تعداد مقالات: 263
251. تأثیر شستشو با اوزون و تابش دهی نور فرابنفش بر میزان باقیمانده سموم و ویژگی‌های فیزیکی و حسی برگه‌ی خشک شده‌ی سیب تهیه شده از مناطق مختلف شهرستان ارومیه

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 06 شهریور 1398

الهام صادقی؛ هادی الماسی؛ میرخلیل پیروزی فرد


252. تولید شیر تخمیری فراسودمند توسط لاکتوباسیل های جدا شده از محصولات لبنی سنتی ایران

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 11 شهریور 1398

فاطمه باقری؛ سعید میردامادی؛ مهتا میرزایی؛ ملیحه صفوی


253. ارزیابی روابط بین آزمون‌های ظرفیت نگهداری حلال و محتوای ساختارهای دوم و آمینواسیدهای آرد چاودم (3)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 شهریور 1398

مهدی کدیور؛ مهسا چاووشی؛ احمد ارزانی؛ محمدرضا سبزعلیان


254. بررسی فعالیت‌های ضدمیکروبی کاغذهای پوشش دهی شده و تیمار شده با نانومواد اکسید روی و کریستال سلولز

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 شهریور 1398

نورالدین نظرنژاد؛ بردیا صدیفی؛ حسن شریفی


255. بررسی ویژگی‌های ریزپوشانی توام لاکتوباسیلوس پلانتاروم و فیتواسترول با استفاده از روش کواسرواسیون

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 06 مهر 1398

سهراب شریفی؛ محمود رضازادباری؛ محمد علیزاده خالد آباد؛ هادی الماسی


256. استفاده از سیستم ماشین بینایی برای طبقه‌بندی ازگیل Mespilus germanica)) طی دوران رسیدگی در سردخانه

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 07 مهر 1398

محسن زندی؛ علی گنجلو؛ ماندانا بی مکر


257. استخراج آنزیمی پروتئین سبوس برنج رقم طارم و بررسی خواص عملکردی آن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ماست کم‌چرب

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 14 آبان 1398

نائب غلامی؛ زینب رفتنی امیری؛ رضا صفری


258. تأثیر شرایط فرایند و فرمولاسیون بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی مکمل فیبری بافت داده شده (تفالۀ گوجه‌فرنگی-سبوس برنج)

دوره 6، شماره 4، تابستان 1398، صفحه 547-563

سارا نیاستی؛ الناز میلانی؛ محمد حسین حداد خداپرست؛ آرش کوچکی

تأثیر شرایط فرایند و فرمولاسیون بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی مکمل فیبری بافت داده شده (تفالۀ گوجه‌فرنگی-سبوس برنج)


259. تجزیه و تحلیل صدای حاصل از اعمال ضربه به میوه انار به منظور تعیین رسیدگی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 16 آذر 1398

سولماز جنتی؛ سامان آبدانان مهدی زاده؛ مختار حیدری


260. تعیین مشخصه های عملکردی خشک کن های مادون قرمز به منظور افزایش راندمان خشک کردن و یکنواختی توزیع حرارتی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 18 آذر 1398

حبیبه نعلبندی؛ سیدصادق سیدلو هریس؛ امیر بداغی


261. ریزپوشانی اسانس هل با صمغ عربی، مالتودکسترین و اینولین و بررسی خواص فیزیکی - شیمیایی آنها

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 01 دی 1398

مصطفی شهیدی؛ محمد ملاویسی


262. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی زیتون های سبز تهیه شده به روش تیمار قلیایی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 21 دی 1398

مهناز مظاهری اسدی؛ آبرادات مصلایی


263. تحلیل اکسرژی برای خشک‌کردن شلتوک نیم جوش در خشک‌کن ترکیبی مادون‌قرمز - هوای گرم

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 21 دی 1398

علی کیاپی؛ ابراهیم تقی نژاد؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ مصطفی بهرامی