• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • پرسش‌های متداول
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اخبار و اعلانات
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English
نویسنده = نوشین افشار
تعداد مقالات: 1
1. تولید نانوالیاف کامپوزیت پروتئین گاودانه –کیتوزان به روش الکتروریسی به منظور ریزپوشینه کردن اسانس نعناع

دوره 6، شماره 1، پاییز 1397، صفحه 9-18

نوشین افشار؛ هاجر شکرچی زاده؛ مهدی کدیور؛ میلاد فتحی

تولید نانوالیاف کامپوزیت پروتئین گاودانه –کیتوزان به روش الکتروریسی به منظور ریزپوشینه کردن اسانس نعناع

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 1.21 MB

فناوری‌های نوین غذایی
  • مقالات آماده انتشار
  • شماره جاری

شماره‌های پیشین نشریه

دوره 7 (1398-99)
دوره 6 (1397-98)
دوره 5 (1396-97)
دوره 4 (1395-96)
دوره 3 (1394-95)
دوره 2 (1393-94)
دوره 1 (1392-93)

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • استخراج به پایگاه‌های علمی
  • تماس با ما
  • واژه نامه اختصاصی
  • اشتراک نسخه چاپی نشریه
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

  • دریافت رتبه ارزیابی "الف" در سال 1398 از کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری 1399-06-11
  • تعیین ضریب تأثیر IF در پایگاه استنادی ISC 1398-12-03
  • نشریه علمی فناوری های نوین غذایی 1398-04-01
  • بکارگیری نرم افزار "همانندجو" در فرآیند داوری 1396-06-22
  • اختصاص شناسه دیجیتال معتبر بین‌المللی (DOI) 1396-04-27

 Innovative Food Technologies is licensed under a

Innovative Food Technologies is licensed under a
"Creative Commons Attribution 4.0 International (CC-BY 4.0)"

   

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • © سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب