[1] خوشتقاضا، م. ه.؛ تقینژاد، ا. (1395) بررسی تأثیر پوشش نانو ذرات بر خواص انبارمانی پرتقال تامسون. فصلنامه علوم و صنایع غذایی، جلد 13، شماره 61، ص 121-109.
[2] برزنونی، ع.؛ آقخانی، م. ح.؛ مسکوکی، ع.؛ عباسپور فرد، م. ح. (1392) اثر پیش تیمار حرارت و اسانسهای گیاهی بر خواص پس از برداشت پرتقال خونی. نشریه علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، جلد 27، شماره 4، ص 423-418.
[3] Ghaderi, A., Abbasi, S., Motevali, A., Minaei, S. (2012). Comparison of mathematical models and artificial neural networks for prediction of drying kinetics of mushroom in microwave-vaccum. Chem. Ind. Chem. Eng. Q., 18, 283-293.
[4] Movagharnejad, K., Nikzad, M. (2007). Modeling of tomato drying using artificial neural network. Comput. Electron. Agric., 59, 78-85.
[5] Nwakuba, N. R., Chukwuezie, O. C., Osuchukwu, L. C. (2017). Modeling of drying process and energy consumption of onion (Ex-gidankwanoSpp.) slices in a hybrid crop dryer. American J Eng Res., 6, 44-55.
[6] Akoy, E. O. M. (2014). Experimental characterization and modeling of thin-layer drying of mango slices. Int. Food. Res. J., 21, 1911-1917.
[7] Aregbesola, O. A., Ogunsinaa, B. S., Sofolahana, A. E., Chimeb, N. N. (2015). Mathematical modeling of thin layer drying characteristics of dika (Irvingiagabonensis) nuts and kernels. Nigerian. Food. J., 33, 83-89.
[8] da Silva, W. P., e Silva, C. M.D.P.S., Gama, F. J.A., Gomes, J. P. (2014). Mathematical models to describe thin-layer drying and to determine drying rate of whole bananas. J. Saudi. Soc. Agric. Sci., 13, 67-74.
[9] Rayaguru, K., Routray, W. (2012). Mathematical modeling of thin layer drying kinetics of stone apple slices. Int. Food. Res. J., 19, 1503-1510.
[10] Onwude, D. I., Hashim, N., Janius, R. B., Nawi, N., Abdan, K. (2016). Evaluation of a suitable thin layer model for drying of pumpkin under forced air convection. Int. Food. Res. J., 23, 1173-1181.
[11] نایبندی آتشی، س.؛ مرتضوى، ع.؛ طباطبایی یزدی، ف.؛ محبی، م.؛ وریدی، م. ج. (1396) بهینهسازی فرایند آبگیری اسمزی و مدلسازی سینتیک انتقال جرم طی خشککردن با هوای داغ گوشت شترمرغ. فصلنامهفناوریهاینوینغذایی، جلد 4، شماره 15، ص 76-65.
[12] Sonmete, M. H., Mengeş, H. O., Ertekin, C., Özcan, M. M. (2017). Mathematical modeling of thin layer drying of carrot slices by forced convection. J. Food. Meas. Charact., 11, 629-638.
[13] Lutovska, M., Mitrevski, V., Pavkov, I., Mijakovski, V., Radojčin, M. (2016). Mathematical modeling of thin layer drying of pear. Chem. Ind. Chem. Eng. Q., 22, 191-199.
[14] آلحسینی، ع.؛ سرابی جماب، م.؛ قرآنی، ب.؛ کدخدایی، ر.؛ وان گساسولاک، س. (1396) بررسی کارایی شبکه های عصبی مصنوعی در پیشبینی تأثیر غلظت پلیمر و ولتاژ فرایند الکتروپاشش بر ویژگیهای فیزیکی ذرات. فصلنامه فناوریهای نوین غذایی، جلد 4، شماره 16، ص 43-31.
[15] Aghajani, N., Kashaninejad, M., Dehghani, A. A., Daraei Garmakhany, A. (2012). Comparison between artificial neural networks and mathematical models for moisture ratio estimation in two varieties of green malt. Qual. Assur. Saf. Crop. Foods., 4, 93-101.
[16] مجیدزاده، ح.؛ عمادی، ب.؛ فرزاد، ع. (1394) پیش بینی محتوی رطوبت میوه کیوی در خشک کن خلاء با استفاده از روش شبکه عصبی مصنوعی. نشریه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، جلد 11، شماره 1، ص 117-107.
[17] Beigi, M., Torki Harchegani, M., Mahmoodi Eshkaftaki, M. (2017). Prediction of paddy drying kinetics: A comparative study between mathematical and artificial neural network modeling. Chem. Ind. Chem. Eng. Q., 23, 251-258.
[18] Abbaszadeh, A., Motevali, A., Khoshtaghaza, M. H., Kazemi, M. (2011). Evaluation of thin-layer drying models and neural network for describing drying kinetics of Lasagnas angustifolia L. Int. Food. Res. J., 18, 1321-1328.
[19] گنجه، م.؛ جعفری، م.؛ قنبری، و.؛ دزیانی، م.؛ عزتی، ر.؛ سلیمانی، م. (1391) مدلسازی سینتیک خشک کردن پیاز در یک خشککن بستر سیال مجهز به کنترلکننده رطوبت با استفاده از روشهای رگرسیونی، منطق فازی و شبکههای عصبی مصنوعی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، جلد 7، شماره 5، ص 407-399.
[20] کریمی، ف.؛ دهقاننیا، ج.؛ قنبرزاده، ب.؛ رفیعی، ش. (1391) مدلسازی خشککردن لایه نازک موز و بهینهسازی فرایند توسط شبکه عصبی مصنوعی. نشریه پژوهشهای صنایع غذایی، جلد 22، شماره 3، ص 348-347.
[21] AOAC, (2000). Official Methods of Analysis Association of Official Analytical Chemists, 17th edn. In:Cunnif, P. (Ed.)., Arlington, VA, USA, PP. 1-37.
[22] Kouchakzadeh, A., Haghighi, K. (2011). Modeling of vacuum-infrared drying of pistachios. Agric. Eng. Int: CIGR. J., 13, 1-6.
[23] Karlovic, S., Bosiljkov, T., Brncic, M., Jezek, D., Tripalo, B., Dujmic, F., Dzineva, I., Skupnjak, A. (2013). Comparison of artificial neural network and mathematical models for drying of apple slices pretreated with high intensity ultrasound. Bulg. J. Agric. Sci., 19, 1372-1377.
[24] Yousefi1, A., Asadi, V., Nassiri, M., Niakousari, M., Khodabakhsh Aghdam, Sh. (2012). Comparison of Mathematical and Neural Network Models in the Estimation of Papaya Fruit Moisture Content. Philipp Agric Sci., 95, 246-251.
[25] Islam, M. D. R., Sablani, S. S., Mujumdar, A. S., (2003). Artificial neural network model for prediction of drying rates. J Dry Technol., 21, 1867–1884.
[26] یوسفی، ع.؛ قاسمیان، ن.؛ سالاری، ا. (1396) مدلسازى سینتیک خشککردن برشهاى لیموترش به روش تابش مادون قرمز با استفاده از شبکههاى عصبى GMDH هیبریدى. فصلنامه فناوریهای نوین غذایی، جلد 5، شماره 1، ص 91-105.