نویسنده = یحیی مقصودلو
فرآیند انجمادزدایی ترکیبی اشعه مادون قرمز- هوای گرم بر خواص کیفی نمونه های هویج پخته شده منجمد

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 12 دی 1402

10.22104/ift.2024.6580.2162

راشین شهسوار؛ مهدی کاشانی نژاد؛ امان محمد ضیائی فر؛ یحیی مقصودلو


بررسی عددی اثرات درصد پری قوطی بر الگوی انتقال حرارت محلول نشاسته

دوره 3، شماره 3، خرداد 1395، صفحه 1-11

10.22104/jift.2016.295

آزاده رنجبر ندامانی؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهدی پروینی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ یحیی مقصودلو


تاثیر روش پخت بر خواص آنتی‌اکسیدانی و رنگدانه بتالائین در چغندر-قرمز

دوره 1، شماره 4، شهریور 1393، صفحه 29-36

10.22104/jift.2014.50

اعظم ملک قاسمی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مهران اعلمی؛ یحیی مقصودلو