دوره و شماره: دوره 1، شماره 4، تابستان 1393 
3. تاثیر روش پخت بر خواص آنتی‌اکسیدانی و رنگدانه بتالائین در چغندر-قرمز

صفحه 29-36

اعظم ملک قاسمی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مهران اعلمی؛ یحیی مقصودلو


5. جداسازی پلی ساکارید از هسته خرما و بررسی برخی خصوصیات فراسودمند آن

صفحه 49-60

مهرنوش تدینی؛ محمود شیخ زین الدین؛ صبیحه سلیمانیان زاد


7. بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره اتانولی پوسته و مغز هسته میوه پسته وحشی ( Pistacia khinjuk Stocks)

صفحه 81-88

سید حمید مرتضوی؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ محمود صوتی؛ رزاق محمودی؛ فیروزه صفائیان؛ سجاد مرادی آزاد


8. تاثیر روغن گیاهی، دما و زمان پخت بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی پنیر پروسس آنالوگ گستردنی

صفحه 89-103

جهانبخش شعبانی؛ حبیب الله میرزایی؛ محمود یلمه؛ سید مهدی جعفری