، سنجش مقاومت و رنگ سنجی برای تعیین ویژگی‌های بافتی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss)) در طول دوره نگهداری در یخچال

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 09 خرداد 1399

حسن صفی یاری؛ سید مهدی نصیری؛ محمود ناصری؛ مرضیه موسوی نسب؛ عبدالعباس جعفری


7. به کارگیری سامانه بینی الکترونیک به منظور درجه بندی کیفی چای سیاه ایرانی

دوره 6، شماره 3، بهار 1398، صفحه 351-362

سید حسین پیمان؛ عادل بخشی پور زیارتگاهی؛ علیرضا ثنایی فر

به کارگیری سامانه بینی الکترونیک به منظور درجه بندی کیفی چای سیاه ایرانی


9. ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی نشاسته مقاوم ذرت حاصل از روش اتوکلاو

دوره 6، شماره 2، زمستان 1397، صفحه 187-200

مجید هاشمی؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ سید محمد علی رضوی؛ الناز میلانی

ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی نشاسته مقاوم ذرت حاصل از روش اتوکلاو


10. قابلیت بینی الکترونیک با حسگرهای اکسید فلزی تحت مدولاسیون دمایی در تشخیص منشاء جغرافیایی ادویه جات

دوره 6، شماره 2، زمستان 1397، صفحه 219-231

مجتبی توحیدی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ مهدی قاسمی نافچی؛ مجتبی نادری بلداجی؛ فائزه جمالیزاده؛ سید محمد صفی الدین اردبیلی؛ مهدی خانی

قابلیت بینی الکترونیک با حسگرهای اکسید فلزی تحت مدولاسیون دمایی در تشخیص منشاء جغرافیایی ادویه جات


11. مدلسازی و تعیین شرایط بهینه فرآیند حرارتی پسته رقم احمدآقایی با مایکروویو به روش سطح پاسخ

دوره 6، شماره 2، زمستان 1397، صفحه 277-292

امین رستمی؛ حسن صدرنیا؛ مهدی خجسته پور

مدلسازی و تعیین شرایط بهینه فرآیند حرارتی پسته رقم احمدآقایی با مایکروویو به روش سطح پاسخ


12. سامانه ماشین بویایی، رهیافتی موثر برای تشخیص تقلب درگلاب

دوره 6، شماره 1، پاییز 1397، صفحه 75-89

پریا شعبانی؛ زهرا ایزدی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ مجتبی توحیدی؛ سعید ریزی

سامانه ماشین بویایی، رهیافتی موثر برای تشخیص تقلب درگلاب


13. تشخیص تقلب پوره کدو در رب گوجه فرنگی با استفاده از آرایه حسگری گازی

دوره 6، شماره 1، پاییز 1397، صفحه 137-148

آیت محمدرزداری؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ سیده هدی یوسفیان؛ مریم سیادت؛ زهرا ایزدی؛ سجاد رستمی

تشخیص تقلب پوره کدو در رب گوجه فرنگی با استفاده از آرایه حسگری گازی


14. کاربرد روش طیف نگاری توان دی‌الکتریک با یک حسگر صفحه موازی برای تشخیص تازگی شیر

دوره 4، شماره 3، بهار 1396، صفحه 53-63

نوشین قطره سامانی؛ مجتبی نادری بلداجی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ حسین مهربان؛ مجتبی بنیادیان


15. نظارت بر اکسیداسیون روغن زیتون طی دوره نگهداری تسریع شده با استفاده از سامانه ماشین بینایی

دوره 4، شماره 3، بهار 1396، صفحه 77-88

علیرضا ثنایی فر؛ عبدالعباس جعفری؛ سید مهدی نصیری؛ محمدتقی گلمکانی؛ محمد اقتصاد