نویسنده = محمد قربانی
تعداد مقالات: 6
1. بررسی ویژگی های عملکردی پروتئین های هم رسوبی استخراج شده از ضایعات هسته های انار و انگور

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 05 شهریور 1399

محمد قربانی؛ عادله محمدی؛ سید دانیال مجربی


3. تاثیر فرایند هم‌تبلوری بر ویژگی‌های شیمی- فیزیکی و عملکردی پودر‌های ساکارز حاوی عصاره‌ی برگ زیتون

دوره 4، شماره 1، پاییز 1395، صفحه 17-29

مهدیه اکبری؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ خشایار سرابندی


4. تأثیر میزان صمغ دانه مرو و ایزوله پروتئین سویا در پایداری امولسیون روغن در آب

دوره 3، شماره 2، زمستان 1394، صفحه 23-32

احسان اکبری؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهران اعلمی؛ مهدی کاشانی نژاد


5. بررسی تاثیر سرعت چرخشی، غلظت و دما بر رفتار جریان محلول صمغ تنه ی زردآلو

دوره 2، شماره 1، پاییز 1393، صفحه 57-65

سیده پریا سمائی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ سید مهدی جعفری


6. تاثیر روش پخت بر خواص آنتی‌اکسیدانی و رنگدانه بتالائین در چغندر-قرمز

دوره 1، شماره 4، تابستان 1393، صفحه 29-36

اعظم ملک قاسمی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مهران اعلمی؛ یحیی مقصودلو