کلیدواژه‌ها = %D9%88%DB%8C%DA%98%DA%AF%DB%8C %D9%87%D8%A7%DB%8C %D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C
ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی نشاسته مقاوم ذرت حاصل از روش اتوکلاو

دوره 6، شماره 2، بهمن 1397، صفحه 187-200

10.22104/jift.2018.3036.1734

مجید هاشمی؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ سید محمد علی رضوی؛ الناز میلانی

ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی نشاسته مقاوم ذرت حاصل از روش اتوکلاو