کلیدواژه‌ها = ظرفیت نگهداری حلال
تعداد مقالات: 3
1. ارزیابی روابط بین آزمون‌های ظرفیت نگهداری حلال و محتوای ساختارهای دوم و آمینواسیدهای آرد چاودم (3)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 شهریور 1398

مهدی کدیور؛ مهسا چاووشی؛ احمد ارزانی؛ محمدرضا سبزعلیان


2. ارزیابی پارامترهای آلوئوگرافی و پروتئین‌های گلوتن چاودم با استفاده از روش ظرفیت نگهداری حلال (2)

دوره 7، شماره 2، زمستان 1398، صفحه 163-187

مهسا چاووشی؛ احمد ارزانی؛ مهدی کدیور؛ محمدرضا سبزعلیان

ارزیابی پارامترهای آلوئوگرافی و پروتئین‌های گلوتن چاودم با استفاده از روش ظرفیت نگهداری حلال (2)


3. ارزیابی کاربرد روش ظرفیت نگهداری حلال در تعیین ویژگی‌های آرد و کیفیت نانوایی چاودم (1)

دوره 7، شماره 1، پاییز 1398، صفحه 115-147

مهسا چاووشی؛ مهدی کدیور؛ احمد ارزانی؛ محمدرضا سبزعلیان

ارزیابی کاربرد روش ظرفیت نگهداری حلال در تعیین ویژگی‌های آرد و کیفیت نانوایی چاودم (1)