نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آرد گندم تاثیر میزان سبوس و متغیرهای فرآیند اکستروژن بر روی ویژگی‏های عملکردی پودر فوری آرد گندم [دوره 3، شماره 3، 1394-95، صفحه 13-23]
  • آگاهی کاربرد مدل لاجیت چندگانه در بررسی عوامل موثر بر اگاهی و مصرف محصولات غذایی ارگانیک مطالعه موردی مشهد [دوره 3، شماره 2، 1394-95، صفحه 89-99]

ا

  • ارگانولپتیکی تاثیر پوسته مغز فندق روی خواص کیفی و ارگانولپتیکی نان باگت [دوره 3، شماره 1، 1394-95، صفحه 85-92]
  • ایزوله پروتئین سویا تأثیر میزان صمغ دانه مرو و ایزوله پروتئین سویا در پایداری امولسیون روغن در آب [دوره 3، شماره 2، 1394-95، صفحه 23-32]
  • اسپاگتی بهبود ویژگی‌های کیفی، رئولوژیکی و حسی اسپاگتی تهیه شده از آرد نول با استفاده از گلوتن [دوره 3، شماره 1، 1394-95، صفحه 59-67]
  • اسپکترومتری جذب اتمی کوره گرافیتی اندازه‌گیری مقادیر جزئی سرب و کادمیوم در شیرهای پاستوریزه و استریلیزه به روش میکرو استخراج مایع مایع پخشی بر اساس شناورسازی قطره آلی منجمد و دستگاه اسپکترومتری جذب اتمی الکتروترمال [دوره 3، شماره 3، 1394-95، صفحه 99-109]
  • استخراج فناوری افت فشار کنترل شده ی سریع و کاربرد های آن [دوره 3، شماره 1، 1394-95، صفحه 93-103]
  • استخراج کاربرد سطح پاسخ در بهینه سازی استخراج روغن از مغز گردو و هسته میوه انبه با استفاده از امواج فراصوت [دوره 3، شماره 2، 1394-95، صفحه 1-10]
  • استخراج اسانس بررسی کارایی فرآیند گاز- حلال برای استخراج اسانس پوست دارچین و بذر زیره سبز [دوره 3، شماره 4، 1394-95، صفحه 15-25]
  • افت فشار کنترل شده ی سریع فناوری افت فشار کنترل شده ی سریع و کاربرد های آن [دوره 3، شماره 1، 1394-95، صفحه 93-103]
  • اکستروژن تاثیر میزان سبوس و متغیرهای فرآیند اکستروژن بر روی ویژگی‏های عملکردی پودر فوری آرد گندم [دوره 3، شماره 3، 1394-95، صفحه 13-23]
  • امولسیون ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، امولسیونی و رئولوژیکی سس مایونز حاوی شیر سویا و ژل آلوئه ورا [دوره 3، شماره 3، 1394-95، صفحه 73-83]
  • امولسیون آب در روغن بررسی اثرترکیبی صمغ دانه مرو و پروتئیین آب پنیر بر پایداری امولسیون روغن در آب با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 4، 1394-95، صفحه 47-56]
  • امولسیون روغن در آب تأثیر میزان صمغ دانه مرو و ایزوله پروتئین سویا در پایداری امولسیون روغن در آب [دوره 3، شماره 2، 1394-95، صفحه 23-32]
  • انجماد بررسی تغییرات رئولوژیکی صمغ قدومه‌شهری به عنوان تابعی از غلظت و فرآیند انجماد و مقایسه آن با صمغ تجاری زانتان [دوره 3، شماره 1، 1394-95، صفحه 33-42]
  • اندازه قطرات تأثیر میزان صمغ دانه مرو و ایزوله پروتئین سویا در پایداری امولسیون روغن در آب [دوره 3، شماره 2، 1394-95، صفحه 23-32]
  • اندازه‌گیری سرب در شیر اندازه‌گیری مقادیر جزئی سرب و کادمیوم در شیرهای پاستوریزه و استریلیزه به روش میکرو استخراج مایع مایع پخشی بر اساس شناورسازی قطره آلی منجمد و دستگاه اسپکترومتری جذب اتمی الکتروترمال [دوره 3، شماره 3، 1394-95، صفحه 99-109]
  • اندازه‌گیری کادمیوم در شیر اندازه‌گیری مقادیر جزئی سرب و کادمیوم در شیرهای پاستوریزه و استریلیزه به روش میکرو استخراج مایع مایع پخشی بر اساس شناورسازی قطره آلی منجمد و دستگاه اسپکترومتری جذب اتمی الکتروترمال [دوره 3، شماره 3، 1394-95، صفحه 99-109]
  • اندیس پایداری بررسی اثرترکیبی صمغ دانه مرو و پروتئیین آب پنیر بر پایداری امولسیون روغن در آب با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 4، 1394-95، صفحه 47-56]
  • انرژی مصرفی ارزیابی پارامتر‌های رنگی، رطوبت و میزان انرژی مصرفی طی برشته کردن مغز بادام زمینی با استفاده از هوای داغ [دوره 3، شماره 3، 1394-95، صفحه 59-71]

ب

  • بافت دهی فناوری افت فشار کنترل شده ی سریع و کاربرد های آن [دوره 3، شماره 1، 1394-95، صفحه 93-103]
  • بتالایین تعیین راندمان استخراج و پایدار سازی رنگدانه بتالایین چغندرقرمز [دوره 3، شماره 4، 1394-95، صفحه 57-63]
  • برشته کردن ارزیابی پارامتر‌های رنگی، رطوبت و میزان انرژی مصرفی طی برشته کردن مغز بادام زمینی با استفاده از هوای داغ [دوره 3، شماره 3، 1394-95، صفحه 59-71]
  • برنامه سطح پاسخ کاربرد سطح پاسخ در بهینه سازی استخراج روغن از مغز گردو و هسته میوه انبه با استفاده از امواج فراصوت [دوره 3، شماره 2، 1394-95، صفحه 1-10]
  • بهینه سازی مدل سازی و بهینه سازی پارامترهای فرایندی در تهیه نانو کپسول از عصاره پلی فنلی حاصل از پسماند صنعتی سیب [دوره 3، شماره 4، 1394-95، صفحه 1-13]

پ

  • پایداری تولید و ارزیابی نانولیپوزومهای حاوی نایسین و ناتامایسین به روش مظفری [دوره 3، شماره 1، 1394-95، صفحه 11-21]
  • پایداری بهینه سازی پایداری سیستم امولسیونی سس سالادِ حاوی برخی از هیدروکلوئیدها، در طی نگهداری سرد و منجمد توسط روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 2، 1394-95، صفحه 33-42]
  • پارامترهای نفوذ حرارتی بررسی عددی اثرات درصد پری قوطی بر الگوی انتقال حرارت محلول نشاسته [دوره 3، شماره 3، 1394-95، صفحه 1-11]
  • پتانسیل زتا تولید و ارزیابی نانولیپوزومهای حاوی نایسین و ناتامایسین به روش مظفری [دوره 3، شماره 1، 1394-95، صفحه 11-21]
  • پذیرش کلی اثر پودر مرزه خوزستانی بر کلی فرم ها و کپک و مخمر در پنیر محلی بروجرد [دوره 3، شماره 2، 1394-95، صفحه 77-87]
  • پرتو گاما بررسی تأثیر پیش تیمار پرتودهی گاما بر برخی ویژگی های کیفی و رئولوژیکی غده سیب زمینی [دوره 3، شماره 4، 1394-95، صفحه 65-75]
  • پرتو گاما مدل سازی و بهینه سازی پارامترهای فرایندی در تهیه نانو کپسول از عصاره پلی فنلی حاصل از پسماند صنعتی سیب [دوره 3، شماره 4، 1394-95، صفحه 1-13]
  • پردازش تصاویر دیجیتال تعیین زمان بهینه پخت سبزیجات با کمک پردازش تصاویر دیجیتالی و اندازه گیری مختصات رنگی [دوره 3، شماره 3، 1394-95، صفحه 49-57]
  • پردازش تصویر درجه بندی مغز گردو براساس اندازه و رنگ با استفاده از پردازش تصویر [دوره 3، شماره 4، 1394-95، صفحه 35-46]
  • پروبیوتیک تاثیر پودر آب پنیر بر رشد لاکتوباسیلوس‌اسیدوفیلوس در شیر اسیدوفیلوس باز ساخته [دوره 3، شماره 1، 1394-95، صفحه 43-57]
  • پروتئین آب پنیر بررسی اثرترکیبی صمغ دانه مرو و پروتئیین آب پنیر بر پایداری امولسیون روغن در آب با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 4، 1394-95، صفحه 47-56]
  • پسته بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی تخمیری آب پنیر- پسته با استفاده از استارتر کفیر [دوره 3، شماره 1، 1394-95، صفحه 69-84]
  • پلی فنل اکسیداز کاربرد شبکه عصبی مصنوعی جهت مدل‌سازی اثر آسکوربات کلسیم بر افزایش زمان ماندگاری قارچ دکمه‌ای [دوره 3، شماره 4، 1394-95، صفحه 27-34]
  • پنیرفتای کم‌چرب تاثیر مالتودکسترین حاصل از نشاسته ذرت بر ویژگیهای شیمیایی، حسی و ریزساختار پنیر سفید فراپالایشی کم چرب [دوره 3، شماره 3، 1394-95، صفحه 85-97]
  • پنیر محلی بروجرد اثر پودر مرزه خوزستانی بر کلی فرم ها و کپک و مخمر در پنیر محلی بروجرد [دوره 3، شماره 2، 1394-95، صفحه 77-87]
  • پودر آب پنیر تاثیر پودر آب پنیر بر رشد لاکتوباسیلوس‌اسیدوفیلوس در شیر اسیدوفیلوس باز ساخته [دوره 3، شماره 1، 1394-95، صفحه 43-57]
  • پودر فوری‎ تاثیر میزان سبوس و متغیرهای فرآیند اکستروژن بر روی ویژگی‏های عملکردی پودر فوری آرد گندم [دوره 3، شماره 3، 1394-95، صفحه 13-23]
  • پوره کدو سبز بررسی تاثیر پوره کدو سبز بر ویژگی‌های نان تُست خمیرترشی [دوره 3، شماره 2، 1394-95، صفحه 43-52]
  • پوسته مغز فندق تاثیر پوسته مغز فندق روی خواص کیفی و ارگانولپتیکی نان باگت [دوره 3، شماره 1، 1394-95، صفحه 85-92]

ت

  • تحلیل عددی بررسی عددی اثرات درصد پری قوطی بر الگوی انتقال حرارت محلول نشاسته [دوره 3، شماره 3، 1394-95، صفحه 1-11]
  • تخلخل بررسی تاثیر پوره کدو سبز بر ویژگی‌های نان تُست خمیرترشی [دوره 3، شماره 2، 1394-95، صفحه 43-52]
  • ترکیبات فنولی بررسی تأثیر پوشش خوراکی موسیلاژ دانه شاهی بر ماندگاری قارچ دکمه‌ای [دوره 3، شماره 4، 1394-95، صفحه 89-96]
  • تشخیص درجه بندی مغز گردو براساس اندازه و رنگ با استفاده از پردازش تصویر [دوره 3، شماره 4، 1394-95، صفحه 35-46]
  • تنش آسایی بررسی تأثیر پیش تیمار پرتودهی گاما بر برخی ویژگی های کیفی و رئولوژیکی غده سیب زمینی [دوره 3، شماره 4، 1394-95، صفحه 65-75]

ج

  • جایگزین چربی تاثیر مالتودکسترین حاصل از نشاسته ذرت بر ویژگیهای شیمیایی، حسی و ریزساختار پنیر سفید فراپالایشی کم چرب [دوره 3، شماره 3، 1394-95، صفحه 85-97]
  • جایگزینی حلال مدل سازی و بهینه سازی پارامترهای فرایندی در تهیه نانو کپسول از عصاره پلی فنلی حاصل از پسماند صنعتی سیب [دوره 3، شماره 4، 1394-95، صفحه 1-13]

چ

  • چغندر قرمز تعیین راندمان استخراج و پایدار سازی رنگدانه بتالایین چغندرقرمز [دوره 3، شماره 4، 1394-95، صفحه 57-63]

ح

  • حجم مخصوص بررسی تاثیر پوره کدو سبز بر ویژگی‌های نان تُست خمیرترشی [دوره 3، شماره 2، 1394-95، صفحه 43-52]

خ

  • خشک‌کردن غنی‌سازی کیک اسفنجی با پودر قارچ دکمه‌ای خشک‌شده در سامانه مادون‌قرمز-هوای داغ [دوره 3، شماره 1، 1394-95، صفحه 1-9]
  • خشک کن انجمادی تعیین راندمان استخراج و پایدار سازی رنگدانه بتالایین چغندرقرمز [دوره 3، شماره 4، 1394-95، صفحه 57-63]
  • خشک کن پاششی تعیین شرایط بهینه میکروکپسوله شدن روغن هسته انار با فناوری خشک کن پاششی [دوره 3، شماره 3، 1394-95، صفحه 25-38]
  • خشک‌کن مایکروویو مقایسه پارامتر‌های خشک شدن و خصوصیات کیفی شلتوک طارم هاشمی با استفاده از مایکروویو جریان مداوم و مایکروویو خانگی [دوره 3، شماره 4، 1394-95، صفحه 77-88]
  • خصوصیات رئولوژیکی بررسی تغییرات رئولوژیکی صمغ قدومه‌شهری به عنوان تابعی از غلظت و فرآیند انجماد و مقایسه آن با صمغ تجاری زانتان [دوره 3، شماره 1، 1394-95، صفحه 33-42]
  • خمیرترش آرد کامل گندم بررسی تاثیر پوره کدو سبز بر ویژگی‌های نان تُست خمیرترشی [دوره 3، شماره 2، 1394-95، صفحه 43-52]
  • خواص آنتی‌اکسیدانی بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی تخمیری آب پنیر- پسته با استفاده از استارتر کفیر [دوره 3، شماره 1، 1394-95، صفحه 69-84]
  • خواص فیزیکی بررسی تأثیر پیش تیمار پرتودهی گاما بر برخی ویژگی های کیفی و رئولوژیکی غده سیب زمینی [دوره 3، شماره 4، 1394-95، صفحه 65-75]
  • خواص کیفی تاثیر پوسته مغز فندق روی خواص کیفی و ارگانولپتیکی نان باگت [دوره 3، شماره 1، 1394-95، صفحه 85-92]

د

  • دارچین بررسی کارایی فرآیند گاز- حلال برای استخراج اسانس پوست دارچین و بذر زیره سبز [دوره 3، شماره 4، 1394-95، صفحه 15-25]
  • درصد شکستگی مقایسه پارامتر‌های خشک شدن و خصوصیات کیفی شلتوک طارم هاشمی با استفاده از مایکروویو جریان مداوم و مایکروویو خانگی [دوره 3، شماره 4، 1394-95، صفحه 77-88]
  • درصد نشاسته بررسی تأثیر پیش تیمار پرتودهی گاما بر برخی ویژگی های کیفی و رئولوژیکی غده سیب زمینی [دوره 3، شماره 4، 1394-95، صفحه 65-75]
  • دما بررسی رفتار جریان برشی پایای عصاره هلوی ایرانی: اثر غلظت و دما [دوره 3، شماره 2، 1394-95، صفحه 11-22]

ر

  • راندمان درون پوشانی تولید و ارزیابی نانولیپوزومهای حاوی نایسین و ناتامایسین به روش مظفری [دوره 3، شماره 1، 1394-95، صفحه 11-21]
  • راندمان میکروکپسوله شدن(MEY) تعیین شرایط بهینه میکروکپسوله شدن روغن هسته انار با فناوری خشک کن پاششی [دوره 3، شماره 3، 1394-95، صفحه 25-38]
  • ریزپوشانی تعیین راندمان استخراج و پایدار سازی رنگدانه بتالایین چغندرقرمز [دوره 3، شماره 4، 1394-95، صفحه 57-63]
  • رنگ ارزیابی پارامتر‌های رنگی، رطوبت و میزان انرژی مصرفی طی برشته کردن مغز بادام زمینی با استفاده از هوای داغ [دوره 3، شماره 3، 1394-95، صفحه 59-71]
  • رنگ سنجی بررسی تأثیر پوشش خوراکی موسیلاژ دانه شاهی بر ماندگاری قارچ دکمه‌ای [دوره 3، شماره 4، 1394-95، صفحه 89-96]
  • روش پاسخ سطح مدل سازی و بهینه سازی پارامترهای فرایندی در تهیه نانو کپسول از عصاره پلی فنلی حاصل از پسماند صنعتی سیب [دوره 3، شماره 4، 1394-95، صفحه 1-13]
  • روش حرارتی تولید و ارزیابی نانولیپوزومهای حاوی نایسین و ناتامایسین به روش مظفری [دوره 3، شماره 1، 1394-95، صفحه 11-21]
  • روش سطح پاسخ بهینه سازی پایداری سیستم امولسیونی سس سالادِ حاوی برخی از هیدروکلوئیدها، در طی نگهداری سرد و منجمد توسط روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 2، 1394-95، صفحه 33-42]
  • روغن کاربرد سطح پاسخ در بهینه سازی استخراج روغن از مغز گردو و هسته میوه انبه با استفاده از امواج فراصوت [دوره 3، شماره 2، 1394-95، صفحه 1-10]
  • رئولوژی غنی‌سازی کیک اسفنجی با پودر قارچ دکمه‌ای خشک‌شده در سامانه مادون‌قرمز-هوای داغ [دوره 3، شماره 1، 1394-95، صفحه 1-9]
  • رئولوژی بررسی رفتار جریان برشی پایای عصاره هلوی ایرانی: اثر غلظت و دما [دوره 3، شماره 2، 1394-95، صفحه 11-22]
  • رئولوژی بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی کیک اسفنجی غنی شده با پودر سیب [دوره 3، شماره 3، 1394-95، صفحه 39-47]

ز

  • زیره سبز بررسی کارایی فرآیند گاز- حلال برای استخراج اسانس پوست دارچین و بذر زیره سبز [دوره 3، شماره 4، 1394-95، صفحه 15-25]
  • زمان بهینه پخت تعیین زمان بهینه پخت سبزیجات با کمک پردازش تصاویر دیجیتالی و اندازه گیری مختصات رنگی [دوره 3، شماره 3، 1394-95، صفحه 49-57]
  • زمان ماندگاری بررسی تولید ماست رنگی فراسودمند غنی شده با عصاره‌های شاه توت، هویج [دوره 3، شماره 2، 1394-95، صفحه 53-64]

ژ

  • ژل آلوئه ورا ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، امولسیونی و رئولوژیکی سس مایونز حاوی شیر سویا و ژل آلوئه ورا [دوره 3، شماره 3، 1394-95، صفحه 73-83]

س

  • سیب بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی کیک اسفنجی غنی شده با پودر سیب [دوره 3، شماره 3، 1394-95، صفحه 39-47]
  • سبزیجات تعیین زمان بهینه پخت سبزیجات با کمک پردازش تصاویر دیجیتالی و اندازه گیری مختصات رنگی [دوره 3، شماره 3، 1394-95، صفحه 49-57]
  • سبوس تاثیر میزان سبوس و متغیرهای فرآیند اکستروژن بر روی ویژگی‏های عملکردی پودر فوری آرد گندم [دوره 3، شماره 3، 1394-95، صفحه 13-23]
  • سدیم کازئینات تعیین شرایط بهینه میکروکپسوله شدن روغن هسته انار با فناوری خشک کن پاششی [دوره 3، شماره 3، 1394-95، صفحه 25-38]
  • سس مایونز با چربی کاهش‌یافته ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، امولسیونی و رئولوژیکی سس مایونز حاوی شیر سویا و ژل آلوئه ورا [دوره 3، شماره 3، 1394-95، صفحه 73-83]
  • سطح پری قوطی بررسی عددی اثرات درصد پری قوطی بر الگوی انتقال حرارت محلول نشاسته [دوره 3، شماره 3، 1394-95، صفحه 1-11]
  • سطح توان مایکروویو مقایسه پارامتر‌های خشک شدن و خصوصیات کیفی شلتوک طارم هاشمی با استفاده از مایکروویو جریان مداوم و مایکروویو خانگی [دوره 3، شماره 4، 1394-95، صفحه 77-88]
  • سفتی بافت کاربرد شبکه عصبی مصنوعی جهت مدل‌سازی اثر آسکوربات کلسیم بر افزایش زمان ماندگاری قارچ دکمه‌ای [دوره 3، شماره 4، 1394-95، صفحه 27-34]
  • سمولینا بهبود ویژگی‌های کیفی، رئولوژیکی و حسی اسپاگتی تهیه شده از آرد نول با استفاده از گلوتن [دوره 3، شماره 1، 1394-95، صفحه 59-67]

ش

  • شاخص قهوه‌ای شدن ارزیابی پارامتر‌های رنگی، رطوبت و میزان انرژی مصرفی طی برشته کردن مغز بادام زمینی با استفاده از هوای داغ [دوره 3، شماره 3، 1394-95، صفحه 59-71]
  • شاخص قهوه‌ای شدن کاربرد شبکه عصبی مصنوعی جهت مدل‌سازی اثر آسکوربات کلسیم بر افزایش زمان ماندگاری قارچ دکمه‌ای [دوره 3، شماره 4، 1394-95، صفحه 27-34]
  • شاخص‌های رنگ کاربرد شبکه عصبی مصنوعی جهت مدل‌سازی اثر آسکوربات کلسیم بر افزایش زمان ماندگاری قارچ دکمه‌ای [دوره 3، شماره 4، 1394-95، صفحه 27-34]
  • شیر اسیدوفیلوس تاثیر پودر آب پنیر بر رشد لاکتوباسیلوس‌اسیدوفیلوس در شیر اسیدوفیلوس باز ساخته [دوره 3، شماره 1، 1394-95، صفحه 43-57]
  • شیر سویا ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، امولسیونی و رئولوژیکی سس مایونز حاوی شیر سویا و ژل آلوئه ورا [دوره 3، شماره 3، 1394-95، صفحه 73-83]
  • شلتوک مقایسه پارامتر‌های خشک شدن و خصوصیات کیفی شلتوک طارم هاشمی با استفاده از مایکروویو جریان مداوم و مایکروویو خانگی [دوره 3، شماره 4، 1394-95، صفحه 77-88]

ص

  • صمغ دانه مرو تأثیر میزان صمغ دانه مرو و ایزوله پروتئین سویا در پایداری امولسیون روغن در آب [دوره 3، شماره 2، 1394-95، صفحه 23-32]
  • صمغ دانه مرو بررسی اثرترکیبی صمغ دانه مرو و پروتئیین آب پنیر بر پایداری امولسیون روغن در آب با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 4، 1394-95، صفحه 47-56]
  • صمغ شاهی بررسی تأثیر پوشش خوراکی موسیلاژ دانه شاهی بر ماندگاری قارچ دکمه‌ای [دوره 3، شماره 4، 1394-95، صفحه 89-96]
  • صمغ قدومه شهری بررسی تغییرات رئولوژیکی صمغ قدومه‌شهری به عنوان تابعی از غلظت و فرآیند انجماد و مقایسه آن با صمغ تجاری زانتان [دوره 3، شماره 1، 1394-95، صفحه 33-42]

ض

  • ضایعات سیب مدل سازی و بهینه سازی پارامترهای فرایندی در تهیه نانو کپسول از عصاره پلی فنلی حاصل از پسماند صنعتی سیب [دوره 3، شماره 4، 1394-95، صفحه 1-13]

ع

  • عصاره پلی فنلی مدل سازی و بهینه سازی پارامترهای فرایندی در تهیه نانو کپسول از عصاره پلی فنلی حاصل از پسماند صنعتی سیب [دوره 3، شماره 4، 1394-95، صفحه 1-13]
  • عصاره‌های شاه توت و هویج بررسی تولید ماست رنگی فراسودمند غنی شده با عصاره‌های شاه توت، هویج [دوره 3، شماره 2، 1394-95، صفحه 53-64]
  • عصاره هلو بررسی رفتار جریان برشی پایای عصاره هلوی ایرانی: اثر غلظت و دما [دوره 3، شماره 2، 1394-95، صفحه 11-22]
  • عملیات حرارتی تعیین زمان بهینه پخت سبزیجات با کمک پردازش تصاویر دیجیتالی و اندازه گیری مختصات رنگی [دوره 3، شماره 3، 1394-95، صفحه 49-57]

غ

  • غلظت بررسی رفتار جریان برشی پایای عصاره هلوی ایرانی: اثر غلظت و دما [دوره 3، شماره 2، 1394-95، صفحه 11-22]
  • غنی‌سازی غنی‌سازی کیک اسفنجی با پودر قارچ دکمه‌ای خشک‌شده در سامانه مادون‌قرمز-هوای داغ [دوره 3، شماره 1، 1394-95، صفحه 1-9]
  • غنی‌سازی بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی کیک اسفنجی غنی شده با پودر سیب [دوره 3، شماره 3، 1394-95، صفحه 39-47]

ف

  • فراپالایش تاثیر مالتودکسترین حاصل از نشاسته ذرت بر ویژگیهای شیمیایی، حسی و ریزساختار پنیر سفید فراپالایشی کم چرب [دوره 3، شماره 3، 1394-95، صفحه 85-97]
  • فراصوت کاربرد سطح پاسخ در بهینه سازی استخراج روغن از مغز گردو و هسته میوه انبه با استفاده از امواج فراصوت [دوره 3، شماره 2، 1394-95، صفحه 1-10]
  • فرآیند گاز-حلال بررسی کارایی فرآیند گاز- حلال برای استخراج اسانس پوست دارچین و بذر زیره سبز [دوره 3، شماره 4، 1394-95، صفحه 15-25]
  • فرایند مکانیکی-گرمایی فناوری افت فشار کنترل شده ی سریع و کاربرد های آن [دوره 3، شماره 1، 1394-95، صفحه 93-103]
  • فنل کل بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی تخمیری آب پنیر- پسته با استفاده از استارتر کفیر [دوره 3، شماره 1، 1394-95، صفحه 69-84]

ق

  • قارچ دکمه‌ای غنی‌سازی کیک اسفنجی با پودر قارچ دکمه‌ای خشک‌شده در سامانه مادون‌قرمز-هوای داغ [دوره 3، شماره 1، 1394-95، صفحه 1-9]
  • قارچ دکمه‌ای بررسی تأثیر پوشش خوراکی موسیلاژ دانه شاهی بر ماندگاری قارچ دکمه‌ای [دوره 3، شماره 4، 1394-95، صفحه 89-96]

ک

  • کارایی میکروکپسوله شدن(MEE) و میکروسکوپ الکترونی(SEM) تعیین شرایط بهینه میکروکپسوله شدن روغن هسته انار با فناوری خشک کن پاششی [دوره 3، شماره 3، 1394-95، صفحه 25-38]
  • کازئینات سدیم بهینه سازی پایداری سیستم امولسیونی سس سالادِ حاوی برخی از هیدروکلوئیدها، در طی نگهداری سرد و منجمد توسط روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 2، 1394-95، صفحه 33-42]
  • کپک و مخمر اثر پودر مرزه خوزستانی بر کلی فرم ها و کپک و مخمر در پنیر محلی بروجرد [دوره 3، شماره 2، 1394-95، صفحه 77-87]
  • کربوکسی متیل سلولز بهینه سازی پایداری سیستم امولسیونی سس سالادِ حاوی برخی از هیدروکلوئیدها، در طی نگهداری سرد و منجمد توسط روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 2، 1394-95، صفحه 33-42]
  • کسر رطوبتی مقایسه پارامتر‌های خشک شدن و خصوصیات کیفی شلتوک طارم هاشمی با استفاده از مایکروویو جریان مداوم و مایکروویو خانگی [دوره 3، شماره 4، 1394-95، صفحه 77-88]
  • کیفیت میکروبی بررسی تولید ماست رنگی فراسودمند غنی شده با عصاره‌های شاه توت، هویج [دوره 3، شماره 2، 1394-95، صفحه 53-64]
  • کفیران بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی تخمیری آب پنیر- پسته با استفاده از استارتر کفیر [دوره 3، شماره 1، 1394-95، صفحه 69-84]
  • کیک اسفنجی غنی‌سازی کیک اسفنجی با پودر قارچ دکمه‌ای خشک‌شده در سامانه مادون‌قرمز-هوای داغ [دوره 3، شماره 1، 1394-95، صفحه 1-9]
  • کیک اسفنجی بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی کیک اسفنجی غنی شده با پودر سیب [دوره 3، شماره 3، 1394-95، صفحه 39-47]
  • کلی فرم اثر پودر مرزه خوزستانی بر کلی فرم ها و کپک و مخمر در پنیر محلی بروجرد [دوره 3، شماره 2، 1394-95، صفحه 77-87]
  • کنسانتره پروتئین‌های آب پنیر بهینه سازی پایداری سیستم امولسیونی سس سالادِ حاوی برخی از هیدروکلوئیدها، در طی نگهداری سرد و منجمد توسط روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 2، 1394-95، صفحه 33-42]

گ

  • گلوتن بهبود ویژگی‌های کیفی، رئولوژیکی و حسی اسپاگتی تهیه شده از آرد نول با استفاده از گلوتن [دوره 3، شماره 1، 1394-95، صفحه 59-67]
  • گندم دوروم بهبود ویژگی‌های کیفی، رئولوژیکی و حسی اسپاگتی تهیه شده از آرد نول با استفاده از گلوتن [دوره 3، شماره 1، 1394-95، صفحه 59-67]

ل

  • لیپوزوم تولید و ارزیابی نانولیپوزومهای حاوی نایسین و ناتامایسین به روش مظفری [دوره 3، شماره 1، 1394-95، صفحه 11-21]

م

  • مادون قرمز- هوای داغ بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی کیک اسفنجی غنی شده با پودر سیب [دوره 3، شماره 3، 1394-95، صفحه 39-47]
  • مادون‌قرمز-هوای داغ غنی‌سازی کیک اسفنجی با پودر قارچ دکمه‌ای خشک‌شده در سامانه مادون‌قرمز-هوای داغ [دوره 3، شماره 1، 1394-95، صفحه 1-9]
  • ماست رنگی فراسودمند بررسی تولید ماست رنگی فراسودمند غنی شده با عصاره‌های شاه توت، هویج [دوره 3، شماره 2، 1394-95، صفحه 53-64]
  • مالتودکسترین تاثیر مالتودکسترین حاصل از نشاسته ذرت بر ویژگیهای شیمیایی، حسی و ریزساختار پنیر سفید فراپالایشی کم چرب [دوره 3، شماره 3، 1394-95، صفحه 85-97]
  • محصولات ارگانیک کاربرد مدل لاجیت چندگانه در بررسی عوامل موثر بر اگاهی و مصرف محصولات غذایی ارگانیک مطالعه موردی مشهد [دوره 3، شماره 2، 1394-95، صفحه 89-99]
  • محلول نشاسته بررسی عددی اثرات درصد پری قوطی بر الگوی انتقال حرارت محلول نشاسته [دوره 3، شماره 3، 1394-95، صفحه 1-11]
  • مدلسازی بررسی رفتار جریان برشی پایای عصاره هلوی ایرانی: اثر غلظت و دما [دوره 3، شماره 2، 1394-95، صفحه 11-22]
  • مدل لاجیت چندگانه کاربرد مدل لاجیت چندگانه در بررسی عوامل موثر بر اگاهی و مصرف محصولات غذایی ارگانیک مطالعه موردی مشهد [دوره 3، شماره 2، 1394-95، صفحه 89-99]
  • مدل ماکسول بررسی تأثیر پیش تیمار پرتودهی گاما بر برخی ویژگی های کیفی و رئولوژیکی غده سیب زمینی [دوره 3، شماره 4، 1394-95، صفحه 65-75]
  • مرزه خوزستانی اثر پودر مرزه خوزستانی بر کلی فرم ها و کپک و مخمر در پنیر محلی بروجرد [دوره 3، شماره 2، 1394-95، صفحه 77-87]
  • مصرف کاربرد مدل لاجیت چندگانه در بررسی عوامل موثر بر اگاهی و مصرف محصولات غذایی ارگانیک مطالعه موردی مشهد [دوره 3، شماره 2، 1394-95، صفحه 89-99]
  • مغز بادام زمینی ارزیابی پارامتر‌های رنگی، رطوبت و میزان انرژی مصرفی طی برشته کردن مغز بادام زمینی با استفاده از هوای داغ [دوره 3، شماره 3، 1394-95، صفحه 59-71]
  • مغزگردو درجه بندی مغز گردو براساس اندازه و رنگ با استفاده از پردازش تصویر [دوره 3، شماره 4، 1394-95، صفحه 35-46]
  • مغز گردو کاربرد سطح پاسخ در بهینه سازی استخراج روغن از مغز گردو و هسته میوه انبه با استفاده از امواج فراصوت [دوره 3، شماره 2، 1394-95، صفحه 1-10]
  • میکرواستخراج مایع- مایع اندازه‌گیری مقادیر جزئی سرب و کادمیوم در شیرهای پاستوریزه و استریلیزه به روش میکرو استخراج مایع مایع پخشی بر اساس شناورسازی قطره آلی منجمد و دستگاه اسپکترومتری جذب اتمی الکتروترمال [دوره 3، شماره 3، 1394-95، صفحه 99-109]
  • میکروکپسول دار کردن تعیین شرایط بهینه میکروکپسوله شدن روغن هسته انار با فناوری خشک کن پاششی [دوره 3، شماره 3، 1394-95، صفحه 25-38]
  • مولفه رنگی درجه بندی مغز گردو براساس اندازه و رنگ با استفاده از پردازش تصویر [دوره 3، شماره 4، 1394-95، صفحه 35-46]

ن

  • نان باگت تاثیر پوسته مغز فندق روی خواص کیفی و ارگانولپتیکی نان باگت [دوره 3، شماره 1، 1394-95، صفحه 85-92]
  • نان تُست بررسی تاثیر پوره کدو سبز بر ویژگی‌های نان تُست خمیرترشی [دوره 3، شماره 2، 1394-95، صفحه 43-52]
  • نانو کپسول کردن مدل سازی و بهینه سازی پارامترهای فرایندی در تهیه نانو کپسول از عصاره پلی فنلی حاصل از پسماند صنعتی سیب [دوره 3، شماره 4، 1394-95، صفحه 1-13]

و

  • ویتامین ث کاربرد شبکه عصبی مصنوعی جهت مدل‌سازی اثر آسکوربات کلسیم بر افزایش زمان ماندگاری قارچ دکمه‌ای [دوره 3، شماره 4، 1394-95، صفحه 27-34]

ه

  • هیدروفلوروکربن بررسی کارایی فرآیند گاز- حلال برای استخراج اسانس پوست دارچین و بذر زیره سبز [دوره 3، شماره 4، 1394-95، صفحه 15-25]
  • هرشل- بالکلی تأثیر میزان صمغ دانه مرو و ایزوله پروتئین سویا در پایداری امولسیون روغن در آب [دوره 3، شماره 2، 1394-95، صفحه 23-32]
  • هسته انبه کاربرد سطح پاسخ در بهینه سازی استخراج روغن از مغز گردو و هسته میوه انبه با استفاده از امواج فراصوت [دوره 3، شماره 2، 1394-95، صفحه 1-10]