کلیدواژه‌ها = %D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%AA%D8%A6%DB%8C%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C %DA%AF%D9%84%D9%88%D8%AA%D9%86
ارزیابی کاربرد روش ظرفیت نگهداری حلال در تعیین ویژگی‌های آرد و کیفیت نانوایی چاودم (1)

دوره 7، شماره 1، آذر 1398، صفحه 115-147

10.22104/jift.2019.3359.1803

مهسا چاووشی؛ مهدی کدیور؛ احمد ارزانی؛ محمدرضا سبزعلیان

ارزیابی کاربرد روش ظرفیت نگهداری حلال در تعیین ویژگی‌های آرد و کیفیت نانوایی چاودم (1)