کلیدواژه‌ها = آنتی اکسیدان
تعداد مقالات: 4
1. ارزیابی حسی آب‌میوه توت‌فرنگی توسط منطق فازی و بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی آن طی نگهداری انجمادی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 29 آذر 1399

داود زارع؛ حدیث آریایی؛ پیمان آریایی؛ سعید میردامادی؛ شهرام نقی زاده رئیسی


2. بررسی اثر نوع آنزیم و زمان هیدرولیز برتولید پپتیدهای آنتی اکسیدان از پروتئین اسپیرولینا پلاتنسیس

دوره 6، شماره 4، تابستان 1398، صفحه 583-599

راحله ایروانی مهاجری؛ مهتا میرزایی؛ حمیده افقی

بررسی اثر نوع آنزیم و زمان هیدرولیز برتولید پپتیدهای آنتی اکسیدان از پروتئین اسپیرولینا پلاتنسیس


4. استخراج ترکیبات موثره گلبرگ زعفران به کمک امواج فراصوت و بهینه سازی شرایط استخراج آن

دوره 4، شماره 1، پاییز 1395، صفحه 121-135

زهرا احمدیان کوچکسرایی؛ راضیه نیازمند