کلیدواژه‌ها = رئولوژی
تهیه سس مایونز کم چرب با استفاده از نشاسته سیب ‏زمینی اصلاح شده با روش کربوکسی متیله-فسفوریله حاوی نانوکیتوزان

دوره 10، شماره 1، آبان 1401، صفحه 49-68

10.22104/ift.2022.5678.2110

هما ترابی‌زاده؛ بهاره قویدل؛ علیرضا بصیری؛ علیرضا شاکری؛ مهرداد آذین؛ بهرام تفقدی نیا

تهیه سس مایونز کم چرب با استفاده از نشاسته سیب ‏زمینی اصلاح شده با روش کربوکسی متیله-فسفوریله حاوی نانوکیتوزان


بررسی رفتار رئولوژیکی وابسته به زمان (تیکسوتروپ) صمغ دانه مرو در حضور برخی نمک‌ها و قندها

دوره 8، شماره 2، بهمن 1399، صفحه 235-252

علیرضا یوسفی؛ شهلا خدابخش اقدم؛ سید محمد علی رضوی؛ جواد توکلی؛ قادر حسین زاده

بررسی رفتار رئولوژیکی وابسته به زمان (تیکسوتروپ) صمغ دانه مرو در حضور برخی نمک‌ها و قندها


بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی کیک اسفنجی غنی شده با پودر سیب

دوره 3، شماره 3، خرداد 1395، صفحه 39-47

10.22104/jift.2016.289

فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ نادر علی‌پور


بررسی رفتار جریان برشی پایای عصاره هلوی ایرانی: اثر غلظت و دما

دوره 3، شماره 2، اسفند 1394، صفحه 11-22

10.22104/jift.2016.282

علیرضا یوسفی؛ فاطمه شاهی؛ حسین شیخ لویی


غنی‌سازی کیک اسفنجی با پودر قارچ دکمه‌ای خشک‌شده در سامانه مادون‌قرمز-هوای داغ

دوره 3، شماره 1، آذر 1394، صفحه 1-9

10.22104/jift.2015.225

فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ امان محمد ضیائی فر