دوره و شماره: مقالات آماده انتشار

تغلیظ آب انگور سیاه با استفاده از سیستم ترکیبی گرمایش اهمی-خلاء: پارامترهای کیفی، انرژی مصرفی و راندمان اکسرژی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 10 خرداد 1404

10.22104/ift.2025.7587.2212

حسین درویشی؛ جلال خدائی؛ ناصر بهروزی خزائی؛ محمود کوشش صبا؛ نازیلا زندی


بررسی اثر روش‌های خشک‌کردن بر خواص کیفی پیاز زعفران وحشی (جوقاسم)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 13 تیر 1404

10.22104/ift.2025.7616.2215

فخرالدین صالحی؛ حمیدرضا قربانی؛ کیمیا ثمری