کلیدواژه‌ها = سوکرالوز
تعداد مقالات: 2
1. بررسی اثر جایگزینی ساکارز با مخلوط سوکرالوز-مالتودکسترین بر خواص رئولوژیکی و میزان کالری شیرینی سنتی قطاب

دوره 1، شماره 2، زمستان 1392، صفحه 49-58

امیرپویا قندهاری یزدی؛ محمد حجت الاسلامی؛ جواد کرامت؛ مهشید جهادی


2. بررسی تأثیر جایگزینی ساکارز توسط مخلوط سوکرالوز و ایزومالت بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی بیسکویت قالب غلتکی

دوره 1، شماره 1، پاییز 1392، صفحه 49-64

الهه جلی؛ جواد کرامت؛ محمد حجت الاسلامی؛ مهشید جهادی