کلیدواژه‌ها = ترکیبات فنولی
تعداد مقالات: 5
3. بهبود تولید ترکیبات فنولی و خاصیت مهارکنندگی رادیکال عصاره‌ زرشک از راه پیش تخمیر حالت جامد

دوره 5، شماره 1، پاییز 1396، صفحه 141-150

الهام رخشی؛ سیدهادی رضوی؛ محمدتقی گلمکانی؛ زینب السادات ابراهیم زاده موسوی


4. بررسی تأثیر پوشش خوراکی موسیلاژ دانه شاهی بر ماندگاری قارچ دکمه‌ای

دوره 3، شماره 4، تابستان 1395، صفحه 89-96

آزاده قربانی؛ یحیی مقصودلو؛ مهران اعلمی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی