کلیدواژه‌ها = %D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B5 %D9%81%DB%8C%D8%B2%DB%8C%DA%A9%DB%8C
تعیین میزان کبودی میوه گلابی در اثر بار فشاری لبه نازک با روش سی‌تی‌اسکن

دوره 6، شماره 3، اردیبهشت 1398، صفحه 305-321

10.22104/jift.2018.2842.1684

محسن آزادبخت؛ محمد واحدی ترشیزی؛ محمد جواد محمودی

تعیین میزان کبودی میوه گلابی در اثر بار فشاری لبه نازک با روش سی‌تی‌اسکن


ویژگی‌های فیزیکی، سد کنندگی و ضد میکروبی فیلم خوراکی بر پایه کازئینات سدیم حاوی روغن شاهدانه

دوره 5، شماره 3، اردیبهشت 1397، صفحه 485-497

10.22104/jift.2018.2607.1617

مینا سالارنیا؛ علی گنجلو؛ زهرا امام جمعه؛ ماندانا بی مکر


بررسی تأثیر پیش تیمار پرتودهی گاما بر برخی ویژگی های کیفی و رئولوژیکی غده سیب زمینی

دوره 3، شماره 4، شهریور 1395، صفحه 65-75

10.22104/jift.2016.301

آیت محمد رزداری؛ سیده هدی یوسفیان؛ حسن کیانی؛ مرضیه سیحون