موضوعات = نانوفناوری مواد غذایی
تعداد مقالات: 24
1. درون‌پوشانی اسانس باریجه (Ferula gummosa) در سیستم نانولیپوزومی و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی و ضدمیکروبی آن

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 01 مرداد 1398

مسعود نجف نجفی؛ آنیتا آریان مهر؛ علی محمدی ثانی


2. ریزپوشانی اسانس هل با صمغ عربی، مالتودکسترین و اینولین و بررسی خواص فیزیکی - شیمیایی آنها

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 01 دی 1398

مصطفی شهیدی؛ محمد ملاویسی


4. تاثیر حمام التراسونیک، نسبت سورفاکتانت به روغن و غلظت موسیلاژ دانه به بر ویژگی‌های نانوامولسیون خودبخودی

دوره 6، شماره 4، تابستان 1398، صفحه 533-546

رضا قادرمزی؛ اصغر خسرو شاهی اصل؛ محمدحسین عزیزی؛ فردین تمجیدی

تاثیر حمام التراسونیک، نسبت سورفاکتانت به روغن و غلظت موسیلاژ دانه به بر ویژگی‌های نانوامولسیون خودبخودی


6. تولید نانوالیاف کامپوزیت پروتئین گاودانه –کیتوزان به روش الکتروریسی به منظور ریزپوشینه کردن اسانس نعناع

دوره 6، شماره 1، پاییز 1397، صفحه 9-18

نوشین افشار؛ هاجر شکرچی زاده؛ مهدی کدیور؛ میلاد فتحی

تولید نانوالیاف کامپوزیت پروتئین گاودانه –کیتوزان به روش الکتروریسی به منظور ریزپوشینه کردن اسانس نعناع


9. تولید نانوالیاف معطر استات سلولز حاوی وانیل به روش الکتروریسی

دوره 5، شماره 4، تابستان 1397، صفحه 567-581

بهروز قرآنی؛ زهرا آقائی؛ بهاره عمادزاده

تولید نانوالیاف معطر استات سلولز حاوی وانیل به روش الکتروریسی


12. اثر افزودن نانوذرات اکسیدروی بر ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم دولایه آگار-کاپاکاراژینان

دوره 5، شماره 1، پاییز 1396، صفحه 13-23

سید مهدی اجاق؛ افشین عادلی؛ مهدی عبدالهی؛ محسن کاظمی؛ مریم حبیبی


13. بهینه‌سازی ویژگی‌های فیزیکی، مکانیکی و حرارتی فیلم نانوکامپوزیت پروتئین میوفیبریل-نانوکریستال سلولز

دوره 4، شماره 4، تابستان 1396، صفحه 77-92

بهاره شعبانپور؛ محسن کاظمی؛ سید مهدی اجاق؛ پرستو پورعاشوری


15. بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ویژگی‌های فیزیکی حامل‌های لیپیدی نانوساختار (NLC) حاوی عصاره آویشن شیرازی

دوره 4، شماره 2، زمستان 1395، صفحه 141-149

صحرا هاشمی زاده؛ بابک قنبرزاده؛ حامد همیشه کار


16. بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضدباکتری فیلم‌های نانوبیوکامپوزیتی بر پایه نشاسته حاوی نانوذرات فلزی نقره، اکسید روی و اکسید مس

دوره 4، شماره 2، زمستان 1395، صفحه 17-32

نیلوفر پورنصیر؛ سید جمال الدین پیغمبردوست؛ سید هادی پیغمبردوست


19. تولید و ارزیابی نانولیپوزومهای حاوی نایسین و ناتامایسین به روش مظفری

دوره 3، شماره 1، پاییز 1394، صفحه 11-21

محسن ضیایی؛ محمود صوتی خیابانی؛ بابک قنبرزاده؛ حامد همیشه کار؛ رضا رضایی مکرم؛ سمیرا تیزچنگ


20. تولید و بررسی نانوساختار و خواص فیزیکوشیمیایی فیلم زیست کامپوزیت نشاسته حاوی نانوذرات TiO2

دوره 2، شماره 4، تابستان 1394، صفحه 87-101

سید امیر اولیایی؛ بابک قنبرزاده؛ علی اکبر مؤیدی؛ پریسا پور ثانی؛ معصومه خاتمیان


21. بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضد باکتریایی فیلم های فعال پلی‌اتیلنی دانسیته پایین حاوی نانوذرات خاک رس اصلاح شده با نانوذرات نقره

دوره 2، شماره 1، پاییز 1393، صفحه 27-37

سهیلا صمدپور هندواری؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ سیدجمال الدین پیغمبردوست


22. خواص فیلم میکروکامپوزیت زئین حاوی مونت موریلونیت اصلاح شده

دوره 2، شماره 1، پاییز 1393، صفحه 49-56

زهره داورپناه؛ جواد کرامت؛ ناصر همدمی؛ محمد شاهدی؛ طیبه بهزاد


23. حامل‌های لیپیدی نانوساختار(NLC) حاوی ویتامینA پالمیتات؛ عوامل موثر بر اندازۀ ذرات، کارایی درون‌پوشانی و پایداری

دوره 2، شماره 1، پاییز 1393، صفحه 67-82

اکرم پزشکی؛ بابک قنبرزاده؛ حامد همیشه کار؛ محمد مقدم؛ مریم محمدی


24. بهینه سازی و بررسی ویژگیهای فیزیکی لیپوزوم-های حاوی نایسین

دوره 1، شماره 2، زمستان 1392، صفحه 59-68

سمیرا تیزچنگ؛ محمود صوتی خیابانی؛ رضا رضایی مکرم؛ بابک قنبرزاده؛ یوسف جوادزاده