[1] Mujumdar, A.S. (2000). Drying technology in agriculture and food sciences. Science Publishers, Inc., Enfield (NH), pp 253– 256
[2] حسینی، ح.؛ شیخداودی، م.ج؛ قربانی بیگرانی، م. (1390) ارزیابی فنی روشهای صنعتی خشککردن ذرت در استان خوزستان. همایش ملی مدیریت کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد جهرم 1-12.
[3] Shakarami, G.M., Rafiee, R. (2009). Response of Corn (Zea mays L.) to planting pattern and density in Iran, AEJAES, 5(1), 69 – 73.
[4] چیذری، ا.ح.؛ امیرنژاد، ح. (1379) مدیریت پروژه ساخت یک واحد ذرت خشککنی با بکارگیری روشهای پرت و سیپیام. اقتصاد کشاورزی و توسعه، سال هشتم، شماره29، 15-26.
[5] Hutchinson, D., Otten, L. (1983). Thin layer drying of soybeans and white beans. J. Food Technol., 18(4), 507-524.
[6] Abdelmotaleb, A., El-Kholy, M.M., Abou-El-Hana, H., Younis, M.A. (2009). Thin layer drying garlic slices using convection and (convection- infrared) heating modes, J. Agric. Eng. 29) 1(, 251-181.
[7] Li, H., Morey. R.V. (1984). Thin-layer drying of yellow dent corn. Trans. ASAE (Am. Soc. Agric. Eng.)., 27(2), 581-585.
[8] Abid, A., Gilbert, R., Laguerie, C. (1990), An experimental and theoretical analysis of mechanisms of heat and mass transfer during the drying of corn grains in a fluidized bed, Int. Chem. Eng., 30, 632-642.
[9] Davidson, V.J., Nnble, S.D., Brown, R.B. (2000). Effects of dryingair temperature and humidity on stress cracks and brakage of maizekernels. J Agric Eng Res., 77 (3), 303-308.
[10] Peplinski, A.J., Paulis, J.W., Bietz, J.A., Pratt, R.C. (1994). Drying of High-Moisture Corn: Changes in properties and physical quality. Cereal Chem., 71(2): 129-133.
[11] AOAC. (2002). Official Methods of analysis (17th ed.). Washington D.C. USA: Association of Official Analytical Chemists.
[12] Chizari, A.H., Amyrnzhad, H. (2000). Project management using a single method of drying corn toss. AJAERD., 29, 64-75
[13] پیمان، م. ح.؛ توکلی هشجین، ت.؛ مینایی، س. (1379) تعیین فاصله مناسب بین غلتکها در پوست کن غلطک لاستیکی برای تبدیل سه رقم برنج متداول در استان گیلان. مجله علمی پژوهشی علوم کشاورزی، سال پنجم شماره 20، 48-37.
[14] Doymaz, I., Pala. M. (2003). The thin layer drying characteristics of corn. J. Food Eng., 60, 125-130.
[15] Doymaz, I. (2007), Air drying characteristics of tomatoes. J. Food Eng., 78, 1291-1297.
[16] Babalis, S.J., Belessiotis. V.G. (2004). Influence of the drying conditions on the drying constants and moisture diffusivity during the thin-layer drying. J. Food Eng., 65, 449-458.
[17] Rao, P.S., Bal, S., Goswami. T.K. (2007). Modelling and optimization of drying variables in thin layer drying of parboiled paddy. J. Food Eng., 78 (2), 480-487.
[18] مهاجران، س.ح. (1383). ساخت خشک کن تابش مادون قرمز آزمایشگاهی برای خشک کردن شلتوک. پایان نامه کارشناسی ارشد، گروه مکانیک ماشینهای کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس، ص 110.