کلیدواژه‌ها = %22 %D8%A7%D8%B3%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%86%D8%A7 %D9%BE%D9%84%D8%A7%D8%AA%D9%86%D8%B3%DB%8C%D8%B3 %22
بررسی اثر افزودن پودر ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی از ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی پودر نعناع

دوره 2، شماره 2، اسفند 1393، صفحه 59-70

10.22104/jift.2015.87

عاطفه اسلامی مشکنانی؛ وجیهه فدایی نوغانی؛ کیانوش خسروی دارانی؛ صدیقه مزینانی