نمایه نویسندگان

آ

  • آبدانان مهدی زاده، سامان تجزیه و تحلیل صدای حاصل از اعمال ضربه به میوه انار به منظور تعیین رسیدگی [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 347-363]
  • آبدانان مهدی زاده، سامان مدل سازی هوشمند بافت نان به کمک روش اندازه گیری صوت و شبکه عصبی (مطالعه موردی: نان غنی شده با چیا) [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 517-534]
  • آریان مهر، آنیتا درون‌پوشانی اسانس باریجه در سیستم نانولیپوزومی و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی و ضدمیکروبی آن [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 71-83]
  • آزادبخت، محسن بررسی تأثیر گرمایش تیمار اهمیک بر برخی ویژگی‌های مکانیکی پسته دهان بسته [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 189-200]
  • آزادبخت، محسن بررسی تاثیر عوامل فیزیکی بر عملکرد فرآیند حرارتی اهمیک در فرآوری آب نارنج [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 1-15]
  • آزادبخت، محسن بررسی روند خشک‌کردن ارقام مختلف برنج ایرانی با پیش تیمار اهمیک در خشک‌کن ماکروویو و مدل‌سازی با روش سطح پاسخ و شبکه عصبی مصنوعی [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 497-515]
  • آزادبخت، محسن ارزیابی تاثیر نور ماورابنفش بر خواص بیوشیمیایی محتویات داخلی تخم مرغ با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 365-378]
  • آق خانی، محمد حسین بررسی اثرات نوع الکترود و گرادیان ولتاژ بر تغلیظ آب انگور به روش گرمایش اهمی [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 417-431]

ا

  • ابراهیمی، فاطمه روش نوین ارزیابی غلظت پروتئین لاکتوفرین در فرمولاسیون شیر خشک نوزادان با بهره گیری از فناوری حسگرهای الکتروشیمیایی [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 627-640]
  • اجاق، سید مهدی تأثیر موم زنبور عسل بر خواص فیلم ژلاتینی استخراج شده از فلس ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 57-69]
  • اردمه، لیلا بررسی اثر شرایط فرآیند اکستروژن و فرمولاسیون بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی اسنک بر پایه مغز گردو و بلغور ذرت [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 41-56]
  • ارزانی، احمد ارزیابی کاربرد روش ظرفیت نگهداری حلال در تعیین ویژگی‌های آرد و کیفیت نانوایی چاودم (1) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 115-147]
  • ارزانی، احمد ارزیابی پارامترهای آلوئوگرافی و پروتئین‌های گلوتن چاودم با استفاده از روش ظرفیت نگهداری حلال (2) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 163-187]
  • ارزانی، احمد ارزیابی روابط بین آزمون‌های ظرفیت نگهداری حلال و محتوای ساختارهای دوم و آمینواسیدهای آرد چاودم (3) [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 379-402]
  • اسدی امیرآبادی، علیرضا مدل‌سازی خشک‌کردن توت سیاه با سامانه مادون‌قرمز به روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 201-210]
  • اسماعیل زاده کناری، رضا بهینه سازی فرآیند استخراج روغن از شاهدانه با پیش تیمار اهمیک [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 581-596]
  • اشرفی اصل، میلاد تهیه و بررسی نانو امولسیون عصاره نعنا با استفاده از پایدارکننده‌های ترکیبی ژلاتین- توئین 20 به عنوان نگهدارنده سیستم غذایی [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 597-610]
  • اصغری، علی ارزیابی تاثیر نور ماورابنفش بر خواص بیوشیمیایی محتویات داخلی تخم مرغ با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 365-378]
  • افکاری سیاح، امیرحسین پیش‌بینی برخی خواص شیمیایی و فیزیکوشیمیایی نمونه‌های برنج سفید با استفاده از آنالیز طیف سنجی فروسرخ نزدیک (NIRS) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 85-95]
  • الماسی، هادی تأثیر اوزون و تابش دهی نور فرابنفش بر میزان باقیمانده سموم و ویژگی‌های برگه‌ خشک شده‌ سیب تهیه شده از مناطق مختلف شهرستان ارومیه [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 257-276]
  • الماسی، هادی بررسی ویژگی‌های ریزپوشانی توام لاکتوباسیلوس پلانتاروم و فیتواسترول با استفاده از روش کواسرواسیون [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 461-478]
  • انرجان کوچه باغ، نویده تهیه و بررسی نانو امولسیون عصاره نعنا با استفاده از پایدارکننده‌های ترکیبی ژلاتین- توئین 20 به عنوان نگهدارنده سیستم غذایی [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 597-610]

ب

  • باریاب، اکرم روابط تجربی تعمیم یافته برای خشک کردن لایه نازک ولیک در خشک کن سینی دار [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 149-161]
  • باقری، فاطمه تولید شیر تخمیری فراسودمند توسط لاکتوباسیل های جدا شده از محصولات لبنی سنتی ایران [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 243-255]
  • بداغی، امیر تعیین مشخصه های عملکردی خشک کن های مادون قرمز به منظور افزایش راندمان خشک کردن و یکنواختی توزیع حرارتی [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 313-326]
  • برزگر، حسن مدل سازی هوشمند بافت نان به کمک روش اندازه گیری صوت و شبکه عصبی (مطالعه موردی: نان غنی شده با چیا) [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 517-534]
  • برزگر، لحاک تأثیر موم زنبور عسل بر خواص فیلم ژلاتینی استخراج شده از فلس ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 57-69]
  • بیرقی طوسی، شهرام بررسی اثر شرایط فرآیند اکستروژن و فرمولاسیون بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی اسنک بر پایه مغز گردو و بلغور ذرت [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 41-56]
  • بی مکر، ماندانا کاربردسیستم بینایی ماشین درطبقه‌بندی ازگیل طی دوران رسیدگی در سردخانه [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 403-415]
  • بی مکر، ماندانا تخمین غیرمستقیم تغییرات جرم و نسبت شکلی گوجه‌‌فرنگی‌های گیلاسی پوشش‌دار شده با‌ ژل آلوئه‌ورا به کمک تکنیک پردازش تصویر [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 551-565]
  • بهرامی، مصطفی تحلیل اکسرژی برای خشک‌کردن شلتوک نیم جوش در خشک‌کن ترکیبی مادون‌قرمز - هوای گرم [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 447-460]

پ

  • پیروزی فرد، میرخلیل تأثیر اوزون و تابش دهی نور فرابنفش بر میزان باقیمانده سموم و ویژگی‌های برگه‌ خشک شده‌ سیب تهیه شده از مناطق مختلف شهرستان ارومیه [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 257-276]
  • پوررضا، حمیدرضا اثرات دما، سرعت جابه جایی هوا و تابش مادون قرمز بر سینیتیک خشک کردن و برخی ویژگیهای کیفی زعفران [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 97-113]

ت

  • تدینی، مهرنوش بررسی قابلیت‌های تکنولوژیکی و خصوصیات زیست فعال پلی ساکارید ساقه تیفا [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 567-580]
  • ترکیان، مهدی بررسی اثرات نوع الکترود و گرادیان ولتاژ بر تغلیظ آب انگور به روش گرمایش اهمی [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 417-431]
  • تقی زاده، مسعود اثرات دما، سرعت جابه جایی هوا و تابش مادون قرمز بر سینیتیک خشک کردن و برخی ویژگیهای کیفی زعفران [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 97-113]
  • تقی نژاد، ابراهیم مدلسازی و بهینه‌یابی پارامترهای انرژی در خشک کردن گیاه رزماری با پیش‌تیمار مایکروویو پالسی [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 17-29]
  • تقی نژاد، ابراهیم خشک کردن توت سیاه با پیش تیمارهای مختلف حرارتی، پالسی، شیمیایی و مکانیکی به روش ترکیبی مادون قرمز- هوای گرم [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 277-298]
  • تقی نژاد، ابراهیم پیش‌بینی برخی خواص شیمیایی و فیزیکوشیمیایی نمونه‌های برنج سفید با استفاده از آنالیز طیف سنجی فروسرخ نزدیک (NIRS) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 85-95]
  • تقی نژاد، ابراهیم تحلیل اکسرژی برای خشک‌کردن شلتوک نیم جوش در خشک‌کن ترکیبی مادون‌قرمز - هوای گرم [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 447-460]
  • تقی نژاد، ابراهیم ارزیابی برخی ویژگی‌های ترمودینامیکی و فیزیکی برش‌های مختلف سیر تحت خشک‌کردن به روش مایکروویو با پیش‌تیمار فراصوت [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 641-657]

ج

  • جعفری، حسن بررسی روند خشک‌کردن ارقام مختلف برنج ایرانی با پیش تیمار اهمیک در خشک‌کن ماکروویو و مدل‌سازی با روش سطح پاسخ و شبکه عصبی مصنوعی [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 497-515]
  • جعفری، سید مهدی طراحی ساخت و ارزیابی سامانه فرآوری مایعات به‌صورت پیوسته با تکنولوژی مایکروویو [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 611-625]
  • جمشیدی، صونا تهیه و بررسی نانو امولسیون عصاره نعنا با استفاده از پایدارکننده‌های ترکیبی ژلاتین- توئین 20 به عنوان نگهدارنده سیستم غذایی [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 597-610]
  • جنتی، سولماز تجزیه و تحلیل صدای حاصل از اعمال ضربه به میوه انار به منظور تعیین رسیدگی [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 347-363]

چ

  • چاووشی، مهسا ارزیابی کاربرد روش ظرفیت نگهداری حلال در تعیین ویژگی‌های آرد و کیفیت نانوایی چاودم (1) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 115-147]
  • چاووشی، مهسا ارزیابی پارامترهای آلوئوگرافی و پروتئین‌های گلوتن چاودم با استفاده از روش ظرفیت نگهداری حلال (2) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 163-187]
  • چاووشی، مهسا ارزیابی روابط بین آزمون‌های ظرفیت نگهداری حلال و محتوای ساختارهای دوم و آمینواسیدهای آرد چاودم (3) [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 379-402]

ح

  • حاتمیان، مه رخ مدل سازی هوشمند بافت نان به کمک روش اندازه گیری صوت و شبکه عصبی (مطالعه موردی: نان غنی شده با چیا) [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 517-534]
  • حجتی، محمد بهینه‌‌یابی و مدل‌سازی سینتیک انتقال جرم طی فرآیند خشک‌‌کردن کف‏پوشی شیره خرما [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 535-550]
  • حجتی، محمد بررسی قابلیت‌های تکنولوژیکی و خصوصیات زیست فعال پلی ساکارید ساقه تیفا [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 567-580]
  • حیدری، مختار تجزیه و تحلیل صدای حاصل از اعمال ضربه به میوه انار به منظور تعیین رسیدگی [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 347-363]
  • حزباوی، عیسی رفتار گرمایش اهمیک آب هویج متاثر از نوع الکترود و گرادیان ولتاژ [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 31-40]
  • حسینی، سید فخرالدین اثر فیلم‌های زیست‌تخریب‌پذیر بر پایه کیتوسان/پلی‌وینیل‌الکل/ژلاتین حاوی سینامالدهید در افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 223-242]

خ

  • خجسته پور، مهدی بررسی اثرات نوع الکترود و گرادیان ولتاژ بر تغلیظ آب انگور به روش گرمایش اهمی [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 417-431]
  • خجسته پور، مهدی طراحی ساخت و ارزیابی سامانه فرآوری مایعات به‌صورت پیوسته با تکنولوژی مایکروویو [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 611-625]
  • خواجه رحیمی، امیراقبال بررسی قابلیت‌های تکنولوژیکی و خصوصیات زیست فعال پلی ساکارید ساقه تیفا [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 567-580]

د

  • دستار، بهروز ارزیابی تاثیر نور ماورابنفش بر خواص بیوشیمیایی محتویات داخلی تخم مرغ با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 365-378]
  • دهقان، بهاره بهینه سازی فرآیند استخراج روغن از شاهدانه با پیش تیمار اهمیک [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 581-596]

ر

  • راینی مقبلی، حمید بررسی تأثیر گرمایش تیمار اهمیک بر برخی ویژگی‌های مکانیکی پسته دهان بسته [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 189-200]
  • رسولی شربیانی، ولی مدلسازی و بهینه‌یابی پارامترهای انرژی در خشک کردن گیاه رزماری با پیش‌تیمار مایکروویو پالسی [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 17-29]
  • رسولی شربیانی، ولی خشک کردن توت سیاه با پیش تیمارهای مختلف حرارتی، پالسی، شیمیایی و مکانیکی به روش ترکیبی مادون قرمز- هوای گرم [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 277-298]
  • رضازادباری، محمود بررسی ویژگی‌های ریزپوشانی توام لاکتوباسیلوس پلانتاروم و فیتواسترول با استفاده از روش کواسرواسیون [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 461-478]
  • رفتنی امیری، زینب استخراج آنزیمی پروتئین سبوس برنج رقم طارم و بررسی خواص عملکردی آن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ماست کم‌چرب [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 299-311]
  • رئیسی، مجتبی تأثیر موم زنبور عسل بر خواص فیلم ژلاتینی استخراج شده از فلس ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 57-69]

ز

  • زندی، محسن کاربردسیستم بینایی ماشین درطبقه‌بندی ازگیل طی دوران رسیدگی در سردخانه [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 403-415]
  • زندی، محسن تخمین غیرمستقیم تغییرات جرم و نسبت شکلی گوجه‌‌فرنگی‌های گیلاسی پوشش‌دار شده با‌ ژل آلوئه‌ورا به کمک تکنیک پردازش تصویر [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 551-565]

س

  • سالار آملی، حسین روش نوین ارزیابی غلظت پروتئین لاکتوفرین در فرمولاسیون شیر خشک نوزادان با بهره گیری از فناوری حسگرهای الکتروشیمیایی [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 627-640]
  • سبزعلیان، محمدرضا ارزیابی کاربرد روش ظرفیت نگهداری حلال در تعیین ویژگی‌های آرد و کیفیت نانوایی چاودم (1) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 115-147]
  • سبزعلیان، محمدرضا ارزیابی پارامترهای آلوئوگرافی و پروتئین‌های گلوتن چاودم با استفاده از روش ظرفیت نگهداری حلال (2) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 163-187]
  • سبزعلیان، محمدرضا ارزیابی روابط بین آزمون‌های ظرفیت نگهداری حلال و محتوای ساختارهای دوم و آمینواسیدهای آرد چاودم (3) [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 379-402]
  • سیدآبادی، اسماعیل طراحی ساخت و ارزیابی سامانه فرآوری مایعات به‌صورت پیوسته با تکنولوژی مایکروویو [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 611-625]
  • سیدآبادی، محمدمهدی طراحی ساخت و ارزیابی سامانه فرآوری مایعات به‌صورت پیوسته با تکنولوژی مایکروویو [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 611-625]
  • سیدلو هریس، سیدصادق تعیین مشخصه های عملکردی خشک کن های مادون قرمز به منظور افزایش راندمان خشک کردن و یکنواختی توزیع حرارتی [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 313-326]
  • سروریان، ریحانه بررسی قابلیت‌های تکنولوژیکی و خصوصیات زیست فعال پلی ساکارید ساقه تیفا [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 567-580]

ش

  • شریفی، سید حسن بررسی فعالیت‌های ضدمیکروبی کاغذهای پوشش دهی شده و تیمار شده با نانومواد اکسید روی و کریستال سلولز [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 211-221]
  • شریفی، سهراب بررسی ویژگی‌های ریزپوشانی توام لاکتوباسیلوس پلانتاروم و فیتواسترول با استفاده از روش کواسرواسیون [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 461-478]
  • شفیع، مهدی بررسی اثرات نوع الکترود و گرادیان ولتاژ بر تغلیظ آب انگور به روش گرمایش اهمی [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 417-431]
  • شهبازی، فیض اله رفتار گرمایش اهمیک آب هویج متاثر از نوع الکترود و گرادیان ولتاژ [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 31-40]
  • شهیدی، مصطفی ریزپوشانی اسانس هل با صمغ عربی، مالتودکسترین و اینولین و بررسی خواص فیزیکی - شیمیایی آنها [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 433-446]
  • شوندی، مهدی مدل‌سازی خشک‌کردن توت سیاه با سامانه مادون‌قرمز به روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 201-210]

ص

  • صادقی، الهام تأثیر اوزون و تابش دهی نور فرابنفش بر میزان باقیمانده سموم و ویژگی‌های برگه‌ خشک شده‌ سیب تهیه شده از مناطق مختلف شهرستان ارومیه [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 257-276]
  • صدرنیا، حسن اثرات دما، سرعت جابه جایی هوا و تابش مادون قرمز بر سینیتیک خشک کردن و برخی ویژگیهای کیفی زعفران [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 97-113]
  • صدیفی، بردیا بررسی فعالیت‌های ضدمیکروبی کاغذهای پوشش دهی شده و تیمار شده با نانومواد اکسید روی و کریستال سلولز [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 211-221]
  • صفی، مهدی پیش‌بینی برخی خواص شیمیایی و فیزیکوشیمیایی نمونه‌های برنج سفید با استفاده از آنالیز طیف سنجی فروسرخ نزدیک (NIRS) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 85-95]
  • صفری، رضا استخراج آنزیمی پروتئین سبوس برنج رقم طارم و بررسی خواص عملکردی آن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ماست کم‌چرب [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 299-311]
  • صفوی، ملیحه تولید شیر تخمیری فراسودمند توسط لاکتوباسیل های جدا شده از محصولات لبنی سنتی ایران [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 243-255]

ط

  • طاهری گراوند، امین استفاده از بینایی کامپیوتر در تشخیص غیر مخرب تقلبات شیره انگور [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 479-495]
  • طباطبائی کلور، رضا بررسی اثر پیش تیمارهای فراصوت و روش های مختلف خشک کردن بر پارامترهای انتقال جرم در خشک کردن میوه به [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 327-346]

ع

  • عالیشاهی، علیرضا تأثیر موم زنبور عسل بر خواص فیلم ژلاتینی استخراج شده از فلس ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 57-69]
  • عزیزی، محمدحسین بررسی قابلیت‌های تکنولوژیکی و خصوصیات زیست فعال پلی ساکارید ساقه تیفا [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 567-580]
  • علیزاده خالد آباد، محمد بررسی ویژگی‌های ریزپوشانی توام لاکتوباسیلوس پلانتاروم و فیتواسترول با استفاده از روش کواسرواسیون [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 461-478]

غ

  • غلامی، نائب استخراج آنزیمی پروتئین سبوس برنج رقم طارم و بررسی خواص عملکردی آن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ماست کم‌چرب [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 299-311]

ف

  • فاضلی بورستان، نصراله پیش‌بینی برخی خواص شیمیایی و فیزیکوشیمیایی نمونه‌های برنج سفید با استفاده از آنالیز طیف سنجی فروسرخ نزدیک (NIRS) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 85-95]

ق

  • قادری، جابر اثر فیلم‌های زیست‌تخریب‌پذیر بر پایه کیتوسان/پلی‌وینیل‌الکل/ژلاتین حاوی سینامالدهید در افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 223-242]
  • قاسمی، پریسا بهینه‌‌یابی و مدل‌سازی سینتیک انتقال جرم طی فرآیند خشک‌‌کردن کف‏پوشی شیره خرما [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 535-550]
  • قاسمی ورنامخواستی، مهدی تحلیل اکسرژی برای خشک‌کردن شلتوک نیم جوش در خشک‌کن ترکیبی مادون‌قرمز - هوای گرم [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 447-460]

ک

  • کیاپی، علی تحلیل اکسرژی برای خشک‌کردن شلتوک نیم جوش در خشک‌کن ترکیبی مادون‌قرمز - هوای گرم [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 447-460]
  • کاشانی نژاد، مهدی بررسی تاثیر عوامل فیزیکی بر عملکرد فرآیند حرارتی اهمیک در فرآوری آب نارنج [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 1-15]
  • کاشانی نژاد، مهدی مدل‌سازی خشک‌کردن توت سیاه با سامانه مادون‌قرمز به روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 201-210]
  • کاشانی نژاد، مهدی طراحی ساخت و ارزیابی سامانه فرآوری مایعات به‌صورت پیوسته با تکنولوژی مایکروویو [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 611-625]
  • کاوه، محمد خشک کردن توت سیاه با پیش تیمارهای مختلف حرارتی، پالسی، شیمیایی و مکانیکی به روش ترکیبی مادون قرمز- هوای گرم [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 277-298]
  • کاوه، محمد ارزیابی برخی ویژگی‌های ترمودینامیکی و فیزیکی برش‌های مختلف سیر تحت خشک‌کردن به روش مایکروویو با پیش‌تیمار فراصوت [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 641-657]
  • کدیور، مهدی ارزیابی کاربرد روش ظرفیت نگهداری حلال در تعیین ویژگی‌های آرد و کیفیت نانوایی چاودم (1) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 115-147]
  • کدیور، مهدی ارزیابی پارامترهای آلوئوگرافی و پروتئین‌های گلوتن چاودم با استفاده از روش ظرفیت نگهداری حلال (2) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 163-187]
  • کدیور، مهدی ارزیابی روابط بین آزمون‌های ظرفیت نگهداری حلال و محتوای ساختارهای دوم و آمینواسیدهای آرد چاودم (3) [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 379-402]
  • کرمیان، اردشیر رفتار گرمایش اهمیک آب هویج متاثر از نوع الکترود و گرادیان ولتاژ [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 31-40]

گ

  • گلی موحد، غلامعلی بررسی اثر شرایط فرآیند اکستروژن و فرمولاسیون بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی اسنک بر پایه مغز گردو و بلغور ذرت [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 41-56]
  • گنجلو، علی کاربردسیستم بینایی ماشین درطبقه‌بندی ازگیل طی دوران رسیدگی در سردخانه [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 403-415]
  • گنجلو، علی تخمین غیرمستقیم تغییرات جرم و نسبت شکلی گوجه‌‌فرنگی‌های گیلاسی پوشش‌دار شده با‌ ژل آلوئه‌ورا به کمک تکنیک پردازش تصویر [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 551-565]
  • گومز گیلن، ماریا کارمن اثر فیلم‌های زیست‌تخریب‌پذیر بر پایه کیتوسان/پلی‌وینیل‌الکل/ژلاتین حاوی سینامالدهید در افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 223-242]

م

  • متولی، علی بررسی اثر پیش تیمارهای فراصوت و روش های مختلف خشک کردن بر پارامترهای انتقال جرم در خشک کردن میوه به [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 327-346]
  • محمدی ثانی، علی درون‌پوشانی اسانس باریجه در سیستم نانولیپوزومی و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی و ضدمیکروبی آن [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 71-83]
  • محمدزاده مقدم، مرتضی اثرات دما، سرعت جابه جایی هوا و تابش مادون قرمز بر سینیتیک خشک کردن و برخی ویژگیهای کیفی زعفران [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 97-113]
  • محمودی، محمد جواد ارزیابی تاثیر نور ماورابنفش بر خواص بیوشیمیایی محتویات داخلی تخم مرغ با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 365-378]
  • میردامادی، سعید تولید شیر تخمیری فراسودمند توسط لاکتوباسیل های جدا شده از محصولات لبنی سنتی ایران [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 243-255]
  • میرزایی، مهتا تولید شیر تخمیری فراسودمند توسط لاکتوباسیل های جدا شده از محصولات لبنی سنتی ایران [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 243-255]
  • مستعان، احمد بهینه‌‌یابی و مدل‌سازی سینتیک انتقال جرم طی فرآیند خشک‌‌کردن کف‏پوشی شیره خرما [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 535-550]
  • مطلبی، عباسعلی تأثیر موم زنبور عسل بر خواص فیلم ژلاتینی استخراج شده از فلس ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 57-69]
  • مظفری، سید احمد روش نوین ارزیابی غلظت پروتئین لاکتوفرین در فرمولاسیون شیر خشک نوزادان با بهره گیری از فناوری حسگرهای الکتروشیمیایی [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 627-640]
  • ملاویسی، محمد ریزپوشانی اسانس هل با صمغ عربی، مالتودکسترین و اینولین و بررسی خواص فیزیکی - شیمیایی آنها [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 433-446]
  • منجم، سمانه تخمین غیرمستقیم تغییرات جرم و نسبت شکلی گوجه‌‌فرنگی‌های گیلاسی پوشش‌دار شده با‌ ژل آلوئه‌ورا به کمک تکنیک پردازش تصویر [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 551-565]
  • موقرنژاد، کامیار روابط تجربی تعمیم یافته برای خشک کردن لایه نازک ولیک در خشک کن سینی دار [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 149-161]

ن

  • نجف نجفی، مسعود درون‌پوشانی اسانس باریجه در سیستم نانولیپوزومی و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی و ضدمیکروبی آن [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 71-83]
  • نیساری، وحید بررسی اثر پیش تیمارهای فراصوت و روش های مختلف خشک کردن بر پارامترهای انتقال جرم در خشک کردن میوه به [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 327-346]
  • نظرنژاد، نورالدین بررسی فعالیت‌های ضدمیکروبی کاغذهای پوشش دهی شده و تیمار شده با نانومواد اکسید روی و کریستال سلولز [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 211-221]
  • نعلبندی، حبیبه تعیین مشخصه های عملکردی خشک کن های مادون قرمز به منظور افزایش راندمان خشک کردن و یکنواختی توزیع حرارتی [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 313-326]
  • نوشاد، محمد بهینه‌‌یابی و مدل‌سازی سینتیک انتقال جرم طی فرآیند خشک‌‌کردن کف‏پوشی شیره خرما [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 535-550]
  • نوشاد، محمد مدل سازی هوشمند بافت نان به کمک روش اندازه گیری صوت و شبکه عصبی (مطالعه موردی: نان غنی شده با چیا) [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 517-534]

و

  • واحدی ترشیزی، محمد بررسی تأثیر گرمایش تیمار اهمیک بر برخی ویژگی‌های مکانیکی پسته دهان بسته [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 189-200]
  • واحدی ترشیزی، محمد بررسی تاثیر عوامل فیزیکی بر عملکرد فرآیند حرارتی اهمیک در فرآوری آب نارنج [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 1-15]
  • واحدی ترشیزی، محمد بررسی روند خشک‌کردن ارقام مختلف برنج ایرانی با پیش تیمار اهمیک در خشک‌کن ماکروویو و مدل‌سازی با روش سطح پاسخ و شبکه عصبی مصنوعی [دوره 7، شماره 4، 1399، صفحه 497-515]

ه

  • هادی پور رکنی، رمضان مدلسازی و بهینه‌یابی پارامترهای انرژی در خشک کردن گیاه رزماری با پیش‌تیمار مایکروویو پالسی [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 17-29]

ی

  • یوسفیان، مجید استفاده از بینایی کامپیوتر در تشخیص غیر مخرب تقلبات شیره انگور [دوره 7، شماره 3، 1399، صفحه 479-495]