[1] Quevedo, R., Diaz, O., Ronceros, B., Pedreschi, F., Aguilera, J. M. (2009). Description of the kinetic enzymatic browning in banana (Musa Cavendish) slices using nonuniform color information from digital images. Food Res Int., 42, 1309–1314.
[2] Choehoma, R., Ketsa, S., Van Doorn, W. (2004). Senescent spotting of banana peel is inhibited by modified atmosphere packaging. Postharvest Biol Technol., 31, 167–175.
[3] Murata, M., Tsurutani, M., Tomita, M., Homma, S., Kaneko, K. (1995). Relationship between appleRipening and browning: changes in polyphenol contentAnd polyphenol oxidase. J. Agric. Food Chem., 43 (5), 1115-1121.
[4] Huang, Y., Lacey, E., Moore, L., Miller, K., Whittaker, D., Ophir, J. (1997). Wavelet textural features from ultrasonic elastograms for meat quality prediction. Transof the ASAE., 40, 1741–1748.
[5] Cho, J. S., Lee, H. J., Park, J. H., Sung, J. H., Choi, J. Y., Moon, K. D. (2016). Image analysis to evaluate the browning degree of banana (Musa spp.) peel. Food chem., 194, 1028-1033.
[6] Hosoda, H., Inoue, E., Iwahashi, Y., Sakaue, K., Tada, M., Nagata, T. (2005). Inhibitory effect of sulfides on browning of apple slice. JPN SOC FOOD SCI., 52, 120-124.
[7] Shengmin, L., Yaguang, L., Ellen Turner, B., Hao Feng, C. (2007). Efficacy of sodium chlorite as an inhibitor of enzymatic browning in apple slices. Food Chem., 104, 824–829.
[8] Wainwright, H., Hughes, P. (1990). Changes in banana pulp color during ripening. Fruits, 45, 25–28.
[9] Amodio, M. L., Cabezas-Serrano, A. B., Peri, G., Colelli, G. (2011). Post-cutting quality changes of fresh-cut artichokes treated with different anti-browning agents as evaluated by image analysis. Postharvest Biol Technol., 62, 213–220.
[10] آبدانان مهدىزاده، س.؛ نورى، م.؛ سلطانىکاظمى، م.؛ امرایى، س. (1395). بررسى غیرمخرب فاکتورهاى کیفى آبمیوه مرکبات در خلال انبارمانى با کمک پردازش تصویر. نشریه پژوهش های علوم صنایع غذایی ایران، جلد 13، شماره 2، ص 272-262.
[11] Du, C.J., Sun, D.W. (2004). Recent developments in the applications of image processing techniques for food quality evaluation. Trends Food Sci Technol., 15, 230–249.
[12] Wen-Shiung, C., Shang-Yuan, Y., Chih-Ming, H. (2003). Two algorithms to estimate fractal dimension of gray-level images. Optic Engineering., 42, 2452–2464.
[13] Park, B., Lawrence, K. C., Windham, W. R., Chen, Y. R., Chao, K. (2002). Discriminant analysis of dual-wavelength spectral images for classifying poultry carcasses.
Comput Electron Agric., 33, 219–231.
[14] Zheng, C. X., Sun, D. W., Zheng, L. Y. (2006). Recent applications of image texture for evaluation of food qualities – A review. Trends Food Sci Technol., 17, 113–128.
[15] Quevedo, R., Carlos, L. G., Aguilera, J. M., Cadoche, L. (2002). Description of food surfaces and micro structural changes using fractal image texture analysis. J Food Eng., 53, 361–371.
[16] Cernadas, E., Carrion, P., Rodriguez, P. G., Muriel, E., Antequera, T. (2005). Analysing magnetic resonance images of Iberian pork loin to predict its sensorial characteristics. Comput Vis Image Underst., 98, 345–361.
[17] Quevedo, R., Jaramillo, M., Díaz, O., Pedreschi, F., Aguilera, J. (2009). Quantification of enzymatic browning in apple slices applying the fractal texture Fourier image. J. Food Eng., 95(2), 285–290.
[18] Quevedo, R., Pedreschi, F., Bastias, J. M., Díaz, O. (2016). Correlation of the fractal enzymatic browning rate with the temperature in mushroom, pear and apple slices. LWT. Food Sci. Technol., 65, 406–413.
[19] Quevedo, R., Mendoza, F., Aguilera, J. M., Chanona, J., Gutierrez-Lopez, G. (2008). Determination of senescent spotting in banana (Musa cavendish) using fractal texture Fourier image. J. Food Eng., 84(4), 509–515.
[20] صلاحی، م.ح.؛ قیطرانپور، آ.؛ محبی، م.؛ نوشاد، م. (1394). ﺗﻮﺻﻴﻒ ﻛﻨﺘﻴﻚ ﻗﻬﻮه ای ﺷﺪن آﻧﺰﻳﻤﻲ ﺑﺮش ﻫﺎی ﺗﺎزه ﺳﻴﺐ ﮔﻼب ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ آﻧﺎﻟﻴﺰ ﺗﺼﺎوﻳﺮ دﻳﺠﻴﺘﺎل. ﻋﻠﻮم و ﺻﻨﺎﻳﻊ ﻏﺬاﻳﻲ، شماره 66، دوره 14. ص 117-129.
[21] ندافزاده، م.؛ آبدانان مهدیزاده، س. (1395). تعیین زمان بهینه پخت سبزیجات با کمک پردازش تصاویر دیجیتالى و اندازهگیرى مختصات رنگى. فناوریهای نوین غذایی، جلد 3، شماره 11، ص 57-49.
[22] آبدانان مهدیزاده، س.؛ سلطانیکاظمی، م. (1396). ساخت، توسعه و ارزیابی سامانه جداکننده توت فرنگی با استفاده از تکنولوژی بینایی ماشین. پژوهشهای کشاورزی (پذیرش برای چاپ).
[23] Worthington, V. (1993). Alpha amylase. Worthington enzyme manual, 36-41.
[24] Wu, W., Wan, X., Shah, F., Fahad, S., Huang, J. (2014). The role of antioxidant enzymes in adaptive responses to sheath blight infestation under different fertilization rates and hill densities. SCI WORLD J Journal., Article ID 502134, 8 page.
[25] Fathi, M. (2009). Neural network modeling of kinetics, physicochemical properties and fractal dimension of osmotically dehydrated and air- dried kiwifruit (Actiniadia delicious). MSc Thesis. Ferdowsi University of Mashhad.
[26] سلطانیکاظمی، م.؛ آبدانان مهدیزاده، س.؛ حیدری، م.؛ فارغ، س.م. (1396). پیشبینی تغییرات برخی از ویژگیهای کیفی آب توت سیاه (Morus alba Var nigra L.) طی مراحل مختلف رسیدگی براساس آنالیز فرکتال. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران (پذیرفته شده برای چاپ).
[27] Mandelbrot, B.B. (1977). The Fractal Geometry of Nature. W.H. Freeman and Co, New York.
[28] Munroe, D., Muller, D. (2007). Issues in spatially explicit statistical land-use/cover change (LUCC). Land Use., 24, 521–530.
[29] Munroe, D., South worth, J., Tucker, C.M. (2004). Modeling spatially and temporally complex land cover change: the case of western Honduras. Prof Geogr., 56 (4), 544–559.
[30] سمیه امرایی، س.؛ آبدانان مهدی زاده، س.؛ سالاری. س. (۱۳۹۵). سامانه برآورد وزن جوجههای گوشتی به صورت جداگانه با استفاده از پردازش تصویر و آنالیز رگرسیون چندگانه. مهندسی بیوسیستم ایران، دوره 47, شماره 4، ص ۶۱۵-۶۲۳.
[31] بازرگان لاری، ع. (1384). رگرسیون خطی کاربردی، چاپ اول، شیراز: انتشارات مرکز نشر دانشگاه شیراز.
[32] Goudarzi, M., Madadlou, A., Mousavi, M., Emam-Djomeh, Z. (2014). Formulation of apple juice beverages containing whey protein isolate or whey protein hydrolysate based on sensory and physicochemical analysis. Int J Dairy Technol., 67, 1-9.
[33] آبدانان مهدی زاده، س.؛ نعمتینیا، الف. (1395). سنجش میزان قهوهای شدن آنزیمی با استفاده از فوریه بافت فرکتال تصویر در نمونهای سیب و موز برش خورده. فصلنامه فناوریهای نوین غذایی، سال چهارم، شماره 14، صفحه 54-43.
[34] Sapers, G. M., Douglas, F. W. (1987). Measurement of enzymatic browning at cut surfaces and in juice of rawapple and pear fruits. J. Food Sci., 52, 1258.
[35] Cho, J.S., Jeong, M.C., Moon, K.D. (2012). Effects of ultrasound and ascorbic acid cotreatment on browning of fresh-cut ‘Tsugaru’ apples. J Korean Soc Food Sci., 19, 323–327.
[36] Huang, H., Zhu, Q., Zhang, Z., Yang, B., Duan, X., Jiang, Y. (2013). Effect of oxalic acid on antibrowning of banana (Musa spp., AAA group, cv. ‘Brazil’) fruit during storage. Sci Hort., 160, 208–212.