• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • پرسش‌های متداول
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اخبار و اعلانات
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
 
  • ورود به سامانه ▼
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام در سامانه
  • English
صفحه اصلی فهرست مقالات مشخصات مقاله
  • ذخیره رکوردها
  • |
  • نسخه قابل چاپ
  • |
  • توصیه به دوستان
  • |
  • ارجاع به این مقاله ارجاع به مقاله
    RIS EndNote BibTeX APA MLA Harvard Vancouver
  • |
  • اشتراک گذاری اشتراک گذاری
    CiteULike Mendeley Facebook Google LinkedIn Twitter
فناوری‌های نوین غذایی
arrow مقالات آماده انتشار
arrow شماره جاری
شماره‌های پیشین نشریه
دوره دوره 6 (1397)
دوره دوره 5 (1396-97)
دوره دوره 4 (1395-96)
دوره دوره 3 (1394-95)
دوره دوره 2 (1393-94)
دوره دوره 1 (1392-93)
آزادبخت, محسن, واحدی ترشیزی, محمد, کاشانی نژاد, مهدی. (1398). بررسی تاثیر عوامل فیزیکی بر عملکرد فرآیند حرارتی اهمیک در فرآوری آب نارنج. فناوری‌های نوین غذایی, (), -. doi: 10.22104/jift.2019.3411.1818
محسن آزادبخت; محمد واحدی ترشیزی; مهدی کاشانی نژاد. "بررسی تاثیر عوامل فیزیکی بر عملکرد فرآیند حرارتی اهمیک در فرآوری آب نارنج". فناوری‌های نوین غذایی, , , 1398, -. doi: 10.22104/jift.2019.3411.1818
آزادبخت, محسن, واحدی ترشیزی, محمد, کاشانی نژاد, مهدی. (1398). 'بررسی تاثیر عوامل فیزیکی بر عملکرد فرآیند حرارتی اهمیک در فرآوری آب نارنج', فناوری‌های نوین غذایی, (), pp. -. doi: 10.22104/jift.2019.3411.1818
آزادبخت, محسن, واحدی ترشیزی, محمد, کاشانی نژاد, مهدی. بررسی تاثیر عوامل فیزیکی بر عملکرد فرآیند حرارتی اهمیک در فرآوری آب نارنج. فناوری‌های نوین غذایی, 1398; (): -. doi: 10.22104/jift.2019.3411.1818

بررسی تاثیر عوامل فیزیکی بر عملکرد فرآیند حرارتی اهمیک در فرآوری آب نارنج

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 24 تیر 1398  XML
نوع مقاله: مقاله پژوهشی
شناسه دیجیتال (DOI): 10.22104/jift.2019.3411.1818
نویسندگان
محسن آزادبخت email 1؛ محمد واحدی ترشیزیorcid 2؛ مهدی کاشانی نژاد3
1دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
2گروه مکانیک بیوسیسم، دانشکده اب و خاک ، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
3استاد دانشکده علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
تاریخ دریافت: 20 دی 1397،  تاریخ بازنگری: 29 بهمن 1397،  تاریخ پذیرش: 24 تیر 1398 
چکیده
در این تحقیق یک دستگاه گرمایش اهمیک ساخته شد و برای فرایند حرارت‌دهی در سه گرادیان ولتاژ ورودی(33/8، 83/10 و 33/13V/cm) و سه درصد کاهش وزن نمونه(10، 20 و 30 درصد) نسبت به وزن کل انتخاب گردید. طی فرایند حرارتی توان مصرفی، هدایت الکتریکی و ضریب عملکرد سیستم مورد محاسبه قرارگرفت. تمامی آزمایش‌ها در سه تکرار و با استفاده آزمایش فاکتوریل و در قالب طرح کاملا تصادفی انجام شد و نتایج با استفاده از نرم افزار SAS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج تجزیه و تحلیل آماری نشان داد که فاکتورهای گرادیان ولتاژ و درصد کاهش وزن برای هدایت الکتریکی، توان مصرفی، جریان ورودی، زمان فرایند حرارت دهی و ضریب عملکرد سیستم معنی‌دار است و با افزایش ولتاژ میزان هدایت الکتریکی، جریان ورودی و توان مصرفی افزایش و ضریب عملکرد سیستم و مدت زمان فرایند حرارت‌دهی کاهش یافته است. بیشترین میزان هدایت الکتریکی(49/1 S/m) در گرادیان ولتاژ 33/10 و درصد کاهش وزن 30 درصد و برای عمکرد سیستم (94/0) در گرادیان ولتاژ 33/8 ولت و درصد کاهش وزن 10 درصد بود. همچنین معادلات رگرسیونی تشکیل شده برای ضریب عملکرد سیستم و هدایت الکتریکی زمانی مناسب بود که داده‌های ورودی جریان، گرادیان جریان و مدت زمان فرایند حرارت‌دهی برای تشکیل این معادلات استفاده شده است یعنی هرچه مقدار داده‌های ورودی برای تشکیل معادله بیشتر باشد دقت معادلات نیز افزایش یافته است.
کلیدواژه‌ها
آب نارنج؛ حرارت دهی اهمیک؛ هدایت الکتریکی؛ معادلات رگرسیونی
موضوعات
مهندسی صنایع غذایی
عنوان مقاله [English]
Investigating effect of physical factors on ohmic thermal process performance in sour orange juice processing
نویسندگان [English]
Mohammad vahedi torshizi2؛ Mahdi Kashaninejad3؛
2Department of Biochemistry, College of Water and Soil, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources
3Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, Gorgan, Iran.
چکیده [English]
In this investigation, an ohmic heating system was constructed and was selected for thermal process, three voltage gradient inputs (8.33, 10.83, 13.33 / cm) and three percent weight loss sample (10, 20 and 30%) compared to total weight. During the thermal process, the power consumption, electrical conductivity and coefficient performance system were calculated. All experiments were performed in three replications using factorial experiment and in a completely randomized design. Results were analyzed using SAS software. Statistical analysis results showed that voltage gradient factors and weight loss were significant for electrical conductivity, power consumption, input current, heating process time, and coefficient system efficiency. By increasing the voltage gradient, electrical conductivity, input current and power consumption increased, and the coefficient performance system and heating process time have decreased. The highest electrical conductivity (1.49 S / m) was in the voltage gradient 10.33 and 30% percent weight loss, and for coefficient performance system (0.94) was in the voltage gradient of 8.33 volts and the percent weight loss 10%. Also, the regression equations formed for the coefficient performance system and electrical conductivity were appropriate when the current input data, input voltage gradient and heating process time were used to form these equations. That is, the greater the number of input data variables for the formation of the equation, the accuracy of the equations is also increased.
کلیدواژه‌ها [English]
Sour orange, ohmic thermal process, Electrical conductivity, Regression equations
آمار
تعداد مشاهده مقاله: 37
صفحه اصلی | واژه نامه اختصاصی | اخبار و اعلانات | اهداف و چشم انداز | نقشه سایت
ابتدای صفحه ابتدای صفحه

 Innovative Food Technologies is licensed under a

Innovative Food Technologies is licensed under a
"Creative Commons Attribution 4.0 International (CC-BY 4.0)"

   
Journal Management System. Designed by sinaweb.