فناوریهای نوین غذایی (JIFT) - مقالات آماده انتشار
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
اعضای مشورتی هیات تحریریه
همکاران دفتر نشریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
پرسشهای متداول
فرایند پذیرش مقالات
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
ارسال مقاله
داوران
تماس با ما
ورود به سامانه ▼
ورود به سامانه
ثبت نام در سامانه
English
صفحه اصلی
مقالات آماده انتشار
|
|
|
|
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 5 (1396-97)
دوره 4 (1395-96)
دوره 3 (1394-95)
دوره 2 (1393-94)
دوره 1 (1392-93)
دوره و شماره:
مقالات آماده انتشار
پذیرفته شده
|
اصلاح شده برای چاپ
1
بهینه سازی فرآیند کف پوشی و مدل سازی سینتیک انتقال جرم طی خشککردن با هوایداغ شیر موز
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ
07 خرداد 1396
فریده طباطبایی؛ فاطمه پورحاجی؛ سید علی مرتضوی؛ محبت محبی؛ مصطفی مظاهری تهرانی
مشاهده مقاله
2
ارزیابی برخی از ویژگیهای کیفی دانه هندوانه طی فرآیند خشک کردن
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ
11 تیر 1396
حسینعلی شمس آبادی؛ رسول خواجوی؛ علی اصغری
مشاهده مقاله
3
بررسی غلظت و نوع ماده دیواره بر خصوصیات ریزکپسول د-لیمونن تهیه شده به روش خشک کردن پاششی جهت تعیین شرایط بهینه تولید نبات طعمدار
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ
12 تیر 1396
شهرزاد وطن خواه لطف آبادی؛ سید علی مرتضوی؛ سمیرا یگانه زاد؛ علیرضا صادقیان
مشاهده مقاله
4
ارزیابی اثر ژلاتین ماهی، کاپا کاراگینان و روشهای مختلف ریزپوشانی بر پایداری اکسایشی میکروکپسولهای روغن ماهی
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ
14 تیر 1396
بهاره شعبانپور؛ بهار مهراد؛ پرستو پورعاشوری؛ سید مهدی جعفری
مشاهده مقاله
5
بررسی وضعیت زمانی و مکانی توزیع تخلخل خمیر نان در مرحلهی تخمیر با بهرهگیری از سیتیاسکن و پردازش تصویر
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ
26 تیر 1396
فاطمه السادات ناظری؛ مهدی کدیور؛ ایمان ایزدی؛ میلاد فتحی
مشاهده مقاله
6
صمغ دانه شنبلیله: بهینه سازی استخراج و ارزیابی ویژگی های ضد اکسایشی
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ
02 مرداد 1396
الناز قبادی؛ مهدی وریدی؛ محمد جواد وریدی؛ آرش کوچکی
مشاهده مقاله
7
تاثیر روشهای مختلف استخراج بر میزان ترکیبات فنلی و فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره برگ گردوی (Juglans regia L.) مناطق شاهرود، دماوند و هزارجریب
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ
10 مرداد 1396
عیسی سندگل؛ زینب رفتنی امیری؛ جعفر محمدزاده میلانی
مشاهده مقاله
8
بررسی خواص کاربردی و ضد میکروبی فیلمهای ترکیبی نشاسته کاساوا و ژلاتین گاوی تقویت شده با نانو دی اکسید تیتانیوم
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ
10 مرداد 1396
امیر حیدری؛ فاطمه صمیمی هشجین؛ عبدالرضا محمدی نافچی
مشاهده مقاله
9
آنالیز انرژی و اکسرژی خشککن پیوسته مادون قرمز- هوای گرم جریان همسو با چرخه هوای بازگشتی
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ
10 مرداد 1396
حسین درویشی؛ زانیار فرهودی؛ ناصر بهروزی
مشاهده مقاله
10
استخراج و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پکتین استخراجی از ضایعات کلاهک بادمجان
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ
15 مرداد 1396
لیلا ناطقی؛ سمیه انصاری
مشاهده مقاله
11
بهینه یابی فرایند برشته کردن مادون قرمز رقم های مهم تجاری مغز پسته با روش سطح پاسخ
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ
16 مرداد 1396
افسانه مرشدی؛ سید محمد علی رضوی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ احمد شاکر اردکانی؛ علی مصطفوی
مشاهده مقاله
12
بررسی ریخت شناسی نانوالیاف سلولز استات در سیستم های حلال تک و چند جزئی جهت تولید نانوحاملهای سیکلودکسترین
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ
17 مرداد 1396
بهروز قرآنی؛ بهاره عمادزاده
مشاهده مقاله
13
بهینه سازی شرایط استخراج عصاره استونی دانه زنیان (Ajowan seed) و تاثیر آن بر پایدار سازی روغن سویای خام
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ
04 شهریور 1396
آرزو مشیری روشن؛ عباسعلی ساری؛ نرجس آقاجانی
مشاهده مقاله
14
تأثیر شرایط فرایند اکستروژن بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی میان وعده حجیم بر پایه ماش جوانهزده و بلغور ذرت
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ
05 شهریور 1396
نسرین فیاض؛ الناز میلانی؛ محبت محبی
مشاهده مقاله
15
تأثیر پیش تیمارهای مختلف در خشک کردن تفاله هویج و بررسی خواص کیفی پودر حاصله در طی نگهداری
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ
08 شهریور 1396
زیبنده اخلاقان؛ عارف اولادغفاری؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ سیدهادی پیغمبردوست
مشاهده مقاله
16
تولید نانوالیاف معطر استات سلولز حاوی وانیل به روش الکتروریسی
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ
22 شهریور 1396
بهروز قرآنی؛ زهرا آقائی؛ بهاره عمادزاده
مشاهده مقاله
17
تاثیر پیش تیمارهای ازن و اسید سیتریک بر خصوصیات کیفی خیار در بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ
25 شهریور 1396
رضا طباطبائی کلور؛ علی متولی؛ محمد میرزایی؛ رضا اسماعیل زاده
مشاهده مقاله
18
تولید حاملهای لیپیدی نانوساختار حامل کنژوگه لینولئیک اسید و غنی سازی شیر کم چرب پاستوریزه با آن
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ
22 آبان 1396
فرین فرزادنیا؛ اکرم پزشکی نجف آبادی
مشاهده مقاله
19
بررسی اثر روشهای مختلف تغلیظ حرارتی بر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی،ترکیبات فنولی و خصوصیات حسی کنسانتره آب لیموترش
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ
30 آبان 1396
آیلین عیدخانی؛ فرنوش عطار؛ مهرناز امینی فر؛ زهرا علایی
مشاهده مقاله
20
تاثیر پوشش تریهالوز حاوی اسانس درمنه (Artemisia sieberi) بر برخی ویژگی-های کمی و کیفی پس از برداشت گوجه فرنگی گیلاسی
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ
11 آذر 1396
محمد حجتی؛ سعید جعفری؛ محمد نوشاد
مشاهده مقاله
21
تاثیر روشهای مختلف برشته کردن، شرایط بلانچینگ و پاستوریزاسیون بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی شیرفندق
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ
11 آذر 1396
امیر پورفرزاد؛ سیامک غیبی؛ زهرا احمدیان
مشاهده مقاله
22
بهینه سازی شرایط فرایندی استخراج ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی میوه خرمای ایران با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ
19 آذر 1396
زرین نصری
مشاهده مقاله
23
استفاده از سامانه ماشین بویایی بهمنظور تشخیص تقلب در زیره کوهی
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ
25 آذر 1396
مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ زهرا صفری امیری؛ مجتبی توحیدی؛ سید سعید محتسبی؛ مجید مجید دولتی
مشاهده مقاله
24
تولید نیمه پیوسته لیپید و کاروتنوئید با استفاده از مخمر رودوترولا گلوتینیس از باگاس نیشکر پیشفرآوری شده
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ
26 آذر 1396
مریم بنی خالد؛ نیما نصیریان؛ رؤیا ذکاوتی
مشاهده مقاله
25
مطالعه کارآیی عصاره آبی گلرنگ در جلوگیری از اکسیداسیون چیپس سیب زمینی
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ
27 آذر 1396
محمدجواد جانی؛ سمیه رحیمی؛ سارا کوهی کمالی
مشاهده مقاله
26
تولید کرایوژل و زیروژل کتیرا-ایزوله پروتئین آب پنیر به منظور بارگذاری و رهش کنترل شده سیلیمارین
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ
09 دی 1396
نوشین نیک نیا؛ رسول کدخدایی
مشاهده مقاله
27
بررسی تاثیر پوشش آلژینات حاوی عصاره پوست انار بر ماندگاری و ویژگیهای بافت و رنگ گوشت سینه مرغ
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ
11 دی 1396
پریا رهنمون؛ محبوبه سرابی جماب؛ مجید جوانمرد داخلی؛ آرام بستان
مشاهده مقاله
28
برآورد میزان دو آنزیم PPO و POD موز با استفاده از پردازش تصاویر دیجیتالی و آنالیز رگرسیونی چندگانه در طول دوره انبارمانی
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ
11 دی 1396
مریم سلطانی کاظمی؛ سامان آبدانان مهدی زاده؛ مریم نداف زاده
مشاهده مقاله
29
تأثیر شرایط فرایند و فرمولاسیون بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی مکمل-فیبری بافت داده شده (تفالۀ گوجهفرنگی-سبوس برنج)
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ
20 دی 1396
الناز میلانی؛ محمد حسین حداد خداپرست؛ سارا نیاستی؛ آرش کوچکی
مشاهده مقاله
30
بررسی اثر افزودن عصاره متانولی پوست سبز بنه ( Pistacia atlantica) بر پایداری اکسایشی روغن سویا
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ
24 دی 1396
حسن برزگر؛ نسیم دهقان؛ محمدامین مهرنیا؛ حسین جوینده
مشاهده مقاله
31
الکتروریزپوشانی لیکوپن در ساختار میکروالیاف پروتئینی: بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زیستدسترسی
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ
27 دی 1396
بهروز قرآنی؛ اسماعیل چهارپاشلو؛ محبت محبی
مشاهده مقاله
32
بهینهسازی شرایط پیشفراوری تولید ژلاتین از پوست مرغ به روش سطح پاسخ
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ
07 بهمن 1396
فاطمه یزدانی؛ زینب رفتنی امیری؛ هدی شهیری طبرستانی
مشاهده مقاله
33
فرایند چند مرحله ای با جریان متقابل و متقاطع برای استخراج ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی از گیاه رزماری در مقیاس نیمه صنعتی
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ
10 بهمن 1396
زرین نصری
مشاهده مقاله
34
ویژگیهای فیزیکی، سد کنندگی و ضد میکروبی فیلم خوراکی بر پایه کازئینات سدیم حاوی روغن شاهدانه
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ
24 بهمن 1396
علی گنجلو؛ مینا سالارنیا؛ زهرا امام جمعه؛ ماندانا بی مکر
مشاهده مقاله
35
بررسی ویژگیهای فیزیکی و آنتیاکسیدانی میکروکپسولهای عصاره بهارنارنج تهیه شده با روش خشککردن پاششی
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ
28 بهمن 1396
الهه سادات غزالی؛ مهدی قره خانی؛ حامد همیشه کار
مشاهده مقاله
36
مدلسازی جریان بخار آب در استوانه خشک کن استوانه ای با روش المان محدود جهت خشک کردن ژل گیاه صبرزرد (Aloe vera)
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ
14 اسفند 1396
سیدرضی کریمی آکندی؛ اکبر عرب حسینی؛ جواد خزایی؛ غلام رضا چگینی
مشاهده مقاله
37
سینتیک خـشککردن فیلم زیستتخریبپذیر در خشککن مایکروویو
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ
14 اسفند 1396
محمد قربان پور؛ مهران یوسفی
مشاهده مقاله
38
ریزپوشانی اسانس لیمو ترش (Citrus Limon L.) در کمپلکس کیتوزان-نشاسته اصلاح شده با استفاده از امواج فراصوت
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ
26 اسفند 1396
شیرین حسنی؛ سید مهدی اجاق؛ محمد قربانی
مشاهده مقاله
39
تعیین شرایط بهینه خشک کردن پاششی مخلوط آب هلو و شیرخشک بدون چربی با استفاده از روش سطح پاسخ
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ
14 فروردین 1397
آذین باقری؛ وجیهه فدائی
مشاهده مقاله
40
تأثیر پارامترهای فیزیکی بر یکنواختی توزیع دمای محصول پسته رقم فندقی در حرارت دهی با مایکروویو
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ
27 فروردین 1397
امین رستمی؛ حسن صدرنیا؛ مهدی خجسته پور
مشاهده مقاله
41
خشک کردن پاششی عصارهی استویا: ارزیابی ویژگیهای فیزیکی شیمیایی، عملکردی و میکروساختار
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ
27 فروردین 1397
شیما کاوه؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ خشایار سرابندی؛ زینب گرائیلی
مشاهده مقاله