کلیدواژه‌ها = %D8%A2%D9%86%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%B2 %D8%AD%D8%B3%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D8%AA
بررسی و مدل‌سازی خواص لیموشیرین با پوشش‌های مختلف در شرایط انبارمانی با مدل‌های شبکه عصبی مصنوعی و رگرسیونی

دوره 9، شماره 4، مرداد 1401، صفحه 289-307

10.22104/ift.2022.5534.2097

فاطمه مرادی گنجه؛ رسول معمار دستجردی؛ محمد هادی موحدنژاد؛ مختار حیدری

بررسی و مدل‌سازی خواص لیموشیرین با پوشش‌های مختلف در شرایط انبارمانی با مدل‌های شبکه عصبی مصنوعی و رگرسیونی


استفاده از پردازش تصاویر رنگی و روش سطح پاسخ در تخمین تازگی گوشت مرغ

دوره 6، شماره 1، آذر 1397، صفحه 91-103

10.22104/jift.2018.2962.1718

امین طاهری گراوند؛ سودابه فتاحی؛ فیض اله شهبازی؛ امین نصیری

استفاده از پردازش تصاویر رنگی و روش سطح پاسخ در تخمین تازگی گوشت مرغ


فرآیند خشک کردن قارچ دکمه ای توسط سامانه مادون قرمز

دوره 2، شماره 4، مرداد 1394، صفحه 39-47

10.22104/jift.2015.202

فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ امان محمد ضیائی فر