[1] ایزدی، ش.؛ عابدی، س.؛ احمدیان، س.؛ محمودی، م.(1385) بررسی آلودگی انگلی سبزیجات خوراکی در مزارع سبزیکاری در اصفهان. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، دوره یازدهم، ص 51-58.
[2] Adamu, N.B., Adamu, J.Y., Mohammed, D. (2012). Prevalence of helminth parasites found on vegetables sold Maiduguri, Northeastern Nigeria. J. Food Control., 25, 23-26.
[3] راهدار، م.؛ وزیریان،ب.؛ غلامی،م.؛ گرشاسبی،ص. (1390) بررسی آلودگی انگلی سبزیجات خام مصرفی در شهر اهواز. مجله علمی پزشکی، (6)10،ص 657-662.
[4] حضرتی تپه، خ.؛ مستقیم، م.؛ خلخالی، ح.؛ آقایار ماکویی، ع. (1384) بررسی فراوانی آلودگی انگلی در بین دانش آموزان مدارس ابتدایی منطقه نازلوی شهرستان ارومیه در سال 1383. مجله پزشکی ارومیه، (4) 16، ص 212-217.
[5] ملکوتیان، م.؛ بهرامی، ح.؛ حسینی، ه.( 1388) آلودگی انگلی سبزیجات مصرفی شهر کرمان، مجله علوم پزشکی هرمزگان، (1) 13، ص55-62.
[6] Gharavi, M., Jahani, M., Rokhi, M. (2002). Parasitic contamination of vegetables from farms and markets in Tehran. Iranian. J. Publ. Health., 3(4-3) , 83-86.
[7] ناظمی، س.؛ راعی، م.؛ امیری،م.؛ چمن، ر.(1390) میزان آلودگی انگلی سبزیجات خام مصرفی شهر شاهرود در سال 1390. مجله تحقیقات علوم پزشکی زاهدان.(3)13، ص 24-20.
[8] Uga, S., Hoa, NTV., Noda, S., Moji, K., Cong, L., Oki, Ya., Rai, SK., and Fujimaki, Y.( 2009). Parasite egg contamination of vegetables from a suburban market in Honoi, Vietnam. J. Nepal Med Coll., 11(2) ,75-78.
[9] Su, G.L.S, Mariano, C.M.R, Matti, N.S.A., Ramos, G.B. (2012). Assesing parasitic infection of vegetables in selected markets in Metro Manila, Philippines. Asian Pasific Journal of Tropical Disease.,2(1), 51-54.
[10] Garcia-Gomez, R., Chavez-Espinosa, J., Mejia-Chavez, A., Durande-Bazua, C., (2002). Microbiological determinations of some vegetables from the Xochimilco zone in Mexico City, Mexico. Rev Latinoam Microbiol ., 44, 24-30.
[11] Keskinen, L.A., Annous, B.A. (2011). Efficacy of adding detergents to sanitizer solutions for inactivation of Escherichia coli O157:H7 on Romaine lettuce. Int J. Food Microbiol. , 147(3), 157-61.
[12] مرادی، و.(1382) تعیین کارایی شستشوی سبزیجات مصرفی خانوارها با شویندهها از نظر تعداد و تخم انگل جدا شده. ششمین همایش کشوری بهداشت محیط. ص 1-11.
[13] Zhang, S., Farber, J.M.(1996). The Effects of Various Disinfectants against Listeria monocytogenes on Fresh-cut vegetables.J. Food Microbiol., 13(4) , 311-21.
[14] آزادبخت، م.؛ ضیایی، ه.؛ یوسفی، ذ.؛ شعبانخانی، ب.؛ مهرعلیان، ع. (1384) بررسی میزان تاثیر عصاره آبی چوبک در انگل زدایی از سبزی جعفری و مقایسه آن با ماده پاک کننده و ضدعفونی کننده تجاری در شهر ساری. فصلنامه گیاهان دارویی، 4(15)، 58- 51.
[15] ضیایی هزار جریبی، ه.؛ آزادبخت، م.؛ یوسفی، ذ.؛ جیواد، ف. (1388) بررسی تاثیر عصاره آبی گیاه حساس در جداسازی آلودگی انگلی از سبزی جعفری مصرفی در شهرستان ساری مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران،19 (73) :ص 58- 52.
[16] Almasi, A. , Dargahi, A. , Sadeghi, E. , Safaipour, N. (2013). Different disinfectants efficiency of fruits and vegetables available in market of Kermanshah. Zahedan J Res Med Sci ., 15(12),45.
[17] برقعی، م.؛ حسنی، ا.؛ یزدان بخش، ا.؛ و شاهنگیان، م. (1389) بررسی کارایی جاذبهای طبیعی( میوه کاج زغالی شده، خاک کائولینیت، خاک اره زغالی شده، کربن فعال و خاک اره) در حذف دترجنت. مجله علوم و تکنولوژی محیط زیست، 12(4)، ص 1-9.
[18] یاراحمدی، م.؛ یونسیان، م.؛ موبدی، ا.؛ پورمند، م.؛ شاهسونی، ع.؛ نعمان پور، ب.؛ ندافی،ک. (1390) بررسی کارایی گندزدایی کاهو بر اساس روش متداول در ایران. مجله تحقیقات نظام سلامت، 7(6) ،ص1138-1147.
[19]رنجبر حیدری، ا.، خیاط زاده، ج.؛ کشته گر، م.(1391) مطالعه اثر عصاره آبی ریشه گیاه جغجغه(Prosopis fracta) بر التیام زخمهای دیابتی در موشهای صحرایی دیابتی. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، 19(3)، ص245-254.
[20] مظفریان، و.(1387) فلور استان ایلام. چاپ اول، انتشارات فرهنگ معاصر.
[21] Sharma, N., Garg, V., Paul, A. (2010). Antihyperglycemic, antihyperlipidemic and antioxidative potential of Prosopis cineraria bark. Indian .J. Clinical Biochemistry., 25(2) , 193- 200.
[22] Malik ,S. , Mann, S. , Gpta, D., Guptar, R.K.( 2013). Nutraceutical properties of Prosopis cineraria(L.) Druce pods: A component of Panchkuta. J. Pharmacognosy and Phytochemistry. , 2(2) , 66- 73.
[23] Stolpa, D., Schafer, B. (2001). Wash fruits and vegetables- why and How. MN Extension Service, WHO.
[24] Daryani,A., Ettehad,G., Ghorbani.L., ziaei,H. (2008). Prevalence of intestinal parasites in vegetables consumed in Ardabil. Iran. J. Food control., 19, 790-794.
[25] عزیزنیا، س.؛ ورهرام، ه.؛ عزیزنیا، ح.؛ آرمانی، ا. (1391) بررسی آلودگی انگلی سبزیجات خام مصرفی شهرستان ایلام. دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی. دانشگاه آزاد اسلامی قوچان.ص 1-7
[26] رنجبر بهادری، ش.؛ استیری، ح.؛ کاشفی نژاد، م. (1388) مقایسه آلودگی سبزیجات مصرفی قبل و بعد از روند شستشو، ضدعفونی و بسته بندی در کارگاه فرآیند سبزی شهرستان سبزوار. مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سبزوار، 16(4)، ص234-239.
[27] Francis, G., Kerem, Z., Makkar, H., Becker,H. (2002). The biological action of saponins in animal system: a review. British J. Nutrition,.88, 587- 605.