کلیدواژه‌ها = رئولوژی
تعداد مقالات: 4
1. بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی کیک اسفنجی غنی شده با پودر سیب

دوره 3، شماره 3، بهار 1395، صفحه 39-47

فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ نادر علی‌پور


2. بررسی رفتار جریان برشی پایای عصاره هلوی ایرانی: اثر غلظت و دما

دوره 3، شماره 2، زمستان 1394، صفحه 11-22

علیرضا یوسفی؛ فاطمه شاهی؛ حسین شیخ لویی


3. غنی‌سازی کیک اسفنجی با پودر قارچ دکمه‌ای خشک‌شده در سامانه مادون‌قرمز-هوای داغ

دوره 3، شماره 1، پاییز 1394، صفحه 1-9

فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ امان محمد ضیائی فر


4. بررسی اثرات روش و شرایط خشک کردن بر روی رئولوژی و بافت صمغ دانه ریحان

دوره 1، شماره 2، زمستان 1392، صفحه 39-48

فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد