نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آزمون الک توسعه و ارزیابی الگوریتم پردازش تصویر برای دانه بندی کریستال های شکر سفید [دوره 8، شماره 1، 1399-1400، صفحه 97-110]
  • آستاگزانتین بهینه سازی ریزپوشانی و بررسی پایداری عصاره پوسته میگو غنی از آستاگزانتین [دوره 8، شماره 4، 1399-1400، صفحه 469-484]
  • آلژینات کلسیم بررسی اثر استفاده از پوشش خوراکی زیست فعال پروبیوتیک بر ویژگی های کیفی میوه توت فرنگی تازه [دوره 8، شماره 4، 1399-1400، صفحه 443-456]
  • آنالیز uv-vis اثر فناوری مادون‌قرمز پالسی بر شاخص های کیفی و رنگ زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 3، 1399-1400، صفحه 349-363]
  • آنتی اکسیدان ارزیابی حسی آب‌میوه توت‌فرنگی توسط منطق فازی و بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی آن طی نگهداری انجمادی [دوره 8، شماره 1، 1399-1400، صفحه 111-128]
  • آنتی بیوتیک ساخت و پیاده سازی یک زیست حسگر به منظور ارزیابی سلامت در شیر خام [دوره 8، شماره 4، 1399-1400، صفحه 457-468]
  • آنتوسیانین ارزیابی اثر پیش‌تیمار ضدعفونی و اتمسفر نسبی دی‌اکسید کربن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی زرشک تازه در طول دوره انبارداری [دوره 8، شماره 2، 1399-1400، صفحه 199-219]

ا

  • اتمسفر تغییر یافته ارزیابی اثر پیش‌تیمار ضدعفونی و اتمسفر نسبی دی‌اکسید کربن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی زرشک تازه در طول دوره انبارداری [دوره 8، شماره 2، 1399-1400، صفحه 199-219]
  • ارزیابی حسی ارزیابی حسی آب‌میوه توت‌فرنگی توسط منطق فازی و بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی آن طی نگهداری انجمادی [دوره 8، شماره 1، 1399-1400، صفحه 111-128]
  • اسانس تأثیر شرایط مختلف خشک کردن برضریب پخش رطوبت مؤثر، انرژی مصرفی و راندمان استخراج اسانس بادرنجبویه [دوره 8، شماره 1، 1399-1400، صفحه 129-138]
  • استخراج اهمیک بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پودر نوشیدنی عصاره خاکشیر به دست آمده با روش اهمیک [دوره 8، شماره 3، 1399-1400، صفحه 309-324]
  • استخراج متوالی با حلال بررسی پیش ‌فرایندبرگ چای سیاه با امواج میکروویو و فراصوت برای استخراج ترکیبات موثره [دوره 8، شماره 2، 1399-1400، صفحه 221-234]
  • اسید لاکتیک باکتری ها بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی زیتون های سبز تهیه شده به روش تیمار قلیایی [دوره 8، شماره 4، 1399-1400، صفحه 431-442]
  • افت وزن بهینه‌سازی پوشش خوراکی بر پایه نشاسته سیب‌زمینی اصلاح شده و روغن سبوس برنج و بررسی تأثیر آن بر ماندگاری انگور رقم عسگری [دوره 8، شماره 2، 1399-1400، صفحه 273-294]
  • اکستروژن بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی باکتری لاکتوباسیلوس روتری ریزدرون پوشانی شده دو لایه با آلژینات سدیم و صمغ بنه [دوره 8، شماره 4، 1399-1400، صفحه 399-414]
  • اکسیداسیون امکان سنجی سس تولید مایونز بدون نگهدارنده به کمک فراصوت: بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی محصول در زمان نگهداری [دوره 8، شماره 1، 1399-1400، صفحه 139-156]
  • اکسید روی بررسی تاثیر بسته‌ حاوی نانوذرات دی‌اکسید تیتانیوم و اکسید روی بر ماندگاری و تغییرات کیفی سیب و انگور [دوره 8، شماره 1، 1399-1400، صفحه 63-82]
  • الگوریتم ازدحام ذرات چند هدفه بهینه یابی شرایط هموژنیزاسیون فراصوت خامه شیر شتر با استفاده از الگوریتم ازدحام ذرات چند هدفه [دوره 8، شماره 1، 1399-1400، صفحه 47-62]
  • الگوریتم پردازش تصویر توسعه و ارزیابی الگوریتم پردازش تصویر برای دانه بندی کریستال های شکر سفید [دوره 8، شماره 1، 1399-1400، صفحه 97-110]
  • الگوریتم تپه‌نوردی بهینه یابی شرایط هموژنیزاسیون فراصوت خامه شیر شتر با استفاده از الگوریتم ازدحام ذرات چند هدفه [دوره 8، شماره 1، 1399-1400، صفحه 47-62]
  • الگوریتم تصحیح نور طراحی و ساخت سامانه تشخیص خودکار عیوب پرتقال با استفاده از الگوریتم تصحیح نور تطبیقی [دوره 8، شماره 1، 1399-1400، صفحه 13-28]
  • انجماد ارزیابی حسی آب‌میوه توت‌فرنگی توسط منطق فازی و بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی آن طی نگهداری انجمادی [دوره 8، شماره 1، 1399-1400، صفحه 111-128]
  • اندازه ذرات بهینه یابی شرایط هموژنیزاسیون فراصوت خامه شیر شتر با استفاده از الگوریتم ازدحام ذرات چند هدفه [دوره 8، شماره 1، 1399-1400، صفحه 47-62]
  • انرژی مصرفی تأثیر شرایط مختلف خشک کردن برضریب پخش رطوبت مؤثر، انرژی مصرفی و راندمان استخراج اسانس بادرنجبویه [دوره 8، شماره 1، 1399-1400، صفحه 129-138]
  • انگور بهینه‌سازی پوشش خوراکی بر پایه نشاسته سیب‌زمینی اصلاح شده و روغن سبوس برنج و بررسی تأثیر آن بر ماندگاری انگور رقم عسگری [دوره 8، شماره 2، 1399-1400، صفحه 273-294]

ب

  • بادرنجبویه تأثیر شرایط مختلف خشک کردن برضریب پخش رطوبت مؤثر، انرژی مصرفی و راندمان استخراج اسانس بادرنجبویه [دوره 8، شماره 1، 1399-1400، صفحه 129-138]
  • بافت بهینه یابی شرایط هموژنیزاسیون فراصوت خامه شیر شتر با استفاده از الگوریتم ازدحام ذرات چند هدفه [دوره 8، شماره 1، 1399-1400، صفحه 47-62]
  • برگ چای سیاه بررسی پیش ‌فرایندبرگ چای سیاه با امواج میکروویو و فراصوت برای استخراج ترکیبات موثره [دوره 8، شماره 2، 1399-1400، صفحه 221-234]
  • بسته‌بندی ارزیابی اثر پیش‌تیمار ضدعفونی و اتمسفر نسبی دی‌اکسید کربن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی زرشک تازه در طول دوره انبارداری [دوره 8، شماره 2، 1399-1400، صفحه 199-219]
  • بسته‌بندی فعال بررسی تاثیر بسته‌ حاوی نانوذرات دی‌اکسید تیتانیوم و اکسید روی بر ماندگاری و تغییرات کیفی سیب و انگور [دوره 8، شماره 1، 1399-1400، صفحه 63-82]
  • بسته‌بندی موادغذایی ساخت و توصیف فیلم های زیست کامپوزیت بر پایه کربوکسی متیل سلولز/پلی وینیل الکل/ژلاتین ماهی جهت اهداف بسته بندی مواد غذایی [دوره 8، شماره 3، 1399-1400، صفحه 383-398]
  • بینایی ماشین طراحی و ساخت سامانه تشخیص خودکار عیوب پرتقال با استفاده از الگوریتم تصحیح نور تطبیقی [دوره 8، شماره 1، 1399-1400، صفحه 13-28]
  • بنزوات سدیم پیاده سازی یک سامانه پرتابل زبان الکترونیک به منظور تشخیص تقلب بنزوات سدیم در رب گوجه‌فرنگی [دوره 8، شماره 2، 1399-1400، صفحه 295-308]
  • بهینه سازی بهینه سازی اثر همزمان تغییر عوامل موثر بر رنگبری بر کیفیت روغن آفتابگردان به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 1، 1399-1400، صفحه 83-95]
  • بهینه‌سازی بهینه‌سازی پوشش خوراکی بر پایه نشاسته سیب‌زمینی اصلاح شده و روغن سبوس برنج و بررسی تأثیر آن بر ماندگاری انگور رقم عسگری [دوره 8، شماره 2، 1399-1400، صفحه 273-294]

پ

  • پرتو مادون قرمز پالسی اثر فناوری مادون‌قرمز پالسی بر شاخص های کیفی و رنگ زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 3، 1399-1400، صفحه 349-363]
  • پردازش تصویر پیش‌بینی برخی خواص کیفی ارقام مختلف برنج سفید با استفاده از فناوری پردازش تصویر [دوره 8، شماره 1، 1399-1400، صفحه 1-11]
  • پردازش تصویر طراحی و ساخت سامانه تشخیص خودکار عیوب پرتقال با استفاده از الگوریتم تصحیح نور تطبیقی [دوره 8، شماره 1، 1399-1400، صفحه 13-28]
  • پروبیوتیک فیلم ها و پوشش های حاوی میکروارگانیسم های پروبیوتیک: رویکردی جدید جهت تولید فراورده های پروبیوتیک [دوره 8، شماره 2، 1399-1400، صفحه 173-197]
  • پروبیوتیک بررسی اثر استفاده از پوشش خوراکی زیست فعال پروبیوتیک بر ویژگی های کیفی میوه توت فرنگی تازه [دوره 8، شماره 4، 1399-1400، صفحه 443-456]
  • پروفایل اسیدهای چرب امکان سنجی سس تولید مایونز بدون نگهدارنده به کمک فراصوت: بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی محصول در زمان نگهداری [دوره 8، شماره 1، 1399-1400، صفحه 139-156]
  • پیش فرآیند با امواج فراصوت بررسی پیش ‌فرایندبرگ چای سیاه با امواج میکروویو و فراصوت برای استخراج ترکیبات موثره [دوره 8، شماره 2، 1399-1400، صفحه 221-234]
  • پیش فرآیند با امواج میکروویو بررسی پیش ‌فرایندبرگ چای سیاه با امواج میکروویو و فراصوت برای استخراج ترکیبات موثره [دوره 8، شماره 2، 1399-1400، صفحه 221-234]
  • پیکروکروسین اثر فناوری مادون‌قرمز پالسی بر شاخص های کیفی و رنگ زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 3، 1399-1400، صفحه 349-363]
  • پلی‌وینیل‌الکل ساخت و توصیف فیلم های زیست کامپوزیت بر پایه کربوکسی متیل سلولز/پلی وینیل الکل/ژلاتین ماهی جهت اهداف بسته بندی مواد غذایی [دوره 8، شماره 3، 1399-1400، صفحه 383-398]
  • پوشش خوراکی بهینه‌سازی پوشش خوراکی بر پایه نشاسته سیب‌زمینی اصلاح شده و روغن سبوس برنج و بررسی تأثیر آن بر ماندگاری انگور رقم عسگری [دوره 8، شماره 2، 1399-1400، صفحه 273-294]
  • پوشش خوراکی بررسی اثر استفاده از پوشش خوراکی زیست فعال پروبیوتیک بر ویژگی های کیفی میوه توت فرنگی تازه [دوره 8، شماره 4، 1399-1400، صفحه 443-456]

ت

  • ترکیبات فلاونوئیدی بررسی پیش ‌فرایندبرگ چای سیاه با امواج میکروویو و فراصوت برای استخراج ترکیبات موثره [دوره 8، شماره 2، 1399-1400، صفحه 221-234]
  • ترکیبات فنلی بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پودر نوشیدنی عصاره خاکشیر به دست آمده با روش اهمیک [دوره 8، شماره 3، 1399-1400، صفحه 309-324]
  • ترکیبات فنلی کل بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی زیتون های سبز تهیه شده به روش تیمار قلیایی [دوره 8، شماره 4، 1399-1400، صفحه 431-442]
  • ترکیبات فنولی بررسی پیش ‌فرایندبرگ چای سیاه با امواج میکروویو و فراصوت برای استخراج ترکیبات موثره [دوره 8، شماره 2، 1399-1400، صفحه 221-234]
  • تعیین اندازه ذرات توسعه و ارزیابی الگوریتم پردازش تصویر برای دانه بندی کریستال های شکر سفید [دوره 8، شماره 1، 1399-1400، صفحه 97-110]
  • تقلب پیاده سازی یک سامانه پرتابل زبان الکترونیک به منظور تشخیص تقلب بنزوات سدیم در رب گوجه‌فرنگی [دوره 8، شماره 2، 1399-1400، صفحه 295-308]
  • تک‌دانه‌های برنج پیش‌بینی برخی خواص کیفی ارقام مختلف برنج سفید با استفاده از فناوری پردازش تصویر [دوره 8، شماره 1، 1399-1400، صفحه 1-11]
  • تیمار قلیایی بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی زیتون های سبز تهیه شده به روش تیمار قلیایی [دوره 8، شماره 4، 1399-1400، صفحه 431-442]
  • توت فرنگی بررسی اثر استفاده از پوشش خوراکی زیست فعال پروبیوتیک بر ویژگی های کیفی میوه توت فرنگی تازه [دوره 8، شماره 4، 1399-1400، صفحه 443-456]
  • توت‌فرنگی ارزیابی حسی آب‌میوه توت‌فرنگی توسط منطق فازی و بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی آن طی نگهداری انجمادی [دوره 8، شماره 1، 1399-1400، صفحه 111-128]
  • تولید اختصاصی بررسی متغیرهای فرآیندی در چاپ سه بعدی شکلات [دوره 8، شماره 2، 1399-1400، صفحه 157-172]

چ

  • چاپ سه بعدی بررسی متغیرهای فرآیندی در چاپ سه بعدی شکلات [دوره 8، شماره 2، 1399-1400، صفحه 157-172]
  • چاپ سه بعدی شکلات بررسی متغیرهای فرآیندی در چاپ سه بعدی شکلات [دوره 8، شماره 2، 1399-1400، صفحه 157-172]

ح

  • حرارت دهی اهمیک بررسی تاثیر فرآیند حرارتی اهمیک بر خواص حرارتی غلاف لوبیا سبز [دوره 8، شماره 1، 1399-1400، صفحه 29-45]
  • حسگر استوانه‌ای بررسی امکان تشخیص انواع قند محلول با استفاده از یک حسگر تشدیدگر دی الکتریک [دوره 8، شماره 4، 1399-1400، صفحه 415-429]
  • حسگر زیستی ساخت و پیاده سازی یک زیست حسگر به منظور ارزیابی سلامت در شیر خام [دوره 8، شماره 4، 1399-1400، صفحه 457-468]

خ

  • خامه شیر شتر بهینه یابی شرایط هموژنیزاسیون فراصوت خامه شیر شتر با استفاده از الگوریتم ازدحام ذرات چند هدفه [دوره 8، شماره 1، 1399-1400، صفحه 47-62]
  • خرابی پرتقال طراحی و ساخت سامانه تشخیص خودکار عیوب پرتقال با استفاده از الگوریتم تصحیح نور تطبیقی [دوره 8، شماره 1، 1399-1400، صفحه 13-28]
  • خرفه بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی پودر عصاره آبی ریزپوشانی شده خرفه با روش خشک کردن پاششی [دوره 8، شماره 3، 1399-1400، صفحه 325-335]
  • خشک کردن پاششی بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پودر نوشیدنی عصاره خاکشیر به دست آمده با روش اهمیک [دوره 8، شماره 3، 1399-1400، صفحه 309-324]
  • خشک کردن پاششی بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی پودر عصاره آبی ریزپوشانی شده خرفه با روش خشک کردن پاششی [دوره 8، شماره 3، 1399-1400، صفحه 325-335]
  • خشک کن تأثیر شرایط مختلف خشک کردن برضریب پخش رطوبت مؤثر، انرژی مصرفی و راندمان استخراج اسانس بادرنجبویه [دوره 8، شماره 1، 1399-1400، صفحه 129-138]
  • خواص فیزیکوشیمیایی بررسی تاثیر بسته‌ حاوی نانوذرات دی‌اکسید تیتانیوم و اکسید روی بر ماندگاری و تغییرات کیفی سیب و انگور [دوره 8، شماره 1، 1399-1400، صفحه 63-82]
  • خواص فیزیکوشیمیایی بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی پودر عصاره آبی ریزپوشانی شده خرفه با روش خشک کردن پاششی [دوره 8، شماره 3، 1399-1400، صفحه 325-335]
  • خواص کیفی پیش‌بینی برخی خواص کیفی ارقام مختلف برنج سفید با استفاده از فناوری پردازش تصویر [دوره 8، شماره 1، 1399-1400، صفحه 1-11]

د

  • دی‌اکسید تیتانیوم بررسی تاثیر بسته‌ حاوی نانوذرات دی‌اکسید تیتانیوم و اکسید روی بر ماندگاری و تغییرات کیفی سیب و انگور [دوره 8، شماره 1، 1399-1400، صفحه 63-82]
  • دانه‌های خاکشیر بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پودر نوشیدنی عصاره خاکشیر به دست آمده با روش اهمیک [دوره 8، شماره 3، 1399-1400، صفحه 309-324]
  • درون‌پوشانی افزودن عصاره‌ی درون‌پوشانی‌شده برگ گیاه کوله‌خاس (Ruscus hyrcanus L.) به منظور بهبود زمان ماندگاری کیک روغنی [دوره 8، شماره 3، 1399-1400، صفحه 365-382]

ر

  • رب گوجه‌فرنگی پیاده سازی یک سامانه پرتابل زبان الکترونیک به منظور تشخیص تقلب بنزوات سدیم در رب گوجه‌فرنگی [دوره 8، شماره 2، 1399-1400، صفحه 295-308]
  • ریزپوشانی بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی پودر عصاره آبی ریزپوشانی شده خرفه با روش خشک کردن پاششی [دوره 8، شماره 3، 1399-1400، صفحه 325-335]
  • ریزدرون‌پوشانی بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی باکتری لاکتوباسیلوس روتری ریزدرون پوشانی شده دو لایه با آلژینات سدیم و صمغ بنه [دوره 8، شماره 4، 1399-1400، صفحه 399-414]
  • رفتار تیکسوتروپ بررسی رفتار رئولوژیکی وابسته به زمان (تیکسوتروپ) صمغ دانه مرو در حضور برخی نمک‌ها و قندها [دوره 8، شماره 2، 1399-1400، صفحه 235-252]
  • رنگبری بهینه سازی اثر همزمان تغییر عوامل موثر بر رنگبری بر کیفیت روغن آفتابگردان به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 1، 1399-1400، صفحه 83-95]
  • روغن آفتابگردان بهینه سازی اثر همزمان تغییر عوامل موثر بر رنگبری بر کیفیت روغن آفتابگردان به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 1، 1399-1400، صفحه 83-95]
  • روغن سبوس برنج بهینه‌سازی پوشش خوراکی بر پایه نشاسته سیب‌زمینی اصلاح شده و روغن سبوس برنج و بررسی تأثیر آن بر ماندگاری انگور رقم عسگری [دوره 8، شماره 2، 1399-1400، صفحه 273-294]
  • رئولوژی بررسی رفتار رئولوژیکی وابسته به زمان (تیکسوتروپ) صمغ دانه مرو در حضور برخی نمک‌ها و قندها [دوره 8، شماره 2، 1399-1400، صفحه 235-252]

ز

  • زبان الکترونیک پیاده سازی یک سامانه پرتابل زبان الکترونیک به منظور تشخیص تقلب بنزوات سدیم در رب گوجه‌فرنگی [دوره 8، شماره 2، 1399-1400، صفحه 295-308]
  • زیتون رقم زرد بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی زیتون های سبز تهیه شده به روش تیمار قلیایی [دوره 8، شماره 4، 1399-1400، صفحه 431-442]
  • زرشک تهیه پودر زرشک تولیدی به روش کف‌پوشی و اثر دمای خشک کن بر ویژگی‌های آن [دوره 8، شماره 2، 1399-1400، صفحه 253-272]
  • زعفران اثر فناوری مادون‌قرمز پالسی بر شاخص های کیفی و رنگ زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 3، 1399-1400، صفحه 349-363]
  • زمان ماندگاری ارزیابی اثر پیش‌تیمار ضدعفونی و اتمسفر نسبی دی‌اکسید کربن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی زرشک تازه در طول دوره انبارداری [دوره 8، شماره 2، 1399-1400، صفحه 199-219]
  • زمان نگهداری امکان سنجی سس تولید مایونز بدون نگهدارنده به کمک فراصوت: بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی محصول در زمان نگهداری [دوره 8، شماره 1، 1399-1400، صفحه 139-156]
  • زنده مانی فیلم ها و پوشش های حاوی میکروارگانیسم های پروبیوتیک: رویکردی جدید جهت تولید فراورده های پروبیوتیک [دوره 8، شماره 2، 1399-1400، صفحه 173-197]

ژ

  • ژلاتین ماهی ساخت و توصیف فیلم های زیست کامپوزیت بر پایه کربوکسی متیل سلولز/پلی وینیل الکل/ژلاتین ماهی جهت اهداف بسته بندی مواد غذایی [دوره 8، شماره 3، 1399-1400، صفحه 383-398]

س

  • سافرانال اثر فناوری مادون‌قرمز پالسی بر شاخص های کیفی و رنگ زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 3، 1399-1400، صفحه 349-363]

ش

  • شیر ساخت و پیاده سازی یک زیست حسگر به منظور ارزیابی سلامت در شیر خام [دوره 8، شماره 4، 1399-1400، صفحه 457-468]
  • شکر سفید توسعه و ارزیابی الگوریتم پردازش تصویر برای دانه بندی کریستال های شکر سفید [دوره 8، شماره 1، 1399-1400، صفحه 97-110]
  • شکلات بررسی متغیرهای فرآیندی در چاپ سه بعدی شکلات [دوره 8، شماره 2، 1399-1400، صفحه 157-172]

ص

  • صمغ بنه بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی باکتری لاکتوباسیلوس روتری ریزدرون پوشانی شده دو لایه با آلژینات سدیم و صمغ بنه [دوره 8، شماره 4، 1399-1400، صفحه 399-414]
  • صمغ دانه ریحان و پودر سفیده تخم مرغ تهیه پودر زرشک تولیدی به روش کف‌پوشی و اثر دمای خشک کن بر ویژگی‌های آن [دوره 8، شماره 2، 1399-1400، صفحه 253-272]
  • صمغ دانه مرو بررسی رفتار رئولوژیکی وابسته به زمان (تیکسوتروپ) صمغ دانه مرو در حضور برخی نمک‌ها و قندها [دوره 8، شماره 2، 1399-1400، صفحه 235-252]

ض

  • ضریب انتشار حرارتی بررسی تاثیر فرآیند حرارتی اهمیک بر خواص حرارتی غلاف لوبیا سبز [دوره 8، شماره 1، 1399-1400، صفحه 29-45]
  • ضریب پخش رطوبت مؤثر تأثیر شرایط مختلف خشک کردن برضریب پخش رطوبت مؤثر، انرژی مصرفی و راندمان استخراج اسانس بادرنجبویه [دوره 8، شماره 1، 1399-1400، صفحه 129-138]
  • ضریب هدایت حرارتی بررسی تاثیر فرآیند حرارتی اهمیک بر خواص حرارتی غلاف لوبیا سبز [دوره 8، شماره 1، 1399-1400، صفحه 29-45]

ط

  • طرح مخلوط بهینه سازی ریزپوشانی و بررسی پایداری عصاره پوسته میگو غنی از آستاگزانتین [دوره 8، شماره 4، 1399-1400، صفحه 469-484]
  • طیف سنجی امپدانس الکتروشیمیایی ساخت و پیاده سازی یک زیست حسگر به منظور ارزیابی سلامت در شیر خام [دوره 8، شماره 4، 1399-1400، صفحه 457-468]
  • طیف‌نگاری توان دی‌الکتریک بررسی امکان تشخیص انواع قند محلول با استفاده از یک حسگر تشدیدگر دی الکتریک [دوره 8، شماره 4، 1399-1400، صفحه 415-429]

ع

  • عمر انبارمانی بررسی تاثیر بسته‌ حاوی نانوذرات دی‌اکسید تیتانیوم و اکسید روی بر ماندگاری و تغییرات کیفی سیب و انگور [دوره 8، شماره 1، 1399-1400، صفحه 63-82]

ف

  • فراصوت بهینه یابی شرایط هموژنیزاسیون فراصوت خامه شیر شتر با استفاده از الگوریتم ازدحام ذرات چند هدفه [دوره 8، شماره 1، 1399-1400، صفحه 47-62]
  • فراصوت امکان سنجی سس تولید مایونز بدون نگهدارنده به کمک فراصوت: بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی محصول در زمان نگهداری [دوره 8، شماره 1، 1399-1400، صفحه 139-156]
  • فعالیت آنتی اکسیدانی بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی پودر عصاره آبی ریزپوشانی شده خرفه با روش خشک کردن پاششی [دوره 8، شماره 3، 1399-1400، صفحه 325-335]
  • فعالیت آنتی‌اکسیدانی ارزیابی اثر پیش‌تیمار ضدعفونی و اتمسفر نسبی دی‌اکسید کربن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی زرشک تازه در طول دوره انبارداری [دوره 8، شماره 2، 1399-1400، صفحه 199-219]
  • فعالیت آنتی‌اکسیدانی بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پودر نوشیدنی عصاره خاکشیر به دست آمده با روش اهمیک [دوره 8، شماره 3، 1399-1400، صفحه 309-324]
  • فیلم زیست‌تخریب‌پذیر ساخت و توصیف فیلم های زیست کامپوزیت بر پایه کربوکسی متیل سلولز/پلی وینیل الکل/ژلاتین ماهی جهت اهداف بسته بندی مواد غذایی [دوره 8، شماره 3، 1399-1400، صفحه 383-398]
  • فیلم و پوشش فیلم ها و پوشش های حاوی میکروارگانیسم های پروبیوتیک: رویکردی جدید جهت تولید فراورده های پروبیوتیک [دوره 8، شماره 2، 1399-1400، صفحه 173-197]

ق

  • قند بررسی امکان تشخیص انواع قند محلول با استفاده از یک حسگر تشدیدگر دی الکتریک [دوره 8، شماره 4، 1399-1400، صفحه 415-429]
  • قندهای احیاء کننده بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی زیتون های سبز تهیه شده به روش تیمار قلیایی [دوره 8، شماره 4، 1399-1400، صفحه 431-442]

ک

  • کربوکسی‌متیل سلولز ساخت و توصیف فیلم های زیست کامپوزیت بر پایه کربوکسی متیل سلولز/پلی وینیل الکل/ژلاتین ماهی جهت اهداف بسته بندی مواد غذایی [دوره 8، شماره 3، 1399-1400، صفحه 383-398]
  • کروسین اثر فناوری مادون‌قرمز پالسی بر شاخص های کیفی و رنگ زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 8، شماره 3، 1399-1400، صفحه 349-363]
  • کف‌پوشی تهیه پودر زرشک تولیدی به روش کف‌پوشی و اثر دمای خشک کن بر ویژگی‌های آن [دوره 8، شماره 2، 1399-1400، صفحه 253-272]
  • کیک روغنی افزودن عصاره‌ی درون‌پوشانی‌شده برگ گیاه کوله‌خاس (Ruscus hyrcanus L.) به منظور بهبود زمان ماندگاری کیک روغنی [دوره 8، شماره 3، 1399-1400، صفحه 365-382]
  • کوله‌خاس افزودن عصاره‌ی درون‌پوشانی‌شده برگ گیاه کوله‌خاس (Ruscus hyrcanus L.) به منظور بهبود زمان ماندگاری کیک روغنی [دوره 8، شماره 3، 1399-1400، صفحه 365-382]

گ

  • گرمای ویژه بررسی تاثیر فرآیند حرارتی اهمیک بر خواص حرارتی غلاف لوبیا سبز [دوره 8، شماره 1، 1399-1400، صفحه 29-45]

ل

  • لاکتوباسیلوس روتری بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی باکتری لاکتوباسیلوس روتری ریزدرون پوشانی شده دو لایه با آلژینات سدیم و صمغ بنه [دوره 8، شماره 4، 1399-1400، صفحه 399-414]
  • لوبیا سبز بررسی تاثیر فرآیند حرارتی اهمیک بر خواص حرارتی غلاف لوبیا سبز [دوره 8، شماره 1، 1399-1400، صفحه 29-45]

م

  • ماشین بینایی توسعه و ارزیابی الگوریتم پردازش تصویر برای دانه بندی کریستال های شکر سفید [دوره 8، شماره 1، 1399-1400، صفحه 97-110]
  • مالتودکسترین بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی پودر عصاره آبی ریزپوشانی شده خرفه با روش خشک کردن پاششی [دوره 8، شماره 3، 1399-1400، صفحه 325-335]
  • مالتودکسترین بهینه سازی ریزپوشانی و بررسی پایداری عصاره پوسته میگو غنی از آستاگزانتین [دوره 8، شماره 4، 1399-1400، صفحه 469-484]
  • مالتودکسترین-صمغ عربی افزودن عصاره‌ی درون‌پوشانی‌شده برگ گیاه کوله‌خاس (Ruscus hyrcanus L.) به منظور بهبود زمان ماندگاری کیک روغنی [دوره 8، شماره 3، 1399-1400، صفحه 365-382]
  • مایونز کم چرب امکان سنجی سس تولید مایونز بدون نگهدارنده به کمک فراصوت: بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی محصول در زمان نگهداری [دوره 8، شماره 1، 1399-1400، صفحه 139-156]
  • مدت ماندگاری افزودن عصاره‌ی درون‌پوشانی‌شده برگ گیاه کوله‌خاس (Ruscus hyrcanus L.) به منظور بهبود زمان ماندگاری کیک روغنی [دوره 8، شماره 3، 1399-1400، صفحه 365-382]
  • مدلسازی بررسی رفتار رئولوژیکی وابسته به زمان (تیکسوتروپ) صمغ دانه مرو در حضور برخی نمک‌ها و قندها [دوره 8، شماره 2، 1399-1400، صفحه 235-252]
  • میکروارگانیسم فیلم ها و پوشش های حاوی میکروارگانیسم های پروبیوتیک: رویکردی جدید جهت تولید فراورده های پروبیوتیک [دوره 8، شماره 2، 1399-1400، صفحه 173-197]
  • منطق فازی ارزیابی حسی آب‌میوه توت‌فرنگی توسط منطق فازی و بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی آن طی نگهداری انجمادی [دوره 8، شماره 1، 1399-1400، صفحه 111-128]
  • موادغذایی فیلم ها و پوشش های حاوی میکروارگانیسم های پروبیوتیک: رویکردی جدید جهت تولید فراورده های پروبیوتیک [دوره 8، شماره 2، 1399-1400، صفحه 173-197]

ن

  • نانوذرات طلا ساخت و پیاده سازی یک زیست حسگر به منظور ارزیابی سلامت در شیر خام [دوره 8، شماره 4، 1399-1400، صفحه 457-468]
  • نشاسته اصلاح شده بهینه سازی ریزپوشانی و بررسی پایداری عصاره پوسته میگو غنی از آستاگزانتین [دوره 8، شماره 4، 1399-1400، صفحه 469-484]
  • نشاسته سیب‌زمینی بهینه‌سازی پوشش خوراکی بر پایه نشاسته سیب‌زمینی اصلاح شده و روغن سبوس برنج و بررسی تأثیر آن بر ماندگاری انگور رقم عسگری [دوره 8، شماره 2، 1399-1400، صفحه 273-294]
  • نیمه عمر بهینه سازی ریزپوشانی و بررسی پایداری عصاره پوسته میگو غنی از آستاگزانتین [دوره 8، شماره 4، 1399-1400، صفحه 469-484]