نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آب انگور بررسی اثرات نوع الکترود و گرادیان ولتاژ بر تغلیظ آب انگور به روش گرمایش اهمی [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 417-431]
  • آبمیوه طراحی ساخت و ارزیابی سامانه فرآوری مایعات به‌صورت پیوسته با تکنولوژی مایکروویو [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 611-625]
  • آب نارنج بررسی تاثیر عوامل فیزیکی بر عملکرد فرآیند حرارتی اهمیک در فرآوری آب نارنج [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 1-15]
  • آب هویج رفتار گرمایش اهمیک آب هویج متاثر از نوع الکترود و گرادیان ولتاژ [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 31-40]
  • آلوئه‌ورا تخمین غیرمستقیم تغییرات جرم و نسبت شکلی گوجه‌‌فرنگی‌های گیلاسی پوشش‌دار شده با‌ ژل آلوئه‌ورا به کمک تکنیک پردازش تصویر [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 551-565]
  • آنالیز صدا تجزیه و تحلیل صدای حاصل از اعمال ضربه به میوه انار به منظور تعیین رسیدگی [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 347-363]
  • آنالیز مولفه‌های اصلی (PCA) استفاده از بینایی کامپیوتر در تشخیص غیر مخرب تقلبات شیره انگور [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 479-495]
  • آهنگ ثابت خشک شدن بررسی اثر پیش تیمارهای فراصوت و روش های مختلف خشک کردن بر پارامترهای انتقال جرم در خشک کردن میوه به [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 327-346]

ا

  • اثر ضدمیکروبی درون‌پوشانی اسانس باریجه در سیستم نانولیپوزومی و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی و ضدمیکروبی آن [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 71-83]
  • ازگیل کاربردسیستم بینایی ماشین درطبقه‌بندی ازگیل طی دوران رسیدگی در سردخانه [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 403-415]
  • اسانس باریجه درون‌پوشانی اسانس باریجه در سیستم نانولیپوزومی و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی و ضدمیکروبی آن [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 71-83]
  • اسانس گیاه نعنا تهیه و بررسی نانو امولسیون عصاره نعنا با استفاده از پایدارکننده‌های ترکیبی ژلاتین- توئین 20 به عنوان نگهدارنده سیستم غذایی [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 597-610]
  • اسانس هل ریزپوشانی اسانس هل با صمغ عربی، مالتودکسترین و اینولین و بررسی خواص فیزیکی - شیمیایی آنها [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 433-446]
  • استخراج روغن بهینه سازی فرآیند استخراج روغن از شاهدانه با پیش تیمار اهمیک [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 581-596]
  • اسیدهای آمینه آرد ارزیابی روابط بین آزمون‌های ظرفیت نگهداری حلال و محتوای ساختارهای دوم و آمینواسیدهای آرد چاودم (3) [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 379-402]
  • اسنک بررسی اثر شرایط فرآیند اکستروژن و فرمولاسیون بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی اسنک بر پایه مغز گردو و بلغور ذرت [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 41-56]
  • اکستروژن بررسی اثر شرایط فرآیند اکستروژن و فرمولاسیون بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی اسنک بر پایه مغز گردو و بلغور ذرت [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 41-56]
  • اکسرژی تحلیل اکسرژی برای خشک‌کردن شلتوک نیم جوش در خشک‌کن ترکیبی مادون‌قرمز - هوای گرم [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 447-460]
  • الگوریتم ژنتیک تجزیه و تحلیل صدای حاصل از اعمال ضربه به میوه انار به منظور تعیین رسیدگی [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 347-363]
  • الگوریتم ژنتیک روابط تجربی تعمیم یافته برای خشک کردن لایه نازک ولیک در خشک کن سینی دار [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 149-161]
  • الگوریتم ژنتیک مدل‌سازی خشک‌کردن توت سیاه با سامانه مادون‌قرمز به روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 201-210]
  • انار تجزیه و تحلیل صدای حاصل از اعمال ضربه به میوه انار به منظور تعیین رسیدگی [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 347-363]
  • انبارمانی مدل سازی هوشمند بافت نان به کمک روش اندازه گیری صوت و شبکه عصبی (مطالعه موردی: نان غنی شده با چیا) [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 517-534]
  • انرژی مخصوص مدلسازی و بهینه‌یابی پارامترهای انرژی در خشک کردن گیاه رزماری با پیش‌تیمار مایکروویو پالسی [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 17-29]
  • انرژی مصرفی ویژه خشک کردن توت سیاه با پیش تیمارهای مختلف حرارتی، پالسی، شیمیایی و مکانیکی به روش ترکیبی مادون قرمز- هوای گرم [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 277-298]
  • انرژی مصرفی ویژه ارزیابی برخی ویژگی‌های ترمودینامیکی و فیزیکی برش‌های مختلف سیر تحت خشک‌کردن به روش مایکروویو با پیش‌تیمار فراصوت [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 641-657]
  • اینولین ریزپوشانی اسانس هل با صمغ عربی، مالتودکسترین و اینولین و بررسی خواص فیزیکی - شیمیایی آنها [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 433-446]
  • اهمیک بهینه سازی فرآیند استخراج روغن از شاهدانه با پیش تیمار اهمیک [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 581-596]
  • اوزوناسیون تأثیر اوزون و تابش دهی نور فرابنفش بر میزان باقیمانده سموم و ویژگی‌های برگه‌ خشک شده‌ سیب تهیه شده از مناطق مختلف شهرستان ارومیه [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 257-276]

ب

  • بار باکتریایی اثر فیلم‌های زیست‌تخریب‌پذیر بر پایه کیتوسان/پلی‌وینیل‌الکل/ژلاتین حاوی سینامالدهید در افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 223-242]
  • بازده حرارتی مدلسازی و بهینه‌یابی پارامترهای انرژی در خشک کردن گیاه رزماری با پیش‌تیمار مایکروویو پالسی [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 17-29]
  • بافت مدل سازی هوشمند بافت نان به کمک روش اندازه گیری صوت و شبکه عصبی (مطالعه موردی: نان غنی شده با چیا) [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 517-534]
  • باقیمانده آفت‌کش تأثیر اوزون و تابش دهی نور فرابنفش بر میزان باقیمانده سموم و ویژگی‌های برگه‌ خشک شده‌ سیب تهیه شده از مناطق مختلف شهرستان ارومیه [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 257-276]
  • باکتری های اسید لاکتیک تولید شیر تخمیری فراسودمند توسط لاکتوباسیل های جدا شده از محصولات لبنی سنتی ایران [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 243-255]
  • برگه خشک سیب تأثیر اوزون و تابش دهی نور فرابنفش بر میزان باقیمانده سموم و ویژگی‌های برگه‌ خشک شده‌ سیب تهیه شده از مناطق مختلف شهرستان ارومیه [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 257-276]
  • برنج پیش‌بینی برخی خواص شیمیایی و فیزیکوشیمیایی نمونه‌های برنج سفید با استفاده از آنالیز طیف سنجی فروسرخ نزدیک (NIRS) [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 85-95]
  • برنج بررسی روند خشک‌کردن ارقام مختلف برنج ایرانی با پیش تیمار اهمیک در خشک‌کن ماکروویو و مدل‌سازی با روش سطح پاسخ و شبکه عصبی مصنوعی [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 497-515]
  • بسته‌بندی زیست‌تخریب‌پذیر اثر فیلم‌های زیست‌تخریب‌پذیر بر پایه کیتوسان/پلی‌وینیل‌الکل/ژلاتین حاوی سینامالدهید در افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 223-242]
  • بلانچینگ خشک کردن توت سیاه با پیش تیمارهای مختلف حرارتی، پالسی، شیمیایی و مکانیکی به روش ترکیبی مادون قرمز- هوای گرم [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 277-298]
  • بلغور ذرت بررسی اثر شرایط فرآیند اکستروژن و فرمولاسیون بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی اسنک بر پایه مغز گردو و بلغور ذرت [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 41-56]
  • بهینه یابی انرژی مدلسازی و بهینه‌یابی پارامترهای انرژی در خشک کردن گیاه رزماری با پیش‌تیمار مایکروویو پالسی [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 17-29]
  • بهینه سازی بهینه سازی فرآیند استخراج روغن از شاهدانه با پیش تیمار اهمیک [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 581-596]
  • بهینه‏سازی بهینه‌‌یابی و مدل‌سازی سینتیک انتقال جرم طی فرآیند خشک‌‌کردن کف‏پوشی شیره خرما [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 535-550]
  • بیوشیمیایی ارزیابی تاثیر نور ماورابنفش بر خواص بیوشیمیایی محتویات داخلی تخم مرغ با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 365-378]

پ

  • پارامتر‌های آلوئوگرافی خمیر ارزیابی پارامترهای آلوئوگرافی و پروتئین‌های گلوتن چاودم با استفاده از روش ظرفیت نگهداری حلال (2) [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 163-187]
  • پردازش تصویر کاربردسیستم بینایی ماشین درطبقه‌بندی ازگیل طی دوران رسیدگی در سردخانه [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 403-415]
  • پردازش تصویر استفاده از بینایی کامپیوتر در تشخیص غیر مخرب تقلبات شیره انگور [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 479-495]
  • پروتئین ارزیابی تاثیر نور ماورابنفش بر خواص بیوشیمیایی محتویات داخلی تخم مرغ با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 365-378]
  • پروتئین‌های گلوتن ارزیابی کاربرد روش ظرفیت نگهداری حلال در تعیین ویژگی‌های آرد و کیفیت نانوایی چاودم (1) [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 115-147]
  • پروتئین هیدرولیز شده استخراج آنزیمی پروتئین سبوس برنج رقم طارم و بررسی خواص عملکردی آن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ماست کم‌چرب [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 299-311]
  • پس از برداشت تجزیه و تحلیل صدای حاصل از اعمال ضربه به میوه انار به منظور تعیین رسیدگی [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 347-363]
  • پسته بررسی تأثیر گرمایش تیمار اهمیک بر برخی ویژگی‌های مکانیکی پسته دهان بسته [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 189-200]
  • پیش تیمار فراصوت بررسی اثر پیش تیمارهای فراصوت و روش های مختلف خشک کردن بر پارامترهای انتقال جرم در خشک کردن میوه به [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 327-346]
  • پیشگویی مدل‌سازی خشک‌کردن توت سیاه با سامانه مادون‌قرمز به روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 201-210]
  • پلی‌ساکارید بررسی قابلیت‌های تکنولوژیکی و خصوصیات زیست فعال پلی ساکارید ساقه تیفا [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 567-580]
  • پلی‌کاپرولاکتون بررسی فعالیت‌های ضدمیکروبی کاغذهای پوشش دهی شده و تیمار شده با نانومواد اکسید روی و کریستال سلولز [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 211-221]
  • پنتوزان‌ها ارزیابی کاربرد روش ظرفیت نگهداری حلال در تعیین ویژگی‌های آرد و کیفیت نانوایی چاودم (1) [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 115-147]

ت

  • تجزیه و تحلیل چند متغیره کاربردسیستم بینایی ماشین درطبقه‌بندی ازگیل طی دوران رسیدگی در سردخانه [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 403-415]
  • تخلخل تأثیر اوزون و تابش دهی نور فرابنفش بر میزان باقیمانده سموم و ویژگی‌های برگه‌ خشک شده‌ سیب تهیه شده از مناطق مختلف شهرستان ارومیه [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 257-276]
  • تخمیر تولید شیر تخمیری فراسودمند توسط لاکتوباسیل های جدا شده از محصولات لبنی سنتی ایران [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 243-255]
  • تخم مرغ ارزیابی تاثیر نور ماورابنفش بر خواص بیوشیمیایی محتویات داخلی تخم مرغ با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 365-378]
  • تشخیص تقلب استفاده از بینایی کامپیوتر در تشخیص غیر مخرب تقلبات شیره انگور [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 479-495]
  • تغییرات جرم تخمین غیرمستقیم تغییرات جرم و نسبت شکلی گوجه‌‌فرنگی‌های گیلاسی پوشش‌دار شده با‌ ژل آلوئه‌ورا به کمک تکنیک پردازش تصویر [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 551-565]
  • توت سیاه خشک کردن توت سیاه با پیش تیمارهای مختلف حرارتی، پالسی، شیمیایی و مکانیکی به روش ترکیبی مادون قرمز- هوای گرم [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 277-298]
  • توت سیاه مدل‌سازی خشک‌کردن توت سیاه با سامانه مادون‌قرمز به روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 201-210]
  • توزیع دما طراحی ساخت و ارزیابی سامانه فرآوری مایعات به‌صورت پیوسته با تکنولوژی مایکروویو [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 611-625]
  • توئین20 تهیه و بررسی نانو امولسیون عصاره نعنا با استفاده از پایدارکننده‌های ترکیبی ژلاتین- توئین 20 به عنوان نگهدارنده سیستم غذایی [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 597-610]

ج

  • جهت بارگذاری بررسی تأثیر گرمایش تیمار اهمیک بر برخی ویژگی‌های مکانیکی پسته دهان بسته [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 189-200]

چ

  • چیای اصلاح شده مدل سازی هوشمند بافت نان به کمک روش اندازه گیری صوت و شبکه عصبی (مطالعه موردی: نان غنی شده با چیا) [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 517-534]
  • چروکیدگی ارزیابی برخی ویژگی‌های ترمودینامیکی و فیزیکی برش‌های مختلف سیر تحت خشک‌کردن به روش مایکروویو با پیش‌تیمار فراصوت [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 641-657]

ح

  • حداقل چسبندگی پیش‌بینی برخی خواص شیمیایی و فیزیکوشیمیایی نمونه‌های برنج سفید با استفاده از آنالیز طیف سنجی فروسرخ نزدیک (NIRS) [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 85-95]
  • حرارت دهی اهمیک رفتار گرمایش اهمیک آب هویج متاثر از نوع الکترود و گرادیان ولتاژ [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 31-40]
  • حرارت دهی اهمیک بررسی تاثیر عوامل فیزیکی بر عملکرد فرآیند حرارتی اهمیک در فرآوری آب نارنج [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 1-15]
  • حلال‌های کمکی تشخیصی ارزیابی پارامترهای آلوئوگرافی و پروتئین‌های گلوتن چاودم با استفاده از روش ظرفیت نگهداری حلال (2) [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 163-187]

خ

  • خشک کردن روابط تجربی تعمیم یافته برای خشک کردن لایه نازک ولیک در خشک کن سینی دار [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 149-161]
  • خشک کردن مدل‌سازی خشک‌کردن توت سیاه با سامانه مادون‌قرمز به روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 201-210]
  • خشک‌کردن مدلسازی و بهینه‌یابی پارامترهای انرژی در خشک کردن گیاه رزماری با پیش‌تیمار مایکروویو پالسی [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 17-29]
  • خشک‌کردن کف‏پوشی بهینه‌‌یابی و مدل‌سازی سینتیک انتقال جرم طی فرآیند خشک‌‌کردن کف‏پوشی شیره خرما [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 535-550]
  • خشک‌کن تحلیل اکسرژی برای خشک‌کردن شلتوک نیم جوش در خشک‌کن ترکیبی مادون‌قرمز - هوای گرم [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 447-460]
  • خشک کن سینی دار روابط تجربی تعمیم یافته برای خشک کردن لایه نازک ولیک در خشک کن سینی دار [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 149-161]
  • خشک‌کن مادون‌قرمز تعیین مشخصه های عملکردی خشک کن های مادون قرمز به منظور افزایش راندمان خشک کردن و یکنواختی توزیع حرارتی [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 313-326]
  • خشک‌کن ماکروویو بررسی روند خشک‌کردن ارقام مختلف برنج ایرانی با پیش تیمار اهمیک در خشک‌کن ماکروویو و مدل‌سازی با روش سطح پاسخ و شبکه عصبی مصنوعی [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 497-515]
  • خصیصه‌های رنگی کاربردسیستم بینایی ماشین درطبقه‌بندی ازگیل طی دوران رسیدگی در سردخانه [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 403-415]
  • خواص آنتی اکسیدانی تولید شیر تخمیری فراسودمند توسط لاکتوباسیل های جدا شده از محصولات لبنی سنتی ایران [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 243-255]
  • خواص ضدمیکروبی بررسی فعالیت‌های ضدمیکروبی کاغذهای پوشش دهی شده و تیمار شده با نانومواد اکسید روی و کریستال سلولز [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 211-221]
  • خواص عملکردی ارزیابی روابط بین آزمون‌های ظرفیت نگهداری حلال و محتوای ساختارهای دوم و آمینواسیدهای آرد چاودم (3) [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 379-402]
  • خواص فیلم تأثیر موم زنبور عسل بر خواص فیلم ژلاتینی استخراج شده از فلس ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 57-69]
  • خواص مکانیکی بررسی تأثیر گرمایش تیمار اهمیک بر برخی ویژگی‌های مکانیکی پسته دهان بسته [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 189-200]

د

  • درجه‌بندی کیفی کاربردسیستم بینایی ماشین درطبقه‌بندی ازگیل طی دوران رسیدگی در سردخانه [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 403-415]
  • درون‌پوشانی درون‌پوشانی اسانس باریجه در سیستم نانولیپوزومی و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی و ضدمیکروبی آن [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 71-83]

ر

  • ریزپوشانی بررسی ویژگی‌های ریزپوشانی توام لاکتوباسیلوس پلانتاروم و فیتواسترول با استفاده از روش کواسرواسیون [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 461-478]
  • ریزپوشانی ریزپوشانی اسانس هل با صمغ عربی، مالتودکسترین و اینولین و بررسی خواص فیزیکی - شیمیایی آنها [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 433-446]
  • رزماری مدلسازی و بهینه‌یابی پارامترهای انرژی در خشک کردن گیاه رزماری با پیش‌تیمار مایکروویو پالسی [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 17-29]
  • روابط تجربی تعمیم یافته روابط تجربی تعمیم یافته برای خشک کردن لایه نازک ولیک در خشک کن سینی دار [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 149-161]
  • روش سطح پاسخ بررسی روند خشک‌کردن ارقام مختلف برنج ایرانی با پیش تیمار اهمیک در خشک‌کن ماکروویو و مدل‌سازی با روش سطح پاسخ و شبکه عصبی مصنوعی [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 497-515]
  • روش سطح پاسخ بهینه سازی فرآیند استخراج روغن از شاهدانه با پیش تیمار اهمیک [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 581-596]
  • روش شناسی سطح پاسخ تهیه و بررسی نانو امولسیون عصاره نعنا با استفاده از پایدارکننده‌های ترکیبی ژلاتین- توئین 20 به عنوان نگهدارنده سیستم غذایی [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 597-610]

ز

  • زعفران اثرات دما، سرعت جابه جایی هوا و تابش مادون قرمز بر سینیتیک خشک کردن و برخی ویژگیهای کیفی زعفران [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 97-113]
  • زمان ماندگاری اثر فیلم‌های زیست‌تخریب‌پذیر بر پایه کیتوسان/پلی‌وینیل‌الکل/ژلاتین حاوی سینامالدهید در افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 223-242]

ژ

  • ژلاتین تأثیر موم زنبور عسل بر خواص فیلم ژلاتینی استخراج شده از فلس ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 57-69]
  • ژلاتین تهیه و بررسی نانو امولسیون عصاره نعنا با استفاده از پایدارکننده‌های ترکیبی ژلاتین- توئین 20 به عنوان نگهدارنده سیستم غذایی [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 597-610]

س

  • ساختارهای آلفا هلیکس ارزیابی روابط بین آزمون‌های ظرفیت نگهداری حلال و محتوای ساختارهای دوم و آمینواسیدهای آرد چاودم (3) [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 379-402]
  • ساختارهای بتا ترن ارزیابی روابط بین آزمون‌های ظرفیت نگهداری حلال و محتوای ساختارهای دوم و آمینواسیدهای آرد چاودم (3) [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 379-402]
  • ساختارهای بتا شیت ارزیابی روابط بین آزمون‌های ظرفیت نگهداری حلال و محتوای ساختارهای دوم و آمینواسیدهای آرد چاودم (3) [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 379-402]
  • ساقه تیفا بررسی قابلیت‌های تکنولوژیکی و خصوصیات زیست فعال پلی ساکارید ساقه تیفا [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 567-580]
  • سیر ارزیابی برخی ویژگی‌های ترمودینامیکی و فیزیکی برش‌های مختلف سیر تحت خشک‌کردن به روش مایکروویو با پیش‌تیمار فراصوت [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 641-657]
  • سطح پاسخ ارزیابی تاثیر نور ماورابنفش بر خواص بیوشیمیایی محتویات داخلی تخم مرغ با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 365-378]
  • سینامالدهید اثر فیلم‌های زیست‌تخریب‌پذیر بر پایه کیتوسان/پلی‌وینیل‌الکل/ژلاتین حاوی سینامالدهید در افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 223-242]
  • سینتیک خشک کردن اثرات دما، سرعت جابه جایی هوا و تابش مادون قرمز بر سینیتیک خشک کردن و برخی ویژگیهای کیفی زعفران [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 97-113]

ش

  • شاخص جذب آب بررسی اثر شرایط فرآیند اکستروژن و فرمولاسیون بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی اسنک بر پایه مغز گردو و بلغور ذرت [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 41-56]
  • شاهدانه بهینه سازی فرآیند استخراج روغن از شاهدانه با پیش تیمار اهمیک [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 581-596]
  • شبکه عصبی مدل‌سازی خشک‌کردن توت سیاه با سامانه مادون‌قرمز به روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 201-210]
  • شبکه عصبی مصنوعی بررسی روند خشک‌کردن ارقام مختلف برنج ایرانی با پیش تیمار اهمیک در خشک‌کن ماکروویو و مدل‌سازی با روش سطح پاسخ و شبکه عصبی مصنوعی [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 497-515]
  • شیر تولید شیر تخمیری فراسودمند توسط لاکتوباسیل های جدا شده از محصولات لبنی سنتی ایران [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 243-255]
  • شیره انگور استفاده از بینایی کامپیوتر در تشخیص غیر مخرب تقلبات شیره انگور [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 479-495]
  • شیره خرما بهینه‌‌یابی و مدل‌سازی سینتیک انتقال جرم طی فرآیند خشک‌‌کردن کف‏پوشی شیره خرما [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 535-550]
  • شلتوک نیم جوش تحلیل اکسرژی برای خشک‌کردن شلتوک نیم جوش در خشک‌کن ترکیبی مادون‌قرمز - هوای گرم [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 447-460]

ص

  • صمغ عربی ریزپوشانی اسانس هل با صمغ عربی، مالتودکسترین و اینولین و بررسی خواص فیزیکی - شیمیایی آنها [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 433-446]

ض

  • ضریب انتقال جرم همرفتی بررسی اثر پیش تیمارهای فراصوت و روش های مختلف خشک کردن بر پارامترهای انتقال جرم در خشک کردن میوه به [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 327-346]
  • ضریب موثر پخش بررسی اثر پیش تیمارهای فراصوت و روش های مختلف خشک کردن بر پارامترهای انتقال جرم در خشک کردن میوه به [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 327-346]

ط

  • طارم استخراج آنزیمی پروتئین سبوس برنج رقم طارم و بررسی خواص عملکردی آن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ماست کم‌چرب [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 299-311]
  • طبقه‌‌بند (KNN) استفاده از بینایی کامپیوتر در تشخیص غیر مخرب تقلبات شیره انگور [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 479-495]
  • طراحی تعیین مشخصه های عملکردی خشک کن های مادون قرمز به منظور افزایش راندمان خشک کردن و یکنواختی توزیع حرارتی [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 313-326]
  • طراحی طراحی ساخت و ارزیابی سامانه فرآوری مایعات به‌صورت پیوسته با تکنولوژی مایکروویو [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 611-625]
  • طیف‌سنجی (NIR) پیش‌بینی برخی خواص شیمیایی و فیزیکوشیمیایی نمونه‌های برنج سفید با استفاده از آنالیز طیف سنجی فروسرخ نزدیک (NIRS) [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 85-95]

ظ

  • ظرفیت عملکردی اختصاصی ارزیابی کاربرد روش ظرفیت نگهداری حلال در تعیین ویژگی‌های آرد و کیفیت نانوایی چاودم (1) [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 115-147]
  • ظرفیت نگهداری حلال ارزیابی کاربرد روش ظرفیت نگهداری حلال در تعیین ویژگی‌های آرد و کیفیت نانوایی چاودم (1) [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 115-147]
  • ظرفیت نگهداری حلال ارزیابی پارامترهای آلوئوگرافی و پروتئین‌های گلوتن چاودم با استفاده از روش ظرفیت نگهداری حلال (2) [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 163-187]
  • ظرفیت نگهداری حلال ارزیابی روابط بین آزمون‌های ظرفیت نگهداری حلال و محتوای ساختارهای دوم و آمینواسیدهای آرد چاودم (3) [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 379-402]

ف

  • فیتواسترول بررسی ویژگی‌های ریزپوشانی توام لاکتوباسیلوس پلانتاروم و فیتواسترول با استفاده از روش کواسرواسیون [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 461-478]
  • فراصوت خشک کردن توت سیاه با پیش تیمارهای مختلف حرارتی، پالسی، شیمیایی و مکانیکی به روش ترکیبی مادون قرمز- هوای گرم [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 277-298]
  • فراصوت ارزیابی برخی ویژگی‌های ترمودینامیکی و فیزیکی برش‌های مختلف سیر تحت خشک‌کردن به روش مایکروویو با پیش‌تیمار فراصوت [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 641-657]
  • فرآوری طراحی ساخت و ارزیابی سامانه فرآوری مایعات به‌صورت پیوسته با تکنولوژی مایکروویو [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 611-625]
  • فرمولاسیون شیر خشک روش نوین ارزیابی غلظت پروتئین لاکتوفرین در فرمولاسیون شیر خشک نوزادان با بهره گیری از فناوری حسگرهای الکتروشیمیایی [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 627-640]
  • فلاورزایم استخراج آنزیمی پروتئین سبوس برنج رقم طارم و بررسی خواص عملکردی آن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ماست کم‌چرب [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 299-311]
  • فناوری حسگرهای الکتروشیمیایی روش نوین ارزیابی غلظت پروتئین لاکتوفرین در فرمولاسیون شیر خشک نوزادان با بهره گیری از فناوری حسگرهای الکتروشیمیایی [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 627-640]

ق

  • قابلیت تکنولوژیکی بررسی قابلیت‌های تکنولوژیکی و خصوصیات زیست فعال پلی ساکارید ساقه تیفا [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 567-580]
  • قهوه‌ای شدن تأثیر اوزون و تابش دهی نور فرابنفش بر میزان باقیمانده سموم و ویژگی‌های برگه‌ خشک شده‌ سیب تهیه شده از مناطق مختلف شهرستان ارومیه [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 257-276]

ک

  • کپور معمولی تأثیر موم زنبور عسل بر خواص فیلم ژلاتینی استخراج شده از فلس ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 57-69]
  • کیفیت پلیمرهای گلوتن ارزیابی پارامترهای آلوئوگرافی و پروتئین‌های گلوتن چاودم با استفاده از روش ظرفیت نگهداری حلال (2) [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 163-187]
  • کیفیت فراورده بهینه ارزیابی کاربرد روش ظرفیت نگهداری حلال در تعیین ویژگی‌های آرد و کیفیت نانوایی چاودم (1) [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 115-147]
  • کلسترول درون‌پوشانی اسانس باریجه در سیستم نانولیپوزومی و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی و ضدمیکروبی آن [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 71-83]
  • کواسرواسیون بررسی ویژگی‌های ریزپوشانی توام لاکتوباسیلوس پلانتاروم و فیتواسترول با استفاده از روش کواسرواسیون [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 461-478]

گ

  • گرادیان ولتاژ رفتار گرمایش اهمیک آب هویج متاثر از نوع الکترود و گرادیان ولتاژ [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 31-40]
  • گرمایش اهمی بررسی اثرات نوع الکترود و گرادیان ولتاژ بر تغلیظ آب انگور به روش گرمایش اهمی [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 417-431]
  • گرمایش اهمیک بررسی تأثیر گرمایش تیمار اهمیک بر برخی ویژگی‌های مکانیکی پسته دهان بسته [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 189-200]
  • گرمایش اهمیک بررسی روند خشک‌کردن ارقام مختلف برنج ایرانی با پیش تیمار اهمیک در خشک‌کن ماکروویو و مدل‌سازی با روش سطح پاسخ و شبکه عصبی مصنوعی [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 497-515]
  • گوجه‌فرنگی گیلاسی تخمین غیرمستقیم تغییرات جرم و نسبت شکلی گوجه‌‌فرنگی‌های گیلاسی پوشش‌دار شده با‌ ژل آلوئه‌ورا به کمک تکنیک پردازش تصویر [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 551-565]

ل

  • لاکتوباسیلوس پلانتاروم بررسی ویژگی‌های ریزپوشانی توام لاکتوباسیلوس پلانتاروم و فیتواسترول با استفاده از روش کواسرواسیون [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 461-478]
  • لاکتوفرین روش نوین ارزیابی غلظت پروتئین لاکتوفرین در فرمولاسیون شیر خشک نوزادان با بهره گیری از فناوری حسگرهای الکتروشیمیایی [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 627-640]

م

  • مادون قرمز اثرات دما، سرعت جابه جایی هوا و تابش مادون قرمز بر سینیتیک خشک کردن و برخی ویژگیهای کیفی زعفران [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 97-113]
  • مادون‌قرمز تحلیل اکسرژی برای خشک‌کردن شلتوک نیم جوش در خشک‌کن ترکیبی مادون‌قرمز - هوای گرم [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 447-460]
  • مادون قرمز دو طرفه مدل‌سازی خشک‌کردن توت سیاه با سامانه مادون‌قرمز به روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 201-210]
  • ماست کم چرب استخراج آنزیمی پروتئین سبوس برنج رقم طارم و بررسی خواص عملکردی آن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ماست کم‌چرب [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 299-311]
  • ماشین بینایی تخمین غیرمستقیم تغییرات جرم و نسبت شکلی گوجه‌‌فرنگی‌های گیلاسی پوشش‌دار شده با‌ ژل آلوئه‌ورا به کمک تکنیک پردازش تصویر [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 551-565]
  • مایکرویو خشک کردن توت سیاه با پیش تیمارهای مختلف حرارتی، پالسی، شیمیایی و مکانیکی به روش ترکیبی مادون قرمز- هوای گرم [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 277-298]
  • مایکروویو ارزیابی برخی ویژگی‌های ترمودینامیکی و فیزیکی برش‌های مختلف سیر تحت خشک‌کردن به روش مایکروویو با پیش‌تیمار فراصوت [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 641-657]
  • مایکروویو طراحی ساخت و ارزیابی سامانه فرآوری مایعات به‌صورت پیوسته با تکنولوژی مایکروویو [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 611-625]
  • مالتودکسترین ریزپوشانی اسانس هل با صمغ عربی، مالتودکسترین و اینولین و بررسی خواص فیزیکی - شیمیایی آنها [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 433-446]
  • مالتودکسترین بهینه‌‌یابی و مدل‌سازی سینتیک انتقال جرم طی فرآیند خشک‌‌کردن کف‏پوشی شیره خرما [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 535-550]
  • ماهی قزل‌آلای‌رنگین کمان اثر فیلم‌های زیست‌تخریب‌پذیر بر پایه کیتوسان/پلی‌وینیل‌الکل/ژلاتین حاوی سینامالدهید در افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 223-242]
  • ماورابنفش ارزیابی تاثیر نور ماورابنفش بر خواص بیوشیمیایی محتویات داخلی تخم مرغ با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 365-378]
  • مدل حداکثر دما تعیین مشخصه های عملکردی خشک کن های مادون قرمز به منظور افزایش راندمان خشک کردن و یکنواختی توزیع حرارتی [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 313-326]
  • میزان آمیلوز پیش‌بینی برخی خواص شیمیایی و فیزیکوشیمیایی نمونه‌های برنج سفید با استفاده از آنالیز طیف سنجی فروسرخ نزدیک (NIRS) [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 85-95]
  • معادلات رگرسیونی بررسی تاثیر عوامل فیزیکی بر عملکرد فرآیند حرارتی اهمیک در فرآوری آب نارنج [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 1-15]
  • مغز گردو بررسی اثر شرایط فرآیند اکستروژن و فرمولاسیون بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی اسنک بر پایه مغز گردو و بلغور ذرت [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 41-56]
  • مواد غذایی فراسودمند روش نوین ارزیابی غلظت پروتئین لاکتوفرین در فرمولاسیون شیر خشک نوزادان با بهره گیری از فناوری حسگرهای الکتروشیمیایی [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 627-640]
  • موم عسل تأثیر موم زنبور عسل بر خواص فیلم ژلاتینی استخراج شده از فلس ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 57-69]
  • میوه به بررسی اثر پیش تیمارهای فراصوت و روش های مختلف خشک کردن بر پارامترهای انتقال جرم در خشک کردن میوه به [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 327-346]

ن

  • نان مدل سازی هوشمند بافت نان به کمک روش اندازه گیری صوت و شبکه عصبی (مطالعه موردی: نان غنی شده با چیا) [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 517-534]
  • نانواکسید روی بررسی فعالیت‌های ضدمیکروبی کاغذهای پوشش دهی شده و تیمار شده با نانومواد اکسید روی و کریستال سلولز [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 211-221]
  • نانوامولسیون تهیه و بررسی نانو امولسیون عصاره نعنا با استفاده از پایدارکننده‌های ترکیبی ژلاتین- توئین 20 به عنوان نگهدارنده سیستم غذایی [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 597-610]
  • نانوکریستال سلولز بررسی فعالیت‌های ضدمیکروبی کاغذهای پوشش دهی شده و تیمار شده با نانومواد اکسید روی و کریستال سلولز [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 211-221]
  • نانولیپوزوم درون‌پوشانی اسانس باریجه در سیستم نانولیپوزومی و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی و ضدمیکروبی آن [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 71-83]
  • نسبت شکلی تخمین غیرمستقیم تغییرات جرم و نسبت شکلی گوجه‌‌فرنگی‌های گیلاسی پوشش‌دار شده با‌ ژل آلوئه‌ورا به کمک تکنیک پردازش تصویر [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 551-565]
  • نشاسته‌ی آسیب‌دیده ارزیابی کاربرد روش ظرفیت نگهداری حلال در تعیین ویژگی‌های آرد و کیفیت نانوایی چاودم (1) [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 115-147]
  • نوشیدنی فرا سودمند تولید شیر تخمیری فراسودمند توسط لاکتوباسیل های جدا شده از محصولات لبنی سنتی ایران [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 243-255]
  • نوع الکترود رفتار گرمایش اهمیک آب هویج متاثر از نوع الکترود و گرادیان ولتاژ [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 31-40]

و

  • ویژگی های صوتی مدل سازی هوشمند بافت نان به کمک روش اندازه گیری صوت و شبکه عصبی (مطالعه موردی: نان غنی شده با چیا) [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 517-534]
  • ولیک روابط تجربی تعمیم یافته برای خشک کردن لایه نازک ولیک در خشک کن سینی دار [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 149-161]

ه

  • هدایت الکتریکی بررسی تاثیر عوامل فیزیکی بر عملکرد فرآیند حرارتی اهمیک در فرآوری آب نارنج [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 1-15]
  • هدایت الکتریکی بررسی اثرات نوع الکترود و گرادیان ولتاژ بر تغلیظ آب انگور به روش گرمایش اهمی [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 417-431]
  • هدایت گرمایی بررسی اثرات نوع الکترود و گرادیان ولتاژ بر تغلیظ آب انگور به روش گرمایش اهمی [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 417-431]
  • هوای داغ اثرات دما، سرعت جابه جایی هوا و تابش مادون قرمز بر سینیتیک خشک کردن و برخی ویژگیهای کیفی زعفران [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 97-113]
  • هوای گرم تحلیل اکسرژی برای خشک‌کردن شلتوک نیم جوش در خشک‌کن ترکیبی مادون‌قرمز - هوای گرم [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 447-460]

ی

  • یکنواختی شدت تابش تعیین مشخصه های عملکردی خشک کن های مادون قرمز به منظور افزایش راندمان خشک کردن و یکنواختی توزیع حرارتی [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 313-326]