کلیدواژه‌ها = رنگ
تعداد مقالات: 2
1. ارزیابی تأثیر فرایند اکستروژن بر خصوصیات فراورده اکسترود شده خلر( Lathyrus Sativus)

دوره 4، شماره 4، تابستان 1396، صفحه 143-157

نسترن اکبرزاده؛ محمد جواد وریدی؛ فخری شهیدی؛ الناز میلانی


2. ارزیابی پارامتر‌های رنگی، رطوبت و میزان انرژی مصرفی طی برشته کردن مغز بادام زمینی با استفاده از هوای داغ

دوره 3، شماره 3، بهار 1395، صفحه 59-71

هادی باقری؛ مهدی کاشانی نژاد؛ امان محمد ضیائی‌فر؛ مهران اعلمی