کلیدواژه‌ها = %D8%B3%D8%B7%D8%AD %D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE
ارزیابی تاثیر نور ماورابنفش بر خواص بیوشیمیایی محتویات داخلی تخم مرغ با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 7، شماره 3، اردیبهشت 1399، صفحه 365-378

10.22104/jift.2020.3560.1856

محمد جواد محمودی؛ محسن آزادبخت؛ علی اصغری؛ بهروز دستار

ارزیابی تاثیر نور ماورابنفش بر خواص بیوشیمیایی محتویات داخلی تخم مرغ با استفاده از روش سطح پاسخ


بهینه‌سازی شرایط پیش‌فراوری تولید ژلاتین از پوست مرغ به روش سطح پاسخ

دوره 5، شماره 3، اردیبهشت 1397، صفحه 415-426

10.22104/jift.2018.2578.1608

فاطمه یزدانی؛ زینب رفتنی امیری؛ هدی شهیری طبرستانی


بهینه سازی استخراج اسید گلیسیریزیک از ریشه شیرین بیان به روش آب داغ تحت فشار در مقیاس پایلوت

دوره 2، شماره 4، مرداد 1394، صفحه 11-21

10.22104/jift.2015.200

محمدعلی شب خیز؛ محمدحسن ایکانی؛ فرشته گل محمد؛ زین العابدین بشیری صدر