کلیدواژه‌ها = %25D8%25B9%25D8%25B5%25D8%25A7%25D8%25B1%25D9%2587 %25D9%25BE%25D9%2588%25D8%25B3%25D8%25AA %25D8%25A7%25D9%2586%25D8%25A7%25D8%25B1
بررسی تاثیر پوشش آلژینات حاوی عصاره پوست انار بر ماندگاری و ویژگی‌های بافت و رنگ گوشت سینه مرغ

دوره 5، شماره 4، مرداد 1397، صفحه 583-596

10.22104/jift.2018.2552.1599

پریا رهنمون؛ محبوبه سرابی جماب؛ مجید جوانمرد داخلی؛ آرام بستان

بررسی تاثیر پوشش آلژینات حاوی عصاره پوست انار بر ماندگاری و ویژگی‌های بافت و رنگ گوشت سینه مرغ