نویسنده = سید علی مرتضوی
بررسی تآثیر شرایط پیش تیمار اکستروژن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مخلوط آرد بدون گلوتن برنج و ذرت

دوره 6، شماره 4، مرداد 1398، صفحه 521-532

10.22104/jift.2019.3224.1777

مسعود یقبانی؛ آرش کوچکی؛ مهدی کریمی؛ سید علی مرتضوی؛ الناز میلانی

بررسی تآثیر شرایط پیش تیمار اکستروژن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مخلوط آرد بدون گلوتن برنج و ذرت


بررسی غلظت و نوع ماده دیواره بر خصوصیات ریزکپسول د-لیمونن تهیه شده جهت تعیین شرایط بهینه تولید نبات طعم‌دار

دوره 5، شماره 2، بهمن 1396، صفحه 159-176

10.22104/jift.2017.512

شهرزاد وطن خواه لطف آبادی؛ سید علی مرتضوی؛ سمیرا یگانه زاد؛ علیرضا صادقیان


تاثیر مالتودکسترین حاصل از نشاسته ذرت بر ویژگیهای شیمیایی، حسی و ریزساختار پنیر سفید فراپالایشی کم چرب

دوره 3، شماره 3، خرداد 1395، صفحه 85-97

10.22104/jift.2016.302

سید معین نظری؛ سید علی مرتضوی؛ جواد حصاری؛ فریده طباطبائی یزدی