[1] Rana, V., Rai, P., Tiwary, A. K., Singh, R. S., Kennedy, J. F., & Knill, C. J. (2011). Modified gums: Approaches and applications in drug delivery. J. Carbohydrate Polymers., 83, 1031–1047.
[2] ناجی، س.؛ رضوی، م.؛ کاراژیان، ح. (1391) تاثیر تیمارهای حرارت و انجماد بر خصوصیات رئولوژیکی مستقل از زمان دانهی شاهی و صمغ گزانتان. علوم و فناوری غذایی، سال چهارم، شماره 1، ص37-45.
[3] Marcotte, M., Taherian, A. R., Ramaswamy, H. S. (2001). Rheological properties of selected hydrocolloids as a function of concentration and temperature. J. Food Hydrocolloids., 34, 695-703.
[4] Finney, E. E. (1972). Elementary concepts of rheology to food texture studies. Food Technology., 68-77.
[5] Barbosa- Canovas, G. V., Kokini, J. L., Ma, L., Ibraz, A. (1996). The rheology of semiliquid foods. J. Advances in Food and Nutrition Research, 39, 1-69.
[6] Tabilo-Munizaga, G., Barbasco-Canovas, G. V. (2012). Rheology for the food industry. J. Food Engineering., 67, 147-156.
[7] صالحی، ف.؛ کاشانی نژاد، م. (1392) بررسی اثر روش و شرایط خشککردن بر روی رئولوژی و بافت صمغ دانه ریحان. علوم و فناوریهای نوین غذایی، سال اول، شماره 2، ص 39-48.
[8] عباسی، س.؛ رحیمی، س. (1384) بررسی تاثیر غلظت، دما، پ هاش و سرعت چرخشی روی رفتار جریان محلول صمغ کتیرای ایرانی. علوم و صنایع غذایی ایران، دوره 2، شماره 4، ص 29-42.
[9] خالصی، ه.؛ علیزاده، م.؛ رضازادباری، م. (1391) بررسی ویژگیهای فیزیکو شیمیایی و عملکردی صمغ زدو تراوشی از گیاه Amygdalus scoparia Spach در منطقه میان جنگل استان فارس. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، جلد 8، شماره 3، ص 317-326.
[10] رحیمی، س.؛ عباسی، س.؛ سحری، م.؛ عزیزی، م. (1392) جداسازی و تعیین ویژگیهای شیمیایی و کاربردی بخشهای محلول و نامحلول صمغ تراوشی درخت بادام کوهی (صمغ فارسی). فصلنامه علوم و صنایع غذایی، شماره 40، دوره 10، ص 1-10.
[11] Simas-Tosin, F. F., Barraza, R. R., Petkowicz, C. L. O., Silveira, J. L. M., Sassaki, G. L., Santos, E. M. R., Gorin, P. A. J., Iacomini, M. (2010). Rheological and structural characteristics of peach tree gum exudate. J. Food Hydrocolloids., 24, 486-493.
[12] Simas-Tosin, F. F., Wanger, R., Santos, E. M. R., Sassaki, G.L., Gorin, P. A. J., Iacomini, M. (2009). Polysacharide of nectarine gum exudate: comparison with that of peach gum. J. Carbohydrate Polymers., 76, 485-487.
[13] Li, X., Fang, Y., Al-Assaf., S., Phillips, G. O., Nishinari, K., Zhang, H. (2009). Rheological study of gum Arabic solution: Interpretation based on molecular self-association. J. Food Hydrocolloids., 23, 2394-2402.
[14] Naji, Sara., Razavi, Seyed M. A., Karazhiyan, Hojjat. (2012). Effect of thermal treatments on functional properties of cress seed (Lepidium sativum) and xanthan gums: A comparative study. J. Food Hydrocolloids., 28, 75-81.
[15] رضایی، ر.؛ خمیری، م.؛ اعلمی، م. (1390) بررسی خواص رئولوژیکی و حسی ماست حاوی غلظتهای مختلف صمغ عربی و صمغ گوار. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، جلد7، شماره 1، ص 42-49.
[16] Qian, H. F., Cui, S.W., Wang, Q., Wang, C., Zhou, H.M. (2011). Fractionation and physicochemical characterization of peach gum polysaccharides. J. Food Hydrocolloids., 25:1285-1290.
[17] Harry-Okuru, R.E., Carriere, C.J., Wing, R. E. (1999). Rheology of modified Lesquerella gum. J. Industrial Crops and Products., 19, 11-20.
[18] رضوی، م.؛ بستان، آ.؛ نیک نیا، س.؛ رزمخواه، س. (1390) بررسی خواص عملکردی عصاره خام هیدروکلوئیدی برخی دانه های بومی ایران. پژوهشهای صنایع غذایی، جلد 21، شماره 3، ص 379-389.
[19] زرگران، ع.؛ محمدیفر، م.؛ بلاغی، س. (1391) مقایسهی برخی ترکیبات شیمیایی و ویژگیهای رئولوژیک صمغ کتیرای ایرانی تراویده از 2 گونهی A. floccosus و A. rahensis . علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، سال سوم، شماره 4، ص 9-17.
[20] Amarioarei, G., Lungu, M., Ciovica, S. (2012). Molar mass characteristics of cherry tree exudate gum of different seasons. J. Cellulose Chem. Technol., 46(9-10), 583-588.
[21] سمواتی، و.؛ امام جمعه، ز.؛ حجتی، م. (1391) بررسی مدلهای مختلف رئولوژیک در سوسپانسیونهای حاوی صمغ کتیرا. پژوهشهای صنایع غذایی، جلد22، شماره 1، ص 87-95.
[22] معینی فیض آبادی، ا.؛ کاراژیان، ح.؛ مهریان، ا. (1392) ویژگیهای رئولوژیکی و بافتی سس مایونز حاوی صمغ دانه شاهی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی، سال پنجم، شماره 3، ص 55-64.
[23] فروغینیا، س.؛ عباسی، س. (1385) بررسی ویژگیهای رئولوژیکی محلول ثعلب. مجموعه مقالات شانزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران، گرگان، ص 2-11.
[24] کشتکاران، م.؛ محمدیفر، م.؛ اسدی، غ. (1391) بررسی اثر دو گونه صمغ کتیرا بر برخی ویژگیهای رئولوژیک، فیزیکی و حسی نوشیدنی شیر خرما. علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، سال هفتم، شماره 3، ص 31-42.