نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آب دمای زیر بحرانی بررسی پارامترهای موثر در استخراج ترنس-آنتول از دانه های انیسون [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 3-12]
  • آرد سیب زمینی ارزیابی کاربرد صمغ زانتان و آرد سیب زمینی بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان تست [دوره 1، شماره 3، 1392-93، صفحه 39-48]
  • آنتی‌اکسیدانی تاثیر روش پخت بر خواص آنتی‌اکسیدانی و رنگدانه بتالائین در چغندر-قرمز [دوره 1، شماره 4، 1392-93، صفحه 29-36]
  • آنزیم‌بری تأثیر آنزیم بری و هیدروکلوئیدهای خوراکی روی کاهش جذب روغن طی سرخ کردن سیب زمینی قطعه شده [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 21-36]
  • آون ترکیبی جابجایی- مایکروویو تاثیر مخلوط صمغ گوار- آلژینات بر کیفیت و بیاتی نان پخته شده در آون ترکیبی جابجایی- مایکروویو [دوره 1، شماره 4، 1392-93، صفحه 37-47]

ا

  • ایزومالت بررسی تأثیر جایگزینی ساکارز توسط مخلوط سوکرالوز و ایزومالت بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی بیسکویت قالب غلتکی [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 49-64]
  • استخراج بررسی پارامترهای موثر در استخراج ترنس-آنتول از دانه های انیسون [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 3-12]
  • استخراج بررسی استخراج ترکیبات طبیعی گیاهان با کمک امواج میکروویو و فراصوت [دوره 1، شماره 3، 1392-93، صفحه 81-91]
  • اسفناج بررسی تاثیر بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده روی برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی اسفناج (spinacia oleracea L.) در طی نگهداری [دوره 1، شماره 3، 1392-93، صفحه 69-80]
  • اکسایش روغن‏ نباتی بررسی اثر ضداکسایشی عصاره دانه رازیانه (Foeniculum vulgare) در روغن سویا و مقایسه آن با ضداکساینده ‏‏‏های سنتزی BHA وBHT [دوره 1، شماره 3، 1392-93، صفحه 15-28]
  • اکسایش کره اثر فیلم های پلیمری پوشانده شده با پاداکسنده طبیعی (عصاره رزماری) در جلوگیری از اکسایش کره [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 37-48]
  • اکستنسوگراف ارزیابی کاربرد صمغ زانتان و آرد سیب زمینی بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان تست [دوره 1، شماره 3، 1392-93، صفحه 39-48]
  • امواج فراصوت- امواج میکروویو بررسی استخراج ترکیبات طبیعی گیاهان با کمک امواج میکروویو و فراصوت [دوره 1، شماره 3، 1392-93، صفحه 81-91]
  • انبارداری بررسی تاثیر بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده روی برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی اسفناج (spinacia oleracea L.) در طی نگهداری [دوره 1، شماره 3، 1392-93، صفحه 69-80]
  • انتشار دیسک بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره اتانولی پوسته و مغز هسته میوه پسته وحشی ( Pistacia khinjuk Stocks) [دوره 1، شماره 4، 1392-93، صفحه 81-88]
  • انتقال جرم مدل سازی استخراج صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 13-20]
  • اندیس شیمیایی تاثیر روغن گیاهی، دما و زمان پخت بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی پنیر پروسس آنالوگ گستردنی [دوره 1، شماره 4، 1392-93، صفحه 89-103]

ب

  • بیاتی بررسی تأثیر مالت جو بر بیاتی نان بربری [دوره 1، شماره 2، 1392-93، صفحه 15-22]
  • بیاتی ارزیابی کاربرد صمغ زانتان و آرد سیب زمینی بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان تست [دوره 1، شماره 3، 1392-93، صفحه 39-48]
  • بیاتی تاثیر مخلوط صمغ گوار- آلژینات بر کیفیت و بیاتی نان پخته شده در آون ترکیبی جابجایی- مایکروویو [دوره 1، شماره 4، 1392-93، صفحه 37-47]
  • بادام کوهی تعیین برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ژل‌شوندگی صمغ فارسی [دوره 1، شماره 4، 1392-93، صفحه 13-27]
  • بافت بررسی اثرات روش و شرایط خشک کردن بر روی رئولوژی و بافت صمغ دانه ریحان [دوره 1، شماره 2، 1392-93، صفحه 39-48]
  • بافت‌سنج ارزیابی کاربرد صمغ زانتان و آرد سیب زمینی بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان تست [دوره 1، شماره 3، 1392-93، صفحه 39-48]
  • بالنگو مدل سازی استخراج صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 13-20]
  • بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده بررسی تاثیر بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده روی برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی اسفناج (spinacia oleracea L.) در طی نگهداری [دوره 1، شماره 3، 1392-93، صفحه 69-80]
  • بسته بندی ضد اکسایشی اثر فیلم های پلیمری پوشانده شده با پاداکسنده طبیعی (عصاره رزماری) در جلوگیری از اکسایش کره [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 37-48]
  • بسته‌بندی فعال اثر فیلم های پلیمری پوشانده شده با پاداکسنده طبیعی (عصاره رزماری) در جلوگیری از اکسایش کره [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 37-48]
  • بیسکویت قالب غلتکی بررسی تأثیر جایگزینی ساکارز توسط مخلوط سوکرالوز و ایزومالت بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی بیسکویت قالب غلتکی [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 49-64]

پ

  • پسته وحشی بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره اتانولی پوسته و مغز هسته میوه پسته وحشی ( Pistacia khinjuk Stocks) [دوره 1، شماره 4، 1392-93، صفحه 81-88]
  • پیشینه متداول رشد بلور بهره گیری از آنالیز تصویری و معادلات روزین-راملر برای ارزیابی کمی هسته های اولیه تبلور شکر [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 65-81]
  • پلی ساکارید جداسازی پلی ساکارید از هسته خرما و بررسی برخی خصوصیات فراسودمند آن [دوره 1، شماره 4، 1392-93، صفحه 49-60]
  • پنیر پروسس آنالوگ تاثیر روغن گیاهی، دما و زمان پخت بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی پنیر پروسس آنالوگ گستردنی [دوره 1، شماره 4، 1392-93، صفحه 89-103]
  • پوست‌گیری بررسی تاثیر روش‌های مختلف پوست‌گیری روی برخی ویژگی‌های رئولوژیکی پراکنش صمغ لوبیای خرنوب ایرانی [دوره 1، شماره 3، 1392-93، صفحه 3-14]

ت

  • تبلور بهره گیری از آنالیز تصویری و معادلات روزین-راملر برای ارزیابی کمی هسته های اولیه تبلور شکر [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 65-81]
  • تحلیل تفکیک خطی ارزیابی سامانه ماشین بویایی (بینی الکترونیکی) بر پایه حسگرهای نیمه هادی اکسید فلزی (MOS) در آشکارسازی تغییرات رداثر نگهداری موز [دوره 1، شماره 3، 1392-93، صفحه 29-38]
  • تحلیل مولفه‌های اصلی ارزیابی سامانه ماشین بویایی (بینی الکترونیکی) بر پایه حسگرهای نیمه هادی اکسید فلزی (MOS) در آشکارسازی تغییرات رداثر نگهداری موز [دوره 1، شماره 3، 1392-93، صفحه 29-38]
  • ترکیبات طبیعی بررسی استخراج ترکیبات طبیعی گیاهان با کمک امواج میکروویو و فراصوت [دوره 1، شماره 3، 1392-93، صفحه 81-91]
  • ترنس-آنتول بررسی پارامترهای موثر در استخراج ترنس-آنتول از دانه های انیسون [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 3-12]
  • تعداد مراحل هموژنیزاسیون بررسی مقایسه ای زنده مانی پروبیوتیک های انتخابی در ماست قالبی کم چرب حاصل از شیر هموژنیزه شده تحت شرایط دمائی و مراحل متفاوت [دوره 1، شماره 4، 1392-93، صفحه 3-11]
  • توریع اندازه ذرات بهره گیری از آنالیز تصویری و معادلات روزین-راملر برای ارزیابی کمی هسته های اولیه تبلور شکر [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 65-81]

ج

  • جذب روغن تأثیر آنزیم بری و هیدروکلوئیدهای خوراکی روی کاهش جذب روغن طی سرخ کردن سیب زمینی قطعه شده [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 21-36]
  • جو بررسی تأثیر مالت جو بر بیاتی نان بربری [دوره 1، شماره 2، 1392-93، صفحه 15-22]

چ

  • چغندر‌قرمز تاثیر روش پخت بر خواص آنتی‌اکسیدانی و رنگدانه بتالائین در چغندر-قرمز [دوره 1، شماره 4، 1392-93، صفحه 29-36]

ح

  • حداقل غلظت بازدارندگی بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره اتانولی پوسته و مغز هسته میوه پسته وحشی ( Pistacia khinjuk Stocks) [دوره 1، شماره 4، 1392-93، صفحه 81-88]

خ

  • خشک کردن بررسی اثرات روش و شرایط خشک کردن بر روی رئولوژی و بافت صمغ دانه ریحان [دوره 1، شماره 2، 1392-93، صفحه 39-48]
  • خصوصیات فیزیکوشیمیایی بررسی تاثیر بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده روی برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی اسفناج (spinacia oleracea L.) در طی نگهداری [دوره 1، شماره 3، 1392-93، صفحه 69-80]
  • خواص ژل‌شوندگی تعیین برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ژل‌شوندگی صمغ فارسی [دوره 1، شماره 4، 1392-93، صفحه 13-27]
  • خواص فیزیکوشیمیایی بررسی تأثیر جایگزینی ساکارز توسط مخلوط سوکرالوز و ایزومالت بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی بیسکویت قالب غلتکی [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 49-64]
  • خواص فیزیکوشیمیایی تعیین برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ژل‌شوندگی صمغ فارسی [دوره 1، شماره 4، 1392-93، صفحه 13-27]

د

  • دانه های انیسون بررسی پارامترهای موثر در استخراج ترنس-آنتول از دانه های انیسون [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 3-12]
  • دمای هموژنیزاسیون بررسی مقایسه ای زنده مانی پروبیوتیک های انتخابی در ماست قالبی کم چرب حاصل از شیر هموژنیزه شده تحت شرایط دمائی و مراحل متفاوت [دوره 1، شماره 4، 1392-93، صفحه 3-11]

ر

  • رژیمی بررسی اثر جایگزینی ساکارز با مخلوط سوکرالوز-مالتودکسترین بر خواص رئولوژیکی و میزان کالری شیرینی سنتی قطاب [دوره 1، شماره 2، 1392-93، صفحه 49-58]
  • روش‌ پخت تاثیر روش پخت بر خواص آنتی‌اکسیدانی و رنگدانه بتالائین در چغندر-قرمز [دوره 1، شماره 4، 1392-93، صفحه 29-36]
  • روش حرارتی بهینه سازی و بررسی ویژگیهای فیزیکی لیپوزوم-های حاوی نایسین [دوره 1، شماره 2، 1392-93، صفحه 59-68]
  • روش سطح پاسخ بهینه سازی و بررسی ویژگیهای فیزیکی لیپوزوم-های حاوی نایسین [دوره 1، شماره 2، 1392-93، صفحه 59-68]
  • روش سطح پاسخ تاثیر روغن گیاهی، دما و زمان پخت بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی پنیر پروسس آنالوگ گستردنی [دوره 1، شماره 4، 1392-93، صفحه 89-103]
  • روغن سویا بررسی اثر ضداکسایشی عصاره دانه رازیانه (Foeniculum vulgare) در روغن سویا و مقایسه آن با ضداکساینده ‏‏‏های سنتزی BHA وBHT [دوره 1، شماره 3، 1392-93، صفحه 15-28]
  • رئولوژی بررسی اثرات روش و شرایط خشک کردن بر روی رئولوژی و بافت صمغ دانه ریحان [دوره 1، شماره 2، 1392-93، صفحه 39-48]

س

  • ساکارز بررسی تأثیر جایگزینی ساکارز توسط مخلوط سوکرالوز و ایزومالت بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی بیسکویت قالب غلتکی [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 49-64]
  • سیب‌زمینی قطعه‌شده تأثیر آنزیم بری و هیدروکلوئیدهای خوراکی روی کاهش جذب روغن طی سرخ کردن سیب زمینی قطعه شده [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 21-36]
  • سرخ‌کردن تأثیر آنزیم بری و هیدروکلوئیدهای خوراکی روی کاهش جذب روغن طی سرخ کردن سیب زمینی قطعه شده [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 21-36]
  • سردکردن آهسته تاثیر روغن گیاهی، دما و زمان پخت بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی پنیر پروسس آنالوگ گستردنی [دوره 1، شماره 4، 1392-93، صفحه 89-103]
  • سینتیک مدل سازی استخراج صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 13-20]
  • سوکرالوز بررسی تأثیر جایگزینی ساکارز توسط مخلوط سوکرالوز و ایزومالت بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی بیسکویت قالب غلتکی [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 49-64]
  • سوکرالوز بررسی اثر جایگزینی ساکارز با مخلوط سوکرالوز-مالتودکسترین بر خواص رئولوژیکی و میزان کالری شیرینی سنتی قطاب [دوره 1، شماره 2، 1392-93، صفحه 49-58]

ص

  • صمغ ریحان بررسی اثرات روش و شرایط خشک کردن بر روی رئولوژی و بافت صمغ دانه ریحان [دوره 1، شماره 2، 1392-93، صفحه 39-48]
  • صمغ زانتان ارزیابی کاربرد صمغ زانتان و آرد سیب زمینی بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان تست [دوره 1، شماره 3، 1392-93، صفحه 39-48]
  • صمغ فارسی تعیین برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ژل‌شوندگی صمغ فارسی [دوره 1، شماره 4، 1392-93، صفحه 13-27]
  • صمغ لوبیای خرنوب بررسی تاثیر روش‌های مختلف پوست‌گیری روی برخی ویژگی‌های رئولوژیکی پراکنش صمغ لوبیای خرنوب ایرانی [دوره 1، شماره 3، 1392-93، صفحه 3-14]

ض

  • ضدمیکروبی بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره اتانولی پوسته و مغز هسته میوه پسته وحشی ( Pistacia khinjuk Stocks) [دوره 1، شماره 4، 1392-93، صفحه 81-88]
  • ضریب توزیع بهره گیری از آنالیز تصویری و معادلات روزین-راملر برای ارزیابی کمی هسته های اولیه تبلور شکر [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 65-81]
  • ضریب یکنواختی بهره گیری از آنالیز تصویری و معادلات روزین-راملر برای ارزیابی کمی هسته های اولیه تبلور شکر [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 65-81]

ع

  • عصارة رزماری اثر فیلم های پلیمری پوشانده شده با پاداکسنده طبیعی (عصاره رزماری) در جلوگیری از اکسایش کره [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 37-48]
  • عصاره دانه رازیانه بررسی اثر ضداکسایشی عصاره دانه رازیانه (Foeniculum vulgare) در روغن سویا و مقایسه آن با ضداکساینده ‏‏‏های سنتزی BHA وBHT [دوره 1، شماره 3، 1392-93، صفحه 15-28]

ف

  • فارینوگراف ارزیابی کاربرد صمغ زانتان و آرد سیب زمینی بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان تست [دوره 1، شماره 3، 1392-93، صفحه 39-48]
  • فراسودمند جداسازی پلی ساکارید از هسته خرما و بررسی برخی خصوصیات فراسودمند آن [دوره 1، شماره 4، 1392-93، صفحه 49-60]
  • فعالیت آنتی اکسیدانی بررسی برخی خصوصیات ساختاری و فعالیت آنتی اکسیدانی فیلم پروتئینی دانه گاودانه و تاثیر آن بر شاخص های اکسیداسیون روغن آفتابگردان [دوره 1، شماره 2، 1392-93، صفحه 3-14]
  • فعالیت آنتی اکسیدانی جداسازی پلی ساکارید از هسته خرما و بررسی برخی خصوصیات فراسودمند آن [دوره 1، شماره 4، 1392-93، صفحه 49-60]
  • فعالیت ضداکسایشی بررسی اثر ضداکسایشی عصاره دانه رازیانه (Foeniculum vulgare) در روغن سویا و مقایسه آن با ضداکساینده ‏‏‏های سنتزی BHA وBHT [دوره 1، شماره 3، 1392-93، صفحه 15-28]
  • فیلم زیست تخریب پذیر بررسی برخی خصوصیات ساختاری و فعالیت آنتی اکسیدانی فیلم پروتئینی دانه گاودانه و تاثیر آن بر شاخص های اکسیداسیون روغن آفتابگردان [دوره 1، شماره 2، 1392-93، صفحه 3-14]
  • فیلم‌های پلیمری اثر فیلم های پلیمری پوشانده شده با پاداکسنده طبیعی (عصاره رزماری) در جلوگیری از اکسایش کره [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 37-48]

ق

  • قابلیت زنده مانی بررسی مقایسه ای زنده مانی پروبیوتیک های انتخابی در ماست قالبی کم چرب حاصل از شیر هموژنیزه شده تحت شرایط دمائی و مراحل متفاوت [دوره 1، شماره 4، 1392-93، صفحه 3-11]
  • قطاب بررسی اثر جایگزینی ساکارز با مخلوط سوکرالوز-مالتودکسترین بر خواص رئولوژیکی و میزان کالری شیرینی سنتی قطاب [دوره 1، شماره 2، 1392-93، صفحه 49-58]

ک

  • کارایی درون پوشانی بهینه سازی و بررسی ویژگیهای فیزیکی لیپوزوم-های حاوی نایسین [دوره 1، شماره 2، 1392-93، صفحه 59-68]

گ

  • گیاهان بررسی استخراج ترکیبات طبیعی گیاهان با کمک امواج میکروویو و فراصوت [دوره 1، شماره 3، 1392-93، صفحه 81-91]
  • گاودانه بررسی برخی خصوصیات ساختاری و فعالیت آنتی اکسیدانی فیلم پروتئینی دانه گاودانه و تاثیر آن بر شاخص های اکسیداسیون روغن آفتابگردان [دوره 1، شماره 2، 1392-93، صفحه 3-14]
  • گرماسنجی اسکنی افتراقی (DSC) بهینه سازی و بررسی ویژگیهای فیزیکی لیپوزوم-های حاوی نایسین [دوره 1، شماره 2، 1392-93، صفحه 59-68]

م

  • ماست پروبیوتیک بررسی مقایسه ای زنده مانی پروبیوتیک های انتخابی در ماست قالبی کم چرب حاصل از شیر هموژنیزه شده تحت شرایط دمائی و مراحل متفاوت [دوره 1، شماره 4، 1392-93، صفحه 3-11]
  • ماشین بویایی ارزیابی سامانه ماشین بویایی (بینی الکترونیکی) بر پایه حسگرهای نیمه هادی اکسید فلزی (MOS) در آشکارسازی تغییرات رداثر نگهداری موز [دوره 1، شماره 3، 1392-93، صفحه 29-38]
  • مایکروویو تاثیر مخلوط صمغ گوار- آلژینات بر کیفیت و بیاتی نان پخته شده در آون ترکیبی جابجایی- مایکروویو [دوره 1، شماره 4، 1392-93، صفحه 37-47]
  • مالت بررسی تأثیر مالت جو بر بیاتی نان بربری [دوره 1، شماره 2، 1392-93، صفحه 15-22]
  • مالتودکسترین بررسی اثر جایگزینی ساکارز با مخلوط سوکرالوز-مالتودکسترین بر خواص رئولوژیکی و میزان کالری شیرینی سنتی قطاب [دوره 1، شماره 2، 1392-93، صفحه 49-58]
  • مدل‌سازی تأثیر آنزیم بری و هیدروکلوئیدهای خوراکی روی کاهش جذب روغن طی سرخ کردن سیب زمینی قطعه شده [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 21-36]
  • میکروسکوپ الکترونی گذاره (TEM) بهینه سازی و بررسی ویژگیهای فیزیکی لیپوزوم-های حاوی نایسین [دوره 1، شماره 2، 1392-93، صفحه 59-68]
  • مهاجرت اثر فیلم های پلیمری پوشانده شده با پاداکسنده طبیعی (عصاره رزماری) در جلوگیری از اکسایش کره [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 37-48]
  • موز ارزیابی سامانه ماشین بویایی (بینی الکترونیکی) بر پایه حسگرهای نیمه هادی اکسید فلزی (MOS) در آشکارسازی تغییرات رداثر نگهداری موز [دوره 1، شماره 3، 1392-93، صفحه 29-38]

ن

  • نان بربری بررسی تأثیر مالت جو بر بیاتی نان بربری [دوره 1، شماره 2، 1392-93، صفحه 15-22]
  • نانولیپوزوم بهینه سازی و بررسی ویژگیهای فیزیکی لیپوزوم-های حاوی نایسین [دوره 1، شماره 2، 1392-93، صفحه 59-68]
  • نیمه هادی اکسید فلزی ارزیابی سامانه ماشین بویایی (بینی الکترونیکی) بر پایه حسگرهای نیمه هادی اکسید فلزی (MOS) در آشکارسازی تغییرات رداثر نگهداری موز [دوره 1، شماره 3، 1392-93، صفحه 29-38]

و

  • واژگان کلیدی: پریبیوتیک جداسازی پلی ساکارید از هسته خرما و بررسی برخی خصوصیات فراسودمند آن [دوره 1، شماره 4، 1392-93، صفحه 49-60]
  • واژه‌های کلیدی: بتالائین تاثیر روش پخت بر خواص آنتی‌اکسیدانی و رنگدانه بتالائین در چغندر-قرمز [دوره 1، شماره 4، 1392-93، صفحه 29-36]
  • ویژگی کیفی.‌ بررسی اثر جایگزینی ساکارز با مخلوط سوکرالوز-مالتودکسترین بر خواص رئولوژیکی و میزان کالری شیرینی سنتی قطاب [دوره 1، شماره 2، 1392-93، صفحه 49-58]
  • ویژگی‌های رئولوژیکی بررسی تاثیر روش‌های مختلف پوست‌گیری روی برخی ویژگی‌های رئولوژیکی پراکنش صمغ لوبیای خرنوب ایرانی [دوره 1، شماره 3، 1392-93، صفحه 3-14]

ه

  • هیدروکلوئید مدل سازی استخراج صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 13-20]
  • هیدروکلوئید تاثیر مخلوط صمغ گوار- آلژینات بر کیفیت و بیاتی نان پخته شده در آون ترکیبی جابجایی- مایکروویو [دوره 1، شماره 4، 1392-93، صفحه 37-47]
  • هیدروکلوئیدهای خوراکی تأثیر آنزیم بری و هیدروکلوئیدهای خوراکی روی کاهش جذب روغن طی سرخ کردن سیب زمینی قطعه شده [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 21-36]
  • هسته خرما جداسازی پلی ساکارید از هسته خرما و بررسی برخی خصوصیات فراسودمند آن [دوره 1، شماره 4، 1392-93، صفحه 49-60]
  • هسته‌های اولیه بهره گیری از آنالیز تصویری و معادلات روزین-راملر برای ارزیابی کمی هسته های اولیه تبلور شکر [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 65-81]