کلیدواژه‌ها = %DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA %D9%85%D8%B1%D8%BA
ارزیابی تازگی گوشت مرغ با استفاده از روش‌های ماشین بویایی و شبکه‌های عصبی مصنوعی

دوره 10، شماره 4، مرداد 1402، صفحه 319-333

10.22104/ift.2023.1332

علی داد پروانه؛ امین طاهری گراوند؛ فیض اله شهبازی

ارزیابی تازگی گوشت مرغ با استفاده از روش‌های ماشین بویایی و شبکه‌های عصبی مصنوعی


استفاده از پردازش تصاویر رنگی و روش سطح پاسخ در تخمین تازگی گوشت مرغ

دوره 6، شماره 1، آذر 1397، صفحه 91-103

10.22104/jift.2018.2962.1718

امین طاهری گراوند؛ سودابه فتاحی؛ فیض اله شهبازی؛ امین نصیری

استفاده از پردازش تصاویر رنگی و روش سطح پاسخ در تخمین تازگی گوشت مرغ