[1] حاتمی، م.؛ کلانتری، س.؛ دلشاد، م. (1391) اثر تیمار پس از برداشت آب گرم و شرایط دمای نگهداری بر میوه رسیده سبز گوجه فرنگی. علوم باغبانی ایران، دوره 43، شماره 2، ص123-113.
[2] Lagnika C., Zhang M., Nsor-Atindana J., Bashari M. (2012). Effects of ultrasound and chemical treatments on white mushroom (Agaricus bisporus) prior to modified atmosphere packaging in extending shelf-life. J. Food Sci. Tech., 23, 1–9.
[3] Silveira A.C., Aguayo E., Chisari M., Artes F. (2011). Calcium salts and heat treatment for quality retention of fresh-cut “Galia” melon. Postharvest Biol. Tech., 62, 77–84.
[4] Barbagallo R.N., Chisari M., Caputa G. (2012). Effects of calcium citrate and ascorbate as inhibitors of browning and softening in minimally processed 'Birgah' eggplants. Postharvest Biol. Tech., 73, 312-322.
[5] Fan X., Niemera B.A., Mettheis J.P., Zhuang H., Olson D.W. (2005). Quality of fresh-cut apples slices as affected by low-dose ionizing radiation and calcium ascorbate treatment. J. Food Sci., 70, 143–148.
[6] Aguayo E., Requejo-Jackman C., Stanley R., Woolf A. (2010). Effects of calcium ascorbate treatments and storage atmosphere on antioxidant activity and quality of fresh-cut apple slices. Postharvest Biol. Tech., 57, 52–60.
[7] الوندی، س.؛ سیاری، م. (1394) اثر آسکوربات کلسیم و تیمار دمایی بر افزایش عمر قفسهای قارچ دکمهای. به زراعی کشاورزی، (پذیرش چاپ).
[8] Salehi F., Razavi S.M.A. (2012). Dynamic modeling of flux and total hydraulic resistance in nanofiltration treatment of regeneration waste brine using artificial neural network. Desalin. Water Treat., 41, 95-104.
[9] تبریزیان، ح.؛ غفوریان، ع.؛ حکمآبادی، ح. (1391) بررسی احتمال بروز تنش محیطی در گیاه پسته بر اساس دادههای اقلیمی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی. چکیده پایاننامه کارشناسی ارشد،دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه گرمسار.
[10] رضایی، م.؛ روحانی، ع. (1392) مدلسازی و بهینه کردن مقاومت روزنهای زیتون در شرایط تنش شوری ناشی از کلرید سدیم با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی و الگوریتم ژنتیک. به زراعی کشاورزی، جلد 15، شماره 4، 64-53.
[11] حسینی، س.م.ط.؛ سی و سه مرده، ع.؛ فتحی، پ.؛ سی و سه مرده، م. (1386) کاربرد شبکههای عصبی مصنوعی و رگرسیون چند متغیره در برآورد عملکرد گندم دیم منطقه قروه استان کردستان. پژوهش کشاورزی، جلد 7، شماره 1، 54-41.
[12] مستوفی، ی.؛ نجفی، ف. (1384) روشهای آزمایشگاهی تجزیهای در علوم باغبانی. انتشارات دانشگاه تهران، ص 136-137.
[13] Tomas-Barberan F.A., Gil M.I., Cremin P., Waterhouse A.L., Hess-Pierce B., Kader A.L. (2001). HPLC-DAD-ESIMS analysis of phenolic compounds in nectarines, peaches and plums. J. Agr. Food Chem., 49, 4748–4760.
[14] Singleton V.L., Orthofer R., Lamuela-Raventos R.M. (1999). Analysis of total phenols and other oxidation substrates and antioxidants by means of Folin–Ciocalteu reagent. Method. Enzymol., 299, 152–178.
[15] Janovitz-klapp A.H., Richard F.C., Goupy P.M., Nicolas J.J. (1990). Inhibition studies on apple polyphenol oxidase. J. Agr. Food Chem., 38,926–931.
[16] Salehi F., Kashaninejad M. (2014). Effect of different drying methods on rheological and textural properties of Balangu seed gum. Drying Tech, 32(6), 720-727.
[17] Salehi F., Razavi S.M.A. (2016). Modeling of waste brine nanofiltration process using artificial neural network and adaptive neuro-fuzzy inference system. Desalin. Water Treat., 57 (31), 14369-14378.
[18] صالحی، ف.؛ کاشانینژاد، م.؛ نجفی، ا.و.؛ اسدی، ف. (1394) مدلسازی سینتیک خشککردن لایهنازک قارچ دکمهای توسط هوای داغ با استفاده از الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی. نشریه پژوهشهای صنایع غذایی، (پذیرش چاپ).