فناوریهای نوین غذایی (JIFT) - فهرست مقالات
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
پرسشهای متداول
فرایند پذیرش مقالات
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
ارسال مقاله
داوران
تماس با ما
ورود به سامانه ▼
ورود به سامانه
ثبت نام در سامانه
English
صفحه اصلی
فهرست مقالات
|
|
|
|
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 6 (1397)
دوره 5 (1396-97)
دوره 4 (1395-96)
دوره 3 (1394-95)
دوره 2 (1393-94)
دوره 1 (1392-93)
کلیدواژهها =
شبکه عصبی مصنوعی
تعداد مقالات:
4
1
طبقهبندی خواص بیولوژیکی میوه گلابی در بارگذاری دینامیکی و استاتیکی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ
06 آذر 1397
محسن آزادبخت؛ محمد واحدی ترشیزی؛ علی اصغری
مشاهده مقاله
2
مقایسه مدل ریاضی و شبکه عصبی مصنوعی در تخمین نسبت رطوبت برشهای پرتقال طی فرآیند خشکشدن
دوره 6، شماره 2، زمستان 1397، صفحه
161-174
مریم نیکزاد؛ مریم خاورپور؛ کامیار موقرنژاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
1.37 MB
3
نظارت بر اکسیداسیون روغن زیتون طی دوره نگهداری تسریع شده با استفاده از سامانه ماشین بینایی
دوره 4، شماره 3، بهار 1396، صفحه
77-88
علیرضا ثنایی فر؛ عبدالعباس جعفری؛ سید مهدی نصیری؛ محمدتقی گلمکانی؛ محمد اقتصاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
2.03 MB
4
تعیین میزان تازگی شیر فرادما با تعیین شاخصهای رنگی L*a*b* توسط پردازش تصویر
دوره 2، شماره 2، زمستان 1393، صفحه
105-113
رضوان بهارلوئی؛ علی ملکی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ داود قنبریان؛ مجتبی بنیادیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
383.38 K