کلیدواژه‌ها = %D9%85%D8%A7%D9%84%D8%AA%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%B3%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86
تولید پودر چغندر لبویی با استفاده از عوامل کف کننده مالتودکسترین و کنسانتره پروتئین شیر با روش خشک کردن کف پوشی در مایکروویو

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 23 بهمن 1402

10.22104/ift.2024.6679.2165

اعظم اعرابی؛ شیما امیدی؛ حسن ذکی دیزجی؛ فاطمه شهدادی


بهینه سازی ریزپوشانی و بررسی پایداری عصاره پوسته میگو غنی از آستاگزانتین

دوره 8، شماره 4، مرداد 1400، صفحه 469-484

10.22104/jift.2021.4950.2045

پروین شرایعی؛ الهام آذرپژوه؛ شهین زمردی؛ سودابه عین افشار

بهینه سازی ریزپوشانی و بررسی پایداری عصاره پوسته میگو غنی از آستاگزانتین


بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی پودر عصاره آبی ریزپوشانی شده خرفه با روش خشک کردن پاششی

دوره 8، شماره 3، اردیبهشت 1400، صفحه 325-335

10.22104/jift.2021.4655.2025

محمدعلی حصاری نژاد؛ محمدرضا عبدالهی مقدم؛ مینو جعفرزاده؛ مسعود رضایی اوغازی

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی پودر عصاره آبی ریزپوشانی شده خرفه با روش خشک کردن پاششی


بهینه‌‌یابی و مدل‌سازی سینتیک انتقال جرم طی فرآیند خشک‌‌کردن کف‏پوشی شیره خرما

دوره 7، شماره 4، مرداد 1399، صفحه 535-550

10.22104/jift.2020.4011.1938

محمد نوشاد؛ محمد حجتی؛ پریسا قاسمی؛ احمد مستعان

بهینه‌‌یابی و مدل‌سازی سینتیک انتقال جرم طی فرآیند خشک‌‌کردن کف‏پوشی شیره خرما


تاثیر مالتودکسترین حاصل از نشاسته ذرت بر ویژگیهای شیمیایی، حسی و ریزساختار پنیر سفید فراپالایشی کم چرب

دوره 3، شماره 3، خرداد 1395، صفحه 85-97

10.22104/jift.2016.302

سید معین نظری؛ سید علی مرتضوی؛ جواد حصاری؛ فریده طباطبائی یزدی


بررسی اثر جایگزینی ساکارز با مخلوط سوکرالوز-مالتودکسترین بر خواص رئولوژیکی و میزان کالری شیرینی سنتی قطاب

دوره 1، شماره 2، دی 1392، صفحه 49-58

10.22104/jift.2013.28

امیرپویا قندهاری یزدی؛ محمد حجت الاسلامی؛ جواد کرامت؛ مهشید جهادی