[1] امیری عقدایی، س. س.؛ اعلمی، م.؛ خمیری، م.؛ رضایی، ر. ( 1389) تاثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیک ماستی کم چرب. مجله الکترونیکی فرآوری و نگهداری مواد غذایی، جلد 2، شماره 4،ص 17-1.
[2] گاراژیان، ح. (1388) بهینه سازی شرایط استخراج صمغ از دانه شاهی و بررسی خواص عملکردی آن، رساله دکتری دانشگاه فردوسی مشهد.
[3] ماهرانی، ب.؛ برزگر، م.؛ سحری، م. ع.؛ دهقانی، ح. (1383) بهینه سازی شرایط استخراج صمغ دانه بزرک ایرانی به روش سطح پاسخ، علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی، سال هشتم، شماره چهارم، ص 155-145.
[4] محمد امینی، ا. (1386) بهینه یابی شرایط استخراج ترکیبات هیدروکلوییدی دانه بالنگو شیرازی، پایان نامه کارشناسی ارشد دانشگاه فردوسی مشهد.
[5] نیک نیا، س.؛ رضوی، س. م. ع.؛ کوچکی، آ.؛ نایب زاده، ک. (1389) تاثیر کاربرد دانه ریحان و دانه مرو بر ویژگی های حسی و پایداری سس مایونز. مجله الکترونیکی فرآوری و نگهداری مواد غذایی، جلد 2، شماره 2، ص 79-61.
[6] Mohammad Amini, A., Razavi, S.M.A. (2012). Dilute solution properties of Balangu (Lallemantia royleana) seed gum: Effect of temperature, salt, and sugar. Int. J. Biol. Macromol., 51, 235– 243.
[7] Naghibi, F., Mosaddegh, M., Mohammadi Motamed, S., Gorbani, A. (2005). Labiatae family in folk medicine in Iran: from etnobotany to pharmacology. Iranian Journal of Phamaceutical Research, 2, 63-79.
[8] Farinu, A., Baik, O.D. (2008). Convective mass transfer coefficients in finite element simulations of deep fat frying of sweetpotato. J. Food Eng., 89(2), 187-194.
[9] YildIz, A., Koray Palazoglu, T.l. (2007). Determination of heat and mass transfer parameters during frying of potato slices. J. Food Eng., 79(1), 11-17.
[10] Liauw, M.Y., Natan, F.A., Widiyanti, P., Ikasari, D., Indraswati, N., oetaredjo, F.E. (2008). Extraction of neem oil (Azadirachta indica A. Juss) using n-hexane and ethanol: studies of oil quality, kinetic and thermodynamic. ARPN. J. Eng. App. Sci., 3 (3), 6.
[11] Sulaiman, S., Abdul, Aziz, A.R., Aroua, M.K. (2013). Optimization and modeling of extraction of solid coconut waste oil. J. Food Eng., 114, 228–234.