فناوریهای نوین غذایی (JIFT) - فهرست مقالات
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
پرسشهای متداول
فرایند پذیرش مقالات
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
ارسال مقاله
داوران
تماس با ما
ورود به سامانه ▼
ورود به سامانه
ثبت نام در سامانه
English
صفحه اصلی
فهرست مقالات
|
|
|
|
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 6 (1397)
دوره 5 (1396-97)
دوره 4 (1395-96)
دوره 3 (1394-95)
دوره 2 (1393-94)
دوره 1 (1392-93)
کلیدواژهها =
انتقال جرم
تعداد مقالات:
3
1
بهینه سازی فرآیند آبگیری اسمزی و مدل سازی سینتیک انتقال جرم طی خشک کردن با هوای داغ گوشت شترمرغ
دوره 4، شماره 3، بهار 1396، صفحه
65-76
سحر نایبندی آتشی؛ سید علی مرتضوی؛ فریده طباطبایی؛ محبت محبی؛ محمدجواد وریدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
619.52 K
2
تأثیر امواج فراصوت و پوشش خوراکی روی چروکیدگی قطعات سیبزمینی طی سرخکردن
دوره 2، شماره 2، زمستان 1393، صفحه
71-83
طاووس رونقی؛ جلال دهقان نیا؛ بابک قنبرزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
424.21 K
3
مدل سازی استخراج صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana)
دوره 1، شماره 1، پاییز 1392، صفحه
13-20
فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
1.43 MB