دوره و شماره: مقالات آماده انتشار
1. پیش‌بینی برخی خواص کیفی ارقام مختلف برنج سفید با استفاده از فناوری پردازش تصویر

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 18 اسفند 1398

نصراله فاضلی بورستان؛ امیرحسین افکاری سیاح؛ ابراهیم تقی نژاد


2. تأثیر شرایط مختلف خشک کردن برضریب پخش رطوبت مؤثر، انرژی مصرفی و راندمان استخراج اسانس بادرنجبویه Melissa officinalis

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 13 اردیبهشت 1399

حامد کرمی؛ علی نجات لرستانی؛ رضا تحویلیان


3. بهینه سازی اثر همزمان تغییر عوامل موثر بر رنگبری بر کیفیت روغن آفتابگردان به روش سطح پاسخ

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 13 اردیبهشت 1399

لیلا صداقتبروجنی؛ مهرداد قوامی؛ زهرا پیراوی ونک؛ عبداله قاسمی پیربلوطی


4. بررسی تاثیر فرآیند حرارتی اهمیک بر خواص حرارتی غلاف لوبیا سبز

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 22 اردیبهشت 1399

محسن آزادبخت؛ آرش رخبین؛ علی اصغری


5. توسعه و ارزیابی سامانه غیر‌مخرب تلفیقی امواج فراصوت، سنجش مقاومت و رنگ سنجی برای تعیین ویژگی‌های بافتی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss)) در طول دوره نگهداری در یخچال

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 09 خرداد 1399

حسن صفی یاری؛ سید مهدی نصیری؛ محمود ناصری؛ مرضیه موسوی نسب؛ عبدالعباس جعفری


6. طراحی و ساخت سامانه تشخیص خودکار عیوب پرتقال با استفاده از الگوریتم تصحیح نور تطبیقی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 23 دی 1398

حدیث بی آبی؛ سامان آبدانان مهدی زاده


7. ارزیابی برخی ویژگی‌های ترمودینامیکی و فیزیکی برش‌های مختلف سیر تحت خشک‌کردن به روش مایکروویو با پیش‌تیمار فراصوت

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 26 خرداد 1399

ابراهیم تقی نژاد؛ محمد کاوه


8. بررسی تاثیر بسته‌ حاوی نانوذرات دی‌اکسید تیتانیوم و اکسید روی بر ماندگاری و تغییرات کیفی سیب و انگور

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 15 تیر 1399

محسن زندی؛ نازیلا دردمه


9. بهینه یابی شرایط هموژنیزاسیون فراصوت خامه شیر شتر با استفاده از الگوریتم ازدحام ذرات چند هدفه

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 17 تیر 1399

مرتضی کاشانی نژاد؛ سید محمد علی رضوی


10. فیلم ها و پوشش های حاوی میکروارگانیسم های پروبیوتیک: رویکردی جدید جهت تولید فراورده های پروبیوتیک

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 23 تیر 1399

دینا شهرام پور؛ مرتضی خمیری


11. ارزیابی اثر پیش‌تیمار ضدعفونی و اتمسفر نسبی دی‌اکسید کربن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی زرشک تازه در طول دوره انبارداری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 04 مرداد 1399

راضیه نیازمند؛ سمیرا یگانه زاد


12. بررسی ویژگی های عملکردی پروتئین های هم رسوبی استخراج شده از ضایعات هسته های انار و انگور

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 05 شهریور 1399

محمد قربانی؛ عادله محمدی؛ سید دانیال مجربی


13. توسعه و ارزیابی الگوریتم پردازش تصویر برای دانه بندی کریستال های شکر سفید

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 05 شهریور 1399

حسن مسعودی؛ سیدمحمود اسدی؛ غلامرضا اکبری زاده


14. پیاده سازی یک سامانه پرتابل زبان الکترونیک به منظور تشخیص تقلب بنزوات سدیم در رب گوجه‌فرنگی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 05 شهریور 1399

زهرا ایزدی؛ علی لطفی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی


15. بهینه‌سازی پوشش خوراکی بر پایه نشاسته سیب‌زمینی اصلاح شده و روغن سبوس برنج و بررسی تأثیر آن بر ماندگاری انگور رقم عسگری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 15 شهریور 1399

مسعود تقی زاده؛ آذین امید جیوان؛ مسعود یاورمنش


16. بررسی اثر استفاده از پوشش خوراکی زیست فعال پروبیوتیک بر ویژگی های کیفی میوه توت فرنگی تازه

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 24 شهریور 1399

دینا شهرام پور؛ مرتضی خمیری؛ محبوبه کشیری؛ سید محمد علی رضوی


17. تهیه و بررسی نانو امولسیون عصاره نعنا با استفاده از پایدارکننده‌های ترکیبی ژلاتین- توئین 20 به عنوان نگهدارنده سیستم غذایی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 24 شهریور 1399

میلاد اشرفی اصل؛ صونا جمشیدی؛ نویده انرجان کوچه باغ


18. روش نوین ارزیابی غلظت پروتئین لاکتوفرین در فرمولاسیون شیر خشک نوزادان با بهره گیری از فناوری حسگرهای الکتروشیمیایی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 01 مهر 1399

فاطمه ابراهیمی؛ سید احمد مظفری؛ حسین سالار آملی


19. بهینه سازی استخراج روغن از شاهدانه (Cannabis sativa L.) با پیش تیمار اهمیک توسط روش سطح پاسخ

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 06 مهر 1399

رضا اسماعیل زاده کناری؛ بهاره دهقان


20. تخمین غیرمستقیم تغییرات جرم و نسبت شکلی گوجه‌‌فرنگی‌های گیلاسی پوشش‌دار شده با‌ ژل آلوئه‌ورا به کمک تکنیک پردازش تصویر

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 15 مهر 1399

علی گنجلو؛ ماندانا بی مکر؛ محسن زندی؛ سمانه منجم


21. بررسی رفتار رئولوژیکی وابسته به زمان (تیکسوتروپ) صمغ دانه مرو در حضور برخی نمک‌ها و قندها

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 12 آبان 1399

علیرضا یوسفی؛ شهلا خدابخش اقدم؛ سید محمد علی رضوی؛ جواد توکلی؛ قادر حسین زاده


22. بررسی قابلیت‌های تکنولوژیکی و خصوصیات زیست فعال پلی ساکارید ساقه تیفا

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 20 آبان 1399

مهرنوش تدینی؛ امیراقبال خواجه رحیمی؛ ریحانه سروریان؛ محمد حجتی؛ محمدحسین عزیزی


23. طراحی ساخت و ارزیابی سامانه فرآوری مایعات به‌صورت پیوسته با تکنولوژی مایکروویو

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 03 آذر 1399

محمدمهدی سیدآبادی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ سید مهدی جعفری؛ اسماعیل سیدآبادی؛ مهدی خجسته پور


24. ارزیابی حسی آب‌میوه توت‌فرنگی توسط منطق فازی و بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی آن طی نگهداری انجمادی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 29 آذر 1399

داود زارع؛ حدیث آریایی؛ پیمان آریایی؛ سعید میردامادی؛ شهرام نقی زاده رئیسی


25. بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پودر نوشیدنی عصاره خاکشیر به دست آمده با روش اهمیک

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 12 دی 1399

بهار شهیدی؛ اکرم شریفی؛ لیلا روزبه نصیرایی؛ مهرداد نیاکوثری؛ محمد احمدی


26. بررسی پیش ‌فرایندبرگ چای سیاه با امواج میکروویو و فراصوت برای استخراج ترکیبات موثره

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 20 دی 1399

انور شلماشی؛ فاطمه امانی