کلیدواژه‌ها = %25D8%25AE%25D8%25B5%25D9%2588%25D8%25B5%25DB%258C%25D8%25A7%25D8%25AA %25DA%25A9%25DB%258C%25D9%2581%25DB%258C %25D9%2586%25D8%25A7%25D9%2586 %25D8%25AE%25D9%2585%25DB%258C%25D8%25B1%25D8%25AA%25D8%25B1%25D8%25B4%25DB%258C
بهینه‌سازی تخمیر کنترل شده خمیرترش سبوس برنج و ارزیابی خصوصیات کیفی نان حجیم با استفاده از روش (RSM)

دوره 6، شماره 3، اردیبهشت 1398، صفحه 379-397

10.22104/jift.2019.3294.1789

عباس عابدفر؛ مرضیه حسینی نژاد؛ علیرضا صادقی؛ فاطمه عباس زاده

بهینه‌سازی تخمیر کنترل شده خمیرترش سبوس برنج و ارزیابی خصوصیات کیفی نان حجیم با استفاده از روش (RSM)