کلیدواژه‌ها = %D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C %D8%AD%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D8%AA%DB%8C
اثر نوع کیتوزان بر ویژگی های فیلم های زیست تخریب پذیر تولید شده از ژلاتین حاصل از پوست فیل ماهی (Huso huso)

دوره 6، شماره 1، آذر 1397، صفحه 149-159

10.22104/jift.2018.2906.1701

میلاد زعفرانی تبریزی؛ سید مهدی اجاق؛ علیرضا عالیشاهی؛ محسن کاظمی

اثر نوع کیتوزان بر ویژگی های فیلم های زیست تخریب پذیر تولید شده از ژلاتین حاصل از پوست فیل ماهی (Huso huso)


مقایسه ساختار شیمیایی و پایداری حرارتی روغن مغز کلخونگ (pistacia khinjuk) به عنوان یک منبع جدید روغن نباتی با روغن زیتون

دوره 2، شماره 1، آذر 1393، صفحه 83-91

10.22104/jift.2014.71

فاطمه همدانی؛ محمد حسین حدادخداپرست؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ اسماعیل عطایی صالحی