کلیدواژه‌ها = ژلاتین
تعداد مقالات: 3
1. تأثیر موم زنبور عسل بر خواص فیلم ژلاتینی استخراج شده از فلس ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 7، شماره 1، پاییز 1398، صفحه 57-69

لحاک برزگر؛ سید مهدی اجاق؛ علیرضا عالیشاهی؛ مجتبی رئیسی؛ عباسعلی مطلبی

تأثیر موم زنبور عسل بر خواص فیلم ژلاتینی استخراج شده از فلس ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)


2. اثر نوع کیتوزان بر ویژگی های فیلم های زیست تخریب پذیر تولید شده از ژلاتین حاصل از پوست فیل ماهی (Huso huso)

دوره 6، شماره 1، پاییز 1397، صفحه 149-159

میلاد زعفرانی تبریزی؛ سید مهدی اجاق؛ علیرضا عالیشاهی؛ محسن کاظمی

اثر نوع کیتوزان بر ویژگی های فیلم های زیست تخریب پذیر تولید شده از ژلاتین حاصل از پوست فیل ماهی (Huso huso)


3. بهینه‌سازی شرایط پیش‌فراوری تولید ژلاتین از پوست مرغ به روش سطح پاسخ

دوره 5، شماره 3، بهار 1397، صفحه 415-426

فاطمه یزدانی؛ زینب رفتنی امیری؛ هدی شهیری طبرستانی