کلیدواژه‌ها = زمان ماندگاری
تعداد مقالات: 3
1. ارزیابی اثر پیش‌تیمار ضدعفونی و اتمسفر نسبی دی‌اکسید کربن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی زرشک تازه در طول دوره انبارداری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 04 مرداد 1399

راضیه نیازمند؛ سمیرا یگانه زاد


3. بررسی تولید ماست رنگی فراسودمند غنی شده با عصاره‌های شاه توت، هویج

دوره 3، شماره 2، زمستان 1394، صفحه 53-64

کاظم علیرضالو؛ جواد حصاری؛ محمد حسن صادقی؛ مصطفی بک محمدپور