کلیدواژه‌ها = %D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C %D8%A2%D9%84%D9%81%D8%A7 %D9%87%D9%84%DB%8C%DA%A9%D8%B3
ارزیابی روابط بین آزمون‌های ظرفیت نگهداری حلال و محتوای ساختارهای دوم و آمینواسیدهای آرد چاودم (3)

دوره 7، شماره 3، اردیبهشت 1399، صفحه 379-402

10.22104/jift.2019.3632.1871

مهسا چاووشی؛ محمدرضا سبزعلیان؛ مهدی کدیور؛ احمد ارزانی

ارزیابی روابط بین آزمون‌های ظرفیت نگهداری حلال و محتوای ساختارهای دوم و آمینواسیدهای آرد چاودم (3)