کلیدواژه‌ها = صمغ زانتان
تعداد مقالات: 2
1. تأثیر کنسانتره پروتئین بادام شیرین و صمغ زانتان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی خمیر و کیک برنجی

دوره 4، شماره 3، بهار 1396، صفحه 107-118

فاطمه عباس زاده؛ مهران اعلمی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهدی کاشانی نژاد


2. ارزیابی کاربرد صمغ زانتان و آرد سیب زمینی بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان تست

دوره 1، شماره 3، بهار 1393، صفحه 39-48

سارا موحد؛ گلسا خلعتبری محسنی؛ حسین احمدی چناربن