[1] Mujumdar, A. S. (2000). Drying technology in agriculture and food sciences. Science Publishers, Inc., Enfield (NH), pp 253– 256.
[2] میرکاظمی، ف. (1390) مروری برکشت هندوانه. واحد تحقیقات و توسعه شرکت توسعه کشاورزی، انتشارت هزاره سوم، ص 145-156.
[3] Li, H., Morey. R.V. (1984). Thin-layer drying of yellow dent corn. Trans. ASAE (Am. Soc. Agric. Eng.)., 27(2), 581-585.
[4] Doymaz, I. (2014). Experimental Study and Mathematical Modeling of Thin-Layer Infrared Drying of Watermelon Seeds. J. Food Process. Pres., 38(3), 1377-1384.
[5] باقی، م. (1387) تعیین درجه حرارت مجاز حداکثر برای خشک کردن دانههای آفتابگردان و کلزا. مجله علمی گیاه و زیست بوم،جلد 4، شماره 15، ص 91-108.
[6] عالمی، ه.؛ خوش تقاضا، م.؛ مینایی، س. (1388) تعیین خواص مکانیکی دانه سویا در بارگذاری شبه استاتیک. فصلنامه علوم و صنایع غذایی، جلد6، شماره 2، ص 113-124.
[7] حافظی، ن.؛ شیخ داودی، م.ج.؛ سجادیه، س.م.؛ خراسانی فردوانی، م.ا. (1395) مطالعه برخی خصوصیات فیزیکی و جنبههای انرژی فرایند خشک کردن سیب زمینی در روش مادون قرمز-خلأ. نشریه ماشینهای کشاورزی، جلد 6، شماره 2، ص 463-475.
[8] Midilli, A., Kucuk, H., Yapar, Z. (2002). A new model for single layer drying. Drying Techno., 20(7), 1503- 1513.
[9] Hii, C.L., Law, C.L., Cloke, M. (2009). Modeling using a new thin layer drying model and product quality of cocoa. J. Food Eng., 90, 191–198.
[10] Davidson, V.J., Nnble, S.D., Brown, RB. (2000). Effects of dryingair temperature and humidity on stress cracks and brakage of maizekernels. Department of Agricultural and Bioresource Engineering, University of Saskatchewan, Saskatoon, SK, Canada S7N 5A9.
[11] Peplinski, A.J., Paulis, J.W., Bietz, J.A., Pratt, R.C. (1994). Drying of High-Moisture Corn: Changes in properties and physical quality. Cereal Chem., 71(2), 129-133.
[12] امیری، ع؛ شمس آبادی، ح.؛ کاشانی نژاد، م.؛ اصغری، ع. (1395) بررسی رفتار خشک کردن دآنهای ذرت در خشک کن استوانه ای دوار غیرمداوم. فصلنامه علوم و صنایع غذایی، جلد 57، شماره 13، ص 67-76.
[13] Kashaninejad, M., Mortazavi, A., Safekordi, A., Tabil, L. G. (2007). Thin-layer drying characteristics and modeling of pistachio nuts. J. Food Eng., 78, 98–108.
[14] Paksoy, M.C., Aydin, O. Turkmen, Seymen, M. (2010). Modelling of some physical properties of water melon seeds depending on moisture contents and mineral compositions. Pak. J. Botany., 42(4), 2775-2783.
[15] قادریفر، ف.؛ سلطانی، ا. (1392) کنترل و گواهی بذر، چاپ دوم، انتشارات جهاد دانشگاهی مشهد، ص 125-128.
[16] باقری، ه.؛ کاشانی نژاد، م.؛ ضیائیفر، ا.م.؛ اعلمی، م. (1395) ارزیابى پارامترهاى رنگى، رطوبت و میزان انرژى مصرفى طى برشته کردن مغز بادام زمینى با استفاده از هواى داغ. فصلنامه فناوری های نوین غذایی، جلد 3، شماره 11، ص 59-71.
[17] حقشناس، م؛ حسینی، ه.؛ نایبزاده، ک.؛ راشدی، ح.ر.؛ و رحمتزاده، ب. (1392) تأثیر افزودن بتاگلوکان و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگیهای حسّی و فیزیکی ناگت میگوی فراسودمند. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، جلد 8، شماره 3، ص 65-72.
[18] یزدانپناه گنگچین، م.؛ ضیایی فر، ا.م. (1393) ارزیابی رنگ چیپس سیبزمینی با تکنیک پردازش تصویر. نشریه پژوهشهای صنایع غذایی، جلد 24، شماره 2، ص 239- 247.
[19] Lewicki, P.P., Jakubczyk. E. (2004). Effect of hot air temperature on mechanical properties of dried apples. J. Food Eng, 64(3), 307-314.
[20] محمداسمعیلی، م.، قضاوی، رو، و فتحیزاده، م. (1388) بررسی اثرات درجه حرارت و زمان نگهداری در کاهش قوهنامیه بذر گیاه مرتعی، مجله علوم کشاورزی و منابع طبیعی، جلد 16، شماره 1، ص 430-437.
[21] Morrison, W.H., Robertson, J.A. (1978). Effects of drying on sunflower seed oil quality and germination. J. Am. Oil Chem. Soc (JAOCS), 55(2), 272-274.
[22] Aghbashlo, M., Samimi-Akhijahani, H. (2008). Influence of drying during conditions on the effective moisture diffusivity, energy of activation and energy consumption the thin-layer drying of berberis fruit (Berberidaceae). Energy Convers. Manage, 49(10), 2865-2871.
[23] فاطمی، ح. (1393) اصول تکنولوژی نگهداری مواد غذایی. چاپ هفتم، انتشارات سهامی انتشار. ص 256-280.
[24] افشاری جویباری، ح.، فرحناکی، ع.، مجذوبی، م.، و مصباحی، غ. ر. (1391) بررسی روند تغییرات رنگ خرمای مضافتی در طی خشک کردن بهمنظور انتخاب دمای بهینه هوای خشککن، فصلنامه علوم و صنایع غذایی، جلد 9، شماره 36،ص 1-10.